Despre scoala 81 - sect 3
Noi ezitam intre 2 scoli, 97 si 81. 81 e mai accesibila si am primit o recomandare pentru ea, dar nu am gasit un topic dedicat cu mai multe informatii la un loc. Deschid eu in speranta ca mai multi parinti au copii acolo.
Am vazut ca au limba engleza intensiv inca din clasa I - ce inseamna asta? Daca vrem engleza si in clasa a 4-a trebuie dat un test.
Stie cineva invatatoare? Baietelul meu e mai timid - pana acum s-a adaptat numai cu educatoare care nu erau severe, exista vreo invatatoare mai blanda? Altfel imi e teama ca se va adapta mai greu.
After school - inteleg ca invatatoarele au after schools cu care colaboreaza - cam cat costa si ce program au si unde mananca?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Raspunsuri
LYADA spune:
Eu am baiatul la 81 si sunt multumita. Anul trecut au renovat scoala prin fonduri europene, insa marele minus e sala de sport, in constructie lenta. Fac mici secvente de sport- caci nu pot fi numite altfel: joculete, tenis de masa, sah- in sala de clasa.
Chestia cu engleza intensiv, poti uita de ea. Prima persoana care le-a predata engleza, clasele I si II, era jale. Nu facea nimic, dar nimic: vesnic repetau cuvintele de baza. Cea de acum pare ok, intensiv inseamna 2 ore pe saptamana. Mi-e greu sa cuantific impactul englezei de la scoala pentru ca din cls I suntem inscrisi la British, unde chiar fac engleza intensiv.
Invatatoarea noastra este foarte buna, va lua clasa abia anul urmator insa. Pot intreba daca reusesc sa tin minte, inscrierea are loc acum in februarie. Vei inscrie gemeni inteleg?
Nu mergem la After-school, cred ca trebuie sa vorbesti din timp cand faci inscrierea, nr de locuri e mic.
Claudiun spune:
Buna ziua, va rugam sa ne ajutati si pe noi cu citeva sfaturi despre scoala 81. Avem o fetita care va merge la scoala la toamna(2012) dar va trebui sa intre in clasa 1 si nu in cea pregatitoare care se muta de la gradi la scoala.Din cite am vazut in ceea ce ati scris dvs, educatoarea la care aveti copilul si de care spuneti ca sinteti foarte multumita ar lua clasa noua in Septembrie. In afara de asta noi avem nevoie si de after school . Va multumim anticipat pentru ajutor. Sarbatori fericite!