Pufi de 2010 (205) - LMA Iustin, Caius si Tudor!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

La Multi Ani Teodor Bbto!

La Multi Ani Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Si eu as vrea niste silicoane,nu prea mult dar cat sa se remarce mai bine.....dar nu ma lasa sotul(cica e motiv de divort)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra."

subscriu, si eu vreau sa trec la o cupa B plina...bine port B dar cred ca mi-as bine imi iau A Si sotul la fel imi zice...

de Yannis

Imi cer scuze, dar nu inteleg.
Divorteaza sotul daca aratati mai / prea bine? Sau care e faza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Tomaca de cele mai multe ori scrii mesaje scurte si la obiect, dar si cand scrii mai lungi se lasa cu fiori pe sirea spinarii, moama micutzul! Sanatate si bafta in continuare!

de Yannis

Am talent Mi-a zis o profa sa dau la litere

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Si eu as vrea niste silicoane,nu prea mult dar cat sa se remarce mai bine.....dar nu ma lasa sotul(cica e motiv de divort)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra."

subscriu, si eu vreau sa trec la o cupa B plina...bine port B dar cred ca mi-as bine imi iau A Si sotul la fel imi zice...

de Yannis

Imi cer scuze, dar nu inteleg.
Divorteaza sotul daca aratati mai / prea bine? Sau care e faza?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Al meu e fascinat de sanii mici, ok a "calarit" si d-alea si d-alea, dar ii prefera pe cei mici ca nu se balangane, nu se lasa.... fiecare cu piticii lui.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Alex mai e si C fara dinti, cred, sper.....

In alta ordine de idei:

Felicitari Isabela pt primul dintisor!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Azi ..am simtit la deget ...de vazut nu se vede cine stie ce...adica mai deloc...dar se simte
Da, cand s-a facut dintzoasa?

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mamica mandra de odorul ei

Felicitari! Sa te tii la exersat! (adica la muscat precum cutu-cutu sau pis-pis in crestere care au nevoie sa roada ceva)

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Danyelana...ce mai faceti...ce mai face Arthur??? ati fost la homeopat???

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Fetelor vad ca iar vine stresul vetii mele de anul trecut. Gripa porcina. Aproape am dat in depresie din cauza ei si am stresat pe toata lumea.
Iar a murit o femeie insarcinata, horror. NU VREU! Daca ajunge la Tudor vreo gripa?

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Of, nu va mai stresati atata cu gripa asta. Pe mine m-a oarecum distrat tenacitatea oamenilor din conducerea fabricilor de vaccinuri / politicieni / secretari de stat, etc care ne impuiau capul cu ...faceti vaccinul, altfel murim.
No, a fost vreo epidemie care sa omoare juma de omenire? Nu, si nici n-o sa fie.
Nu stii in ce conditii traia femeia aia, nici ce boli avea, ce imunitatea avea, daca nu cumva era f f saraca si traia in conditii mizere, daca nu a facut nici o analiza in viata ei, habar nu am, sunt f multe cazuri de oameni care mor, de bolnavi, de hepatite si alti virusi tampiti....nu trebuie sa stai incontinuu sa fii speriata ca da ceva peste Tudor.
Mie nu mi-e teama. Bine, nici nu il scot in hypermarketuri si mall-uri in fiece zi si cand il iau cu mine, nu prea stam in aglomeratie, .....nici intr-un glob de sticla nu ii putem tine....
Nu stiu cum sa te linistesc....na, e in iasi, nu in bucuresti.
Lorex, pazea la gripa porcina!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

am revenit de la dr

Dragos are puroi in gat

a zis ca nu a mai vazut asa ceva de mult, ne-a dat injectii intravenos cefort+gentamicina

mi-a aratat si mie gatul, inca sunt socata
si el e vioi asa, nu are nici o treaba, doar ca a fost un pic marait ieri

offf!

mami de shugubetz Dragos Andrei

Sanatate multa si sa se faca bine cat mai repede.
sa nu doara injectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:

Tomaca de cele mai multe ori scrii mesaje scurte si la obiect, dar si cand scrii mai lungi se lasa cu fiori pe sirea spinarii, moama micutzul! Sanatate si bafta in continuare!

de Yannis

Am talent Mi-a zis o profa sa dau la litere

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Dar tu deja descoperisei excelu...aaa?

Dar de ce suferiti noaptea? sau la pipi nu ti-a zis sa il dai cu Neopreol? ca e normal sa usture, trebuie dat cu Neopreol sa nu il usture la pipi.

Si cu mainile...Yannis face "pa" cu stanga, face "uaaaa uaaa uaaa" peste gura ca indienii numai cu stanga si cele mai frecvente apucari sunt cu stanga...ta-su ma dispere cu "e stangaci sau dreptaci?" de dinainte sa fie capabil bietu' copil sa-si miste mainile ca lumea.... el e contorizeaza ce si cum, probabil ca se poate vedea o tendinta dar nu cred ca poti spune clar. Mai spre varsta de gradinita se manifesta cel mai bine cred...eu imi amintesc mereu cum ma plezneau si-mi dadeau peste mana mereu la masa la gradinita din cauza ca mancam cu stanga. Si mama mi-a zis ca pe toate le faceam cu stanga. Si ca sa-mi dau seama ce mana "e frumos" sa folosesc mereu vizualizam in minte locul pe care il aveam la masa la gradinita, in ce pozitie stateam, peste ce mana ma bateau si abia apoi stiam ce mana trebuie sa folosesc...ani multi am procedat asa sa stiu sigur ca folosesc mana corecta

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

beey, sa zic LA MULTI ANI, BBTO!! SI ANDREEA!! ca atunci cand discutati de sex(e), silicoane si alte alea umpleti paginile precum Bea tortul (30 de oo????)

in alta ordine de idei am supravietuit si virusului astuia, cam nabadaios, cu spital la Ana, voma, febra 1 sptamana, antibiotic pan' la urma, ca a facut amigdalita si alte alea...ma rog, nu pneumonie, macr. io si ema mai subtzire, aspirat around the clock, colargol, etc. inca ema are si 2 masele!!! pe stanga, una sus si una jos, care agatza, sunt cat toate zilele, asa ca trebuia sa aiba muci

trimit si revin daca apuc ca ma mananca si pe mine de la atata NF-orumeala. moaaama si asta e cu conotatzie sexuala, suntem o specie cam obsedata, I guess

Prin cate ati mai trecut si voi.
Asa deci, Ema are si maselute... ne lasa in urma.
un pt Ema de la Arthur sa-i treaca toate durerile si mucisorii.

Mergi la inceput