Pufi de 2010 (207) LMA George!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, Yannis Andrei de Al3csa!

La Multi Ani Zita Amelie!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

subscriu

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07
imi pare rau de weekendul bigudos, tot dintii o supara?

Nu-i bolnava, cred ca dintii, ca altceva nu are...sau are ce are din nashtere-personalitate
I-a iesit nr. 5 aseara,lateral dr.sus, avea dunga asa, cu sange, saraca...offf, ce gingii mai are si copilul asta..tari, nene..

A. cum mai este?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui xela_07
imi pare rau de weekendul bigudos, tot dintii o supara?

Nu-i bolnava, cred ca dintii, ca altceva nu are...sau are ce are din nashtere-personalitate
I-a iesit nr. 5 aseara,lateral dr.sus, avea dunga asa, cu sange, saraca...offf, ce gingii mai are si copilul asta..tari, nene..

A. cum mai este?

Deci e clar ca e de la dinti ... ma rog ... in mare parte .
A e mucioasa si tuseste ocazional. Am inceput sa-i fac aerosoli si mai vedem... Pana una alta e in deplasarre la bunica in seara asta, sa faca si acolo dezastru si talente .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hello fete dragi!

Marutza mea e mult mai bine, n-a mai facut febra, a dormit destul de bine noaptea trecuta. Multumim de gandurile bune, va trimitem un brat de

Sanatate multa celorlalti pui bolnaviori, sa va faceti bine repede, sa scapati de tratamente si sa intoarceti casa cu fundu-n sus ca asa va sta voua bine!

Simply distractie placuta maine! Imi pare rau ca n-ati reusit sa tineti party-ul azi, dar sunt sigura ca va fi la fel de frumos si maine. Asteptam poze!

Am vazut si pozele de pe blogul lui Teo, foarte frumoase. Lucia si tortul lui Teo a fost inspirat de pe site-ul cu multe minunatii?

Bea mie imi place si tortul si cum iti sta cu noua culoare. Daca sotul isi doreste sa te faci blonda de tot si vrei si tu, eu zic sa incerci. In cel mai rau caz, daca nu-ti sta bine (desi n-ar avea de ce) iti trantesti o nuanta mai inchisa pe par si ai rezolvat pb. Eu sunt fan brunet dar am avut si eu pasaricile mele, am vrut sa ma fac ciocolatie, am cheltuit o gramada de bani si timp si pana la urma tot la brunet m-am intors. ginerelul cel frumos!
Aaa...capitolele nu le inchidem noi, le inchid moderatorii.

Xela cum e A? Cum a fost la petrecere ieri?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

multumesc frumos pentru aprecieri.
Nu, tortul nu e inspirat de acolo.
Uite aici e tortul original.
Noi am facut doar primele 2 etaje.
si-asa a avut 4.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

lucia - tortul arata super, banuiesc ca tot tu l-ai facut,nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Repede pana nu trece ziua....
La multi ani Yannis! Sa fii sanatos, sa te faci mare si voinic!

La multi ani Zita Amelie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna seara,

La Multi Ani celor doi sarbatoriti de azi Yannis Andrei si Zita Amelie !!! sa cresteti mari, sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri dragi!

Mire ma bucur ca e bine delfita
Nikole astept sa intri si tu sa ne spui ca fetele sunt bine, pupici multi
Dandanag nashpa lucru s-a intamplat, poate ca nu e asa de grav dar urata atitudinea asistentei, in momentele din astea eu ma cam pierd pe loc si dupa aia mi-e ciuda ca nu reactionez cum ar trebui , oricum e foarte puternic tratamentul lui Dragos, mie mi-a dat doctoritza si un hepatoprotect cand i-am facut tratamentul pentru otita - aveam combinat zinnat cu nitromicina injectabila- sa se faca bine cat mai repede
Lucia foarte frumos totul: Teo, tortul, pozele, te felicit
Sorina cati ani ziceai ca ai? 29? eu iti dadem 25 bravo pt dintisor, au sa treaca si durerile
Cris si Myky sper ca sunteti mai bine, si eu am o perioada foarte aiurea, ma imbolnavesc usor si-mi trece greu, o fi de la alaptat? sa am imunitatea scazuta? e si greu ca nu pot sa iau orice sa-mi treaca repede doar paracetamol si nurofen.
Noi tot cu muci, nu stiu poate sunt o mama inconstienta, dar daca nu face febra, mananca foarte bine si e vesela, oare ar fi trebuit sa ma duc cu ea la spital pentru muci? ii are cam de o saptamana si nu-i mai trec cu toate celea...
Sanatate la toti pufii bolnaviori, si sa dormiti bine toti la noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dandana, MP, Xela, Sorina, Danasor

In seara asta a mancat cu lingurita un iaurt cu vanilie. Nu mai pusese gura pe lingurita de vreo 2 saptamani, m-a si uimit cum deschidea gurita.

In rest...zburda, chiuie, se joaca, ceea ce doresc tuturor pufosilor si fratiorilor/surioarelor de pufosi.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Am pus si noi poze de la ziua lui teo.
Le gasiti aici

tare frumos e teo
de fapt,ca de obicei