Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky, Lary! (629)
Raspunsuri - Pagina 22
kitty-27 spune:
fetelor eu ma gandesc ca am racit..nu stiu deloc ce sa zic cu durerile astea de ovare...am fost sa fac pipi..si dupa m-a luat o durere in toata partea de jos de m-a cocosat..si nu prima data cand patesc asa..si aseara.mi-e si frica sa ma gandesc ce-o fii.parca si la endometrioza asta e un simptom..

ASPIRANTA LA BEBE
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Cora - cum esti??? Catalina |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
corina_s spune:
Annare..te asteptam maine cu II liniute!!!

Katy, eu zic ca ai facut testul prea devreme, siiigur o sa iasa pozitiv luna asta

Aspiranta la bebe
corina_s spune:
fetele, am si eu o intrebare ![]()
CM meu e de 31-33 zile, cel mai lung de 35 zile - in dec nu cunosc motivul intazierii
mi-am facut si eu teste de ovulatie in ultimele 2 luni si am vazut ca se pozitiveaza cam in z 19.
pt luna asta: vineri - z 18 liniile erau cam la fel de intense
sambata - z 19 era linia era mai intensa decat cea de control ..am prestat ![]()
duminica - z 20 mai intensa decat cea de control..am prestat ![]()
luni - azi - z 21 test negativ (mai putin intensa)
sa ma ghidez oare dupa teste?
dupa mucus nu pot sa imi fca nici o idee - nu prea e prezent, sau daca e..nu il vad eu..
voi ce ziceti?
Aspiranta la bebe
cos_minutza spune:
Capitol Nou
pupici tuturor!!!!

Noapte buna!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott