Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky (628)
Raspunsuri - Pagina 11
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SS-Tzuky Fetele cochetele, buna sa va fie seara! ![]() Azi am fost la medic...si, da! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deci, se poate! Chiar daca dupa avort, cm a luat-o asa de razna (16zile!!!), SE POATE! Sper sa trec cu bine de cele trei luni critice si apoi mai departe si sa nu mai patesc ca data trecuta. Doamne ajuta! Pupici de molipsire tuturor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
corina_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SS-Tzuky Fetele cochetele, buna sa va fie seara! ![]() Azi am fost la medic...si, da! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deci, se poate! Chiar daca dupa avort, cm a luat-o asa de razna (16zile!!!), SE POATE! Sper sa trec cu bine de cele trei luni critice si apoi mai departe si sa nu mai patesc ca data trecuta. Doamne ajuta! Pupici de molipsire tuturor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

felicitariiiiiiiiiiiiiii sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
ce a fost special luna asta? asteptam si noi detalii
Aspiranta la bebe
corina_s spune:
bella..iti tin pumnii sa fie bine maine la interventie si sa apara bebe cat mai repede 
Aspiranta la bebe
cos_minutza spune:
Buna fetele!!!!

Felicitari Tzuky,sarcina usoara,bebe sanatos si la termen!!!!

Didisor,Doamne ajuta!!!!
Bella multa bafta maine!!!
Andreea am admirat pozicile!!Ce mare s-a facut finutza

Va pupic pe toate fara exceptie!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
corina_s spune:
unde ati plecat? nimeni pe aici..aveti treaba? ![]()
eu sunt perioada fertila,dar nu am sot acasa..dar si cand o veeeenii ![]()
Aspiranta la bebe
bellasamoyed spune:
tzuky felicitariiiiiiiiiiii sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos tun

sper sa urmez si eu![]()
maine cand ajung ac va povestesc cum a fost la histero
sa imi tineti pumnii.
va pupacesc pe toate
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu 
Katy82 spune:
Fetele stiti ca v-am spus ca dimineata mi-a ost f. rau, ca ameteam prin casa si ca m-am tinut de pereti sa ajung la baie. E, a inceput un fel de spotting din seara asta, nu inteleg de ce, sunt de-abia Z19.Lunea trecuta am fost la doc si mi-a spus ca tb sa ovulez, deci as fi Z9-10 dupa ovulatie. Mi-ar placea mie sa fie bebe, dar chiar asa de repede sa am ameteli?
http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin
!