Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Glumeam, evident, in postarea anterioara!

Normal ca unii copii fac mai repede sau mai bine anumite lucruri dar de aici pana a exagera e cale lunga, chit ca fiecare mama isi vede odrasla intr-o lumina deosebit de favorabila...

Pot spune ca la aproape 5 luni Mihai se intoarce de pe spate pe burta relativ usor, dar destul de greu de pe burta inapoi pe spate. Dupa jucarii intinde manuta cand i le "bagam in fata" (da, nu ne-am gasit alte hobby-uri) dar nu le poate tine intre manute. De jucat se joaca sau mai bine zis zdranganeste jucariile agatate de patut dar este mai mult o lovire cu manutele. normal ca le studiaza, rade la ele, le mai trage cate una dar nu face teatru de pupusi si nici nu ni le aduce in sufragerie .E foarte incantat de carusel si de tot ce face zgomot in jurul sau cum ar fi sora-sa!

Noi doctor de familie nu avem (sau nu folosim), asa ca mergem lunar la control la o clinica privata cu plata.

Mai3, la mine laptele nu e apa chiora (intrebam de curiozitate daca se poate face ceva in astfel de cazuri), chiar se vede ca e gras, dar el mananca foarte putin. acum am invatat un "trick" si il mai pacalesc sa manance macar limita inferioara a cantitatii pe care ar trebui s-o consume la aceasta varsta!ingrasam porcu' in ajun cum s-ar spune sa dea bine la cantar peste o saptamana

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Nu stiu ce copii aveti voi dar al meu nu numai ca se intoarce de pe burta pe spate si invers dar azi dimineata s-a oferit s-o duca pe sora-sa la gradinita ca sa nu mai ies eu!

Meme de Maiu si Lulia

no comment. da' nu vrei sa-l trimiti sa-l duca si pe David al meu? Platesc bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

office, cum il pacalesti?

Lora, nu-mi mai doarme mandra de doua zile decat cate 10-15 min . Dar de pe la 12 noaptea pana la 10-10 juma dimineata. Prog de adolescenta in vacanta

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

OFFICE - tare de tot!
Chiar barbata-miu avea o curiozitate: cica ce ar fi daca Darian dintr-o data, asa de juma de metru cum e el la mine in brate, ar zice: "eu am facut un nou antivirus pt windows"...cica oare ar veni astia de la televiziuni sa-l filmeze??...na, fiecare cu ale lui curiozitat. Eu m-as multumi sa se ofere s-o duca pe sora-sa la gradi...ca s-o parafrazez pe Office

Pe mine ma dispera faptul ca atunci cand e treaz ori mananca ori vrea in brate...asta de la un timp. Pana mai zilele trecute mai statea in patut, sau pe unde apuca si mai vorbeam cu el, ii mai aratam una alta...adio boierie...ma desala, nu de alta...si doreste domnul sa fie in continua miscare, adica eu una tre sa ma misc incontinuu cu domnisoru-n brate..ca daca nu, scandalu-i gata, da nu asa, ci cu lacrimi si urlete....

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

office, cum il pacalesti?

Lora, nu-mi mai doarme mandra de doua zile decat cate 10-15 min . Dar de pe la 12 noaptea pana la 10-10 juma. Prog de adolescenta in vacanta

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

No, vezi? A ta e si mai si, pleaca direct la liceu!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

ce distractie pe aici!
al meu se intoarce greu pe burta.tre sa-l trag usor de fund.i-o fi greu. invers e ok.apuca jucariile,le gusta.a gustat si degetul meu daca l-a apucat.toate tre infundate in gurita.
office, noi te urmam indeaproape in problemele cu alimentatia si luarea in greutate.dar nca il mai alaptez putin.ca nu arata rau,dimpotriva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

mama cate stiu copiii vostri . Trebuie sa-i iau "meditator" la fiu-miu sa nu ramana in urma

lasand gluma la o parte, eu am observat ca Tudor face ceva o perioada si apoi "uita" sa mai le faca,a avut o perioada cand a gangurit non-stop, acum abia zice ceva, o perioada s-a jucat cu picioarele, acum doar le agita etc. Este normal sa faca asa? Acum este la faza cu maraieli si se pare ca pe asta n-o uita deloc

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

fetelor, bebeii vostrii au o manuta preferata? la al meu stanga e de baza si la bagat in gurita, doar la ea se uita, cu ea apuca jucariile daca i le pun eu in manuta of course , dar cu dreapta...pauza...uneori, cand il pun pe partea stanga si are manuta stanga mai imobilizata, incearca sa si-o bage in gurita pe dreapta dar nu prea reuseste, iar jucariile vreo 5 sec le tine si le scapa, iar daca incerc de mai multe ori cu jucaria, nici nu m,ai inchide pumnu s-o tina...o fi stangaci poate...n-ar fi problema ca toate pers stangace pe care le stiu au un scris superb...poate nu e regula, dar mai stiti?

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

mama cate stiu copiii vostri . Trebuie sa-i iau "meditator" la fiu-miu sa nu ramana in urma

lasand gluma la o parte, eu am observat ca Tudor face ceva o perioada si apoi "uita" sa mai le faca,a avut o perioada cand a gangurit non-stop, acum abia zice ceva, o perioada s-a jucat cu picioarele, acum doar le agita etc. Este normal sa faca asa? Acum este la faza cu maraieli si se pare ca pe asta n-o uita deloc

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie

sa stii ca si mie mi se pare ca acum vreo saptamana gangurea mai mult si dadea din picioare mai tare si acum e doar cu manuta in gura..rar mai vad si activitate la picioruse...si le mai ridica, dar acum e tare fascinat de manuta lui cea stanga, o moflaie tot timpu, uneori si cand ii dau sa pape ar vrea sa bage si manuta pe langa tzitzi.

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Tutz, Mari- Mariuk, Oramona multumim si sa dea DD sa nu aveti probleme cu iesitul niciunui dintisor. Sa creasca dintisorii fara febra, nopti nedormite si plansete. Stiu ca abia sunt primii 2 dinti dar ce frumos ar fi sa iasa toti la fel de "silentios"

I-am facut baie fetei si nu stiu cum reusesc dar cand o aduc din baie eu sunt la fel de uda ca si ea. Si trebuie sa fiu atenta ca tot timpul incearca sa guste apa din cadita. Acum doarme si mi-am pus un pahar de vin. Va invit pe toate care nu alaptati...

Si Petra gangurea mai mult pe la 3 luni jumate decat acum... a devenit cam scumpa la vorba. Dimineata si seara e un pic mai povestitoare cu gli, ghi, gle. In schimb jucariile si le "recupereaza" daca sunt in preajma ei, se uita la ele, le baga in gura, se enerveaza ca nu intra cum vrea ea dupa care se plictiseste si le arunca sau le scapa.

Adelina noi preferam mana dreapta pe care o bagam in gura impreuna cu biberonul, cu lingurita cu mancare,cu orice... o folosim pe post de garnitura

Mergi la inceput