Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Apropo de meniuri - daca vreti pot scana (sau face poze) la carticica de meniuri de la Steamer-ul Avent. Ce ziceti?

La multi ani Paul! Sa o faci pe mami fericita toata viata!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

ar fi super Diana
unde sunt pozele cu Eva? pe contul comun?

pe Andrei l-am vazut

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

M-am intors de al pediatru. va fac un mic rezumat si mai tarziu scanez foile de ea si el pun pe mail
Raul e f bine, are 8 kg si 74 de cm.
Deci :
- am aflat de ce se poate branzica de vaci si lapte nu- pt ca , in procesul ed fabricatie e branzicii, laptele fermenteaza. Mi-a zis ca decat branza fagaras, care contine smantana multa, mai bine ii iau branza proaspata si i-o pot da fara pb
- carne : doar pui si curcan pana la un an, pt ca carnea rosie si ficatul contin multe toxine.
-premergatorul (daca tot e lait-motivul odiseei zilele astea)- mi-a zis ca il pot folosi dupa 7 luni, nu mai mult de 1/2 ora pe zi( in mai multe reprize) . Nu e bine sa fie lasati mult in premergator pt ca poate deforma coloana, sau sa duca la displazie de sold. Dar e bien sa-i punem cate un pic si in premergator pt ca le intareste musculatura picioarelor f bine. Raul de pe acum sare ca un arc cand il tin in picioare.
- se inlocuieste o masa de lapte, doar cand mananca cantitativ al fel. Dar fructele nu au aceeasi valoare calorica ca si laptele, deci pana nu se adauga si cereale, sau biscuite ( dupa 7 luni) nu e recomandat sa inlocuim masa de lapet cu cea de fructe, pt ca nu are aceeasi valoare calorica.
- ca si program de masa mi-a zis asa:
- la 7 -1 masa de lapte
- la 10- piure de fructe cu branza de vaci
- la 13 - daca e alaptat la san ramane masa de lapte, daca e alimentat cu LP, supica sau pireut
- la 17 : la fel cu masa de la 10 si de la 7 luni iaurt
- la 21 : la fel cu masa de la 7
Mi-a dat mai multe inf, astea le-am retinut , dar cum spuneam le scanez si le pun pe mail, poate va ajuta.
Edit : pot sa-i dau galbenus, de 2 ori pe sapt

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata

andreea din fericire de data asta Mihai a scapat cel mai ieftin doar cu niste mucuti care ies la aspirat dupa ce punem ser.azi deja e mult mai bine. ieri noapte s-a trezit regulamentar numai de 2 ori :)

stefan e pe aerosoli cu adrenalina -again- pt o laringita- de data asta manifestata prin tuse seaca. la fel suntem si noi adultii asa ca acum si eu am bagat o sedinta de aerosoli si m-am desfundat de numa. sper sa mai treaca si tusea asta urata.si betapioptal ca a facut o otita- nedureroasa deocamdata-la una dintre urechi.

nasa mea a tratat copilul pt puroi in gat febra mare cu homeopate..din ora in ora i-a dat ..a doua zi era bine copilul. eu nu as fi avut curaj.
data viitoare insa la primul semn sun si eu repede pt programare la homeopat, ca la noi dureaza mai mult pana ne primeste.

da cam asta e tariful..100 lei..prima data am lasat 200 ca am fost cu amandoi copiii. a doua oara am fost doar eu cu el mic, am cerut si pt mine..si mi-a luat doar 50 lei..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Buna fete dragi!

Iar am lipsit cam mult sper sa ma scuzati,acum ne-am intors de la refacerea vaccinului BCG care se face la maternitate si a plans de numa ca nu ma lasat sa stau langa ea si Daria nu prea sta la nimeni in brate si sa o mai si intape dar bine ca a trecut.

Cris multumesc pentru ca m-ai ajutat sa pun pozici la semnatura, am reusit,un pupic mare pentru tine

Nu o sa reusesc sa citesc tot din urma dar merg sa citesc macar un capitol si apoi revin...

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

paula, ma bucur ca sunteti mai bine...apropo de dr Nitu, eu cand aveam cate o urgenta o sunam si-mi spunea prin telefon ce sa-i dau...nu mergeam musai la cabinet...

paula_m, oana, si la homeopat, de obicei (sau cel putin la dr noastra) prima sedinta e mai scumpa, apoi controalele sunt mai ieftine...

paula_m, iti ziceam si eu de branzica de vaci sa-i dai din comert...e buna si deja de la 6 luni nu e nici o pb...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

paula_m, iti ziceam si eu de branzica de vaci sa-i dai din comert...e buna si deja de la 6 luni nu e nici o pb...

e f buna brinzica din comert,singura problema este sarea pe care o contine.Eu iau pt cei mari Covalact,si scrie ca ar avea si sare,si cred ca toate marcile au,dar astia nu scriu pe cutie

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ramonasin, vezi cand pui pozele la semnatura, copiaza linkul de la o poza, ca daca pui link-ul de la pagina de start de la picasa, mie imi arata albumul pe care sunt logata...M-ai inteles? Ca am fost un pic incoerenta...
Ramonavlas, acum am vazut la Nova vita ca sunt vreo 3 pediatri, pana acum era doar dr la care ma duc eu, dr Rusu...stiu ca de vreo sapt ti-am zis ca e doar un dr, dar intre timp au mai venit inca 2.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Incepe puiul meu sa se obisnuiasca sa adoarma in patutul lui.
Oricum, el nu adoarme dupa 2 h, decat dupa somnul de noapte. Somnul de pranz e la 3h juma'-4 de cel de dimi, iar ala de noapte la 5-6 h de cel de pranz.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Mersi Paula si eu care ziceam ca am reusit
Acum sper sa mearga linkul

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

e f buna brinzica din comert,singura problema este sarea pe care o contine.Eu iau pt cei mari Covalact,si scrie ca ar avea si sare,si cred ca toate marcile au,dar astia nu scriu pe cutie

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Cata, branzica asta de MILLI nu contine deloc sare...poti sa incerci sa vezi...

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput