America (218)
Raspunsuri - Pagina 6

blackpanterro spune:
Noi am vrut in Japonia de doua ori si nu s-a putut. Ca civil e altfel, la fel si in cazul contractorilor. Militarii au alte reguli cand vine vorba de bani. DH a stat in Europa fara probleme, nu s-a opus nimeni niciodata dar trucul e sa ti se aprobe cererea de a ramane de la cel Mai jos sef ca atunci se va aproba pana la capat. bafta multa oriunde veti merge. Eu sunt satula de tot ce tine de armada :))). cel Mai greu e cu prietenii, eu sunt genul de persoana care se ataseaza tare de oameni faini si imi pare tare rau cand trebuie sa plec sau sa plece ei.
O sa ne stabilim aici, Mai mult ca sigur, incep house hunting-ul Luna viitoare.vreau mult sa avem familia aproape, aici copiii au bunici, unchi, matusi, verisori plus ca avem cu cine sa lasam copiii dada vrem sa iesim undeva sau daca vrem un weekend singuri
Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

arminad spune:
Citat: |
Mai mult ca sigur, incep house hunting-ul Luna viitoare |
Adriana, poate n-ar fii rau sa vorbesti deja cu un contabil. Cred ca voi inca puteti beneficia de First-Time Homebuyer Credit.
http://www.irs.gov/newsroom/article/0,,id=215594,00.html

alintaroma spune:
Miere ce baietel mare ai ... dupa tunsoare L-a schimbat complet pe Aidan haircutul. Ai baiat mare
Foarte bun sfat ai dat (Arminad) Maria ! Daca va gasiti casa pina la sfrisitul lunii aprilie cred ca va calificati la first time home buyer!
Uite asa primiti $8,000 cadou Adriana
Spor la vinatoarea de case
La noi au fost niste geruri vai s'amar! azi avem 31 F si mi se pare ca venii primavara
Si parca suport mai bine frigul de cind am luat biletele de avion, asa ca Florida here we come

miereamara spune:
Alintaroma cand veniti?
Poate reusim sa ne vedem daca vreti si voi bineinteles. Noi suntem la o ora jumatate de Orlando si chiar am vrea sa il ducem pe Aidan la Disney (e fun Mickey Mouse).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

blackpanterro spune:
Multam fain de tip! numai sa gasesc casa pana atunci ca mi-am propus sa fiu foarte picky cu ce vreau ca asta va fi casa noastra pt multi ani, vreau sa fie exact cum mi-am dorit. Plus ca va trebui sa accepte cel care vinde sa lease to own ca nu avem deocamdata banii de down payment.Vrem sa punem jos cel putin 100k pe care ii vom avea abia pe la sfarsitul anului deci nu cred ca putem face treaba cu creditul.
Dar noi avem VA loan care are rate extrem de avantajoase asa ca si fara creditul de first time buyer va fi ok.
Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

alintaroma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Alintaroma cand veniti? Poate reusim sa ne vedem daca vreti si voi bineinteles. Noi suntem la o ora jumatate de Orlando si chiar am vrea sa il ducem pe Aidan la Disney (e fun Mickey Mouse). www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Binenteles ca vrem sa va vedem

miereamara spune:
Cred ca 20 februarie ar fi cel mai bine, pica duminica. Mai mult ca sigur ca vom putea da o fuga sa ne vedem cateva ore, eventual putem vizita impreuna.
Oohhh acum am avzut ca botezul e pe 20, deci botezati in Orlando? si plecati pe 26 inapoi?
Atunci cred ca 25 februarie, pica vineri, sa vedem dc putem sa ne luam liber.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

sinzi_ana spune:
Incercam sa ne abonam si noi pentru 25....pe 22 mergem la ortoped si daca ne da acordul sa puna ceva mai multa greutate pe picior = scapam de carje, venim si noi :)

alintaroma spune:
Noi ajungem pe 19 dupa amiaza in Tampa si da acolo avem botezul in ziua urmatoare, pe 20. Apoi noi suntem liberi toata saptamina sa vizitam dar stiu ca fiind in timpul saptaminii e mai greu pentru voi . Pe 26 avem deja zborul inapoi. Poate totusi putem aranja ceva middway undeva
intr-o dupa amiaza cumva. Am sa trimit pm Miere mai incolo cu nr noastre de telefon. Mai e o luna pina atunci

ocebine spune:
Lasati-ma ca lesin...s-a anuntat concert The Big 4 (Metallica, Anthrax, Slayer si Megadeath)...one and only. MOR, NU ALTA! Sarurile, va rog!
Imi iau cupilu' mare (care l-am injectat de mic cu thrash metal) si plec de Paste in CA sa ma zbintui din plete!
Acuma toata trebusoara este sa prind bilete. Se pun in vinzare pe 28 Februarie. Mor pina atunci.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."