America (218)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

ha, ha, pompierii sint la mine, ti-i trimit imediat maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Liris, stai cuminte ca stai bine

Noi n-avem nici zapada, nici gheata (nu inca cel putin). E mai frig decat de obicei, dar nu chiar groaznic (acu-s 27F), si totusi toata lumea-n zona e panicata, de dimineata au fost planned power outages, la scoala toata lumea vorbeste despre cum sa-si predea cursurile prin videoconferinta - ce naiba, astia s-au prostit de tot sau problema e la mine?!..

Multa bafta celor care chiar aveti de-a face cu severe weather conditions, sa n-aveti probleme de nici un fel.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Asa, asa avem curtea plina, masa plina de zapada cu o pojghita de gheata si cum stam in varf lunecam pe deal in sus si mai ales jos. Cum si noi suntem varza cu zilele de zapada incepem scoala la 11 si o terminam la 14 adica ne-am gasit beleaua cu mersul la scoala inainte si inapoi.

Nu vreu in California, dar la Mediterana ii numa bine.

[b]Marilu[\b] daca-s draguti trimite-i si la noi. Dar ce fac pompierii la tine? Dau zapada?

Multam mult de urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Voi chiar intoarceti cutitu in rana !!!!
Eu as vrea zapada!!!! :) Spre deosebire de Lia...
Anul asta nu am apucat sa ne saturam...si ce frumos mai era!!!!!!
Eu azi am AC-ul pe rece...da????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daaa. eu nici nu mai citesc pentru ca imi fac sange rau, zapada in stanga, in dreapta, in sus...numai in jos nu. Si la noi e cald si ploua.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da' la ce va trebe? E drept ca eu ii vad o singura utilitate, si anume primii doua zile in care putui sa stau acasa si scapai de predat ieri:)) Other than that, it's just a pain in the butt

Mergi la inceput

Faceti-ne o vizita:)) Asta daca gasiti vreun zbor incoace:))

Dam cazare contra curatat driveway-ul si uscat copii iesiti din zapada:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lai, la noi cica ninge vineri...

Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Panterutza, poate da o lapovita acolo, si chiar de-o ninge un piculet, ma indoiesc ca va fi chiar sfarsitul lumii. Da' cand nu esti obisnuit, probabil ca-i mare chestie. Cum erau niste tovarasi de-ai mei din Los Angeles, originari de-acolo, care cand ploua isi luau zi libera, nu mergeau la scoala/munci

Lai

Mergi la inceput

Lai exact si-n Proventa daca ploua sta lumea acasa adesea:))

Wow vazui ca o descoperit DC-ul elevii asiatici:)) Premiul la "ambatz" eu il dau insa elevilor de culoare din scolile private. Anul trecut la "festivalul de poezie" au recitat toti cate o poezie gen Azorel dar scurtuta. Si au avut si parintii de scris poezii. Sa vezi ce foc de creatie la gura sobei cu al meu ca sa iasa ceva amuzant si despre copii.
Si merem sa ne recitam si noi creatia in public:)) Si mamicile de culoare toate au declamat in versuri cum cred ele ca al cupil va schimba fata lumii. Si-am ramas muta in fata fenomenului cultural:)).

Mergi la inceput