Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky (628)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annare spune:

lary ce zi esti? ai ceva simptome?eu sunt ziua 27...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

nelia,acum urmeaza sa am nunta in august si apoi ne punem pe !stiti voi....
sa dea DD sa fie bine...ma si pentru mine si pentru voi toate ca pana la sfarsitul anului sa avem in burtica!apropo,eu imi doresc tare,tare mult !
sa ne ajute DD pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui annare

lary ce zi esti? ai ceva simptome?eu sunt ziua 27...

Eu sunt 28 din 28.Luna trecuta mea venit in ziua 27 dupamasa,dar au fost mai multe lunii anul trecut cind venea in ziua 28 dimineata.Acum teoretic as fi in intirziere cu citeva oreSimptome nustiu ce sa zic:ierii seara am fost balonata abia am reusit sa adorm din cauza asta ,apoi mam trezit la 3 noaptea sa merg la baie si nu am mai putut sa dorm din cauza gindurilor,sperantelor pt ziua de azi.Sinii ma dor la fel din ziua ovulatiei,dica este o durere usoara la atingere,asta imi da sperante marii.Pe mine rar ma dor sinii si lunile cind ma dureau ,durerea disparea cu 2-3 zile innainte ce a veni menstra,Sperantele sunt mari de data asta,sper sa nu am o cadere de f. de sus daca nu este bebe.De lunii pina ieri dupamasa ma durut burta ca si cum as fi fost la ciclu.Aseara dupa ce am luat un nos-pa durerea a incetat,azi nu ma durut deloc.Sper si ma rog din tot sufletul sa fie bebe.

Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Incerc sa imi fac alt cont .cam cat dureaza pana se activeaza?

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

lary si mie luna trecuta mi a venit in ziua 28 si azi sunt ziua 27...dar burtica ma doare rau de vreo 2 3 zile si sanii azi au fost mai durerosi ca niciodata...eu astept pana dumink si dk nu-mi vine luni fac un test...pana at nu vreau...am facut destule incat am zis k urmatorul test il voi face in momentul knd imi va intarzia...dar sunt sigura k maine sau cel tarziu poimaine o sa apara si uratii...asa simt eu....nu cred k dk as fii insarcinata as avea asa dureri de burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bella ne bucuram ca totul a fost ok. Era sigura ca asa va fi. Deci in urmatoarele 3 luni vi cu vestea cea mare, tinem pumnii, hai ca sapt viit aveti treaba

http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Larytinem pumnii stransi sa fie II. Eu maine suntZ22, e prea devreme totusi, mai astept 2 zile.

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Larytinem pumnii stransi sa fie II. Eu maine suntZ22, e prea devreme totusi, mai astept 2 zile.

ca in 2011 sa devin !

Doamne ajuta
Multumesc

Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

mult succes,lary!!!speram sa fie !

Mergi la inceput

fetelor eu ies..va pupacesc pe toate....si maine sper sa auzim o veste buna din partea ta lary..

Mergi la inceput