Pepenasi de iulie-august 2008 (206)
Raspunsuri - Pagina 15
Tecky spune:
Didi stii ca si eu ma gandeam la anaxena.Imi e dor de postarile si de pozele cu ea si Maria.Oare o astepta baiat sau fetita?
Didi81 spune:
He he, deci Maria o sa aiba un fratior. Si ce putin mai e!
Eu am fost varza de racita zilele astea, m-am molipsit cu o viroza de la serviciu si ieri am avut febra 39.6, nu aveam nici voce, vorbeam doar in soapta. Azi insa am fost ok. Pfiu, si mi s-a prescris nurofen, dar a avut efect 0. Incepeam sa fac febra, luam nurofen si nu scadea de loc, ba din contra crestea vazand cu ochii. Doar la paracetamol a cedat. Sper sa nu se molipseasca si Aida sau Cristi.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
katalyna spune:
buna seara mamici 
marina, felicitari pentru bebe cu funditze :) eu am 2 cezariene, am nascut-o pe ioana la 39 sapt si 2 zile din cauza mea. de fapt la 39 de sapt am fost la control si pt prima data m-a controlat pe masa, m-a durut putin, apoi mi-a curs si putin sange si a doua zi a cazut si dopul. l-am sunat si a zis sa stau linistita, sa astept, dar i-am spus ca mi-e frica sa nu ma apuce noaptea, din cauza atacurilor de panica am vrut anestezie generala, asa ca m-a programat pt ziua urmatoare. mie mi-a spus ca pot astepta pana incep contractiile, ca e bine ca un copil nascut prin cezariana sa treaca prin contractii la fel ca si cel nascut normal si ca shocul e mai mic decat daca ar fi scos pur si simplu. el m-ar mai fi lasat, dar te pui cu nebuna? ![]()
katalyna spune:
camy, acum am citit ce ai scris, ne rugam pentru bebele frumos, totul o sa fie bine, flavius e sanatos, asteptam vesti 
Chuny spune:
Da, si eu am auzit ca cezariana "la cald" ar fi mai indicata pt bebe care in acel moment e cu adevarat pregatit sa iasa la lumina.
Iar pt Camy eu am speranta ca e vorba doar de un control la neurolog care pe ea a speriat-o foarte tare si ca acele semne de care vorbeste sunt o alarma falsa. Sper din tot sufletul sa fie asa! Nu se poate sa fie altfel! Oamenii mai au parte si de vesti bune, altfel unde am ajunge?