Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Crina mea doarme noaptea...ziua in schimb se trezeste plangand si daca nu esti pe faza cu greu o calmez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

claudiaH Nuuu, Daria merge pe bicicleta CU roti ajutatoare, insa rotile nu sunt la acelasi nivel si tot trebuie sa stie sa-si tina echilibrul cumva, sa nu tot cada de pe o parte pe alta... este foarte incantata ca poate prinde vitezaaaaaa

anis ba bucur tare mult sa te "revad". Bineinteles ca-mi aduc aminte de toate motatele tale, si de casuta voastra de la munte...ba chiar si de faptul ca ne-ai parasit intr-o perioada cand Medeea era bolnavioara
Spune-ne mai multe, unde ati plecat, cand, cum. Ce-ti fac mandrele? Mi-e foarte cunoscuta asta cu "vrea sa faca totul singura " - (iti poti inchipui ca Daria se imbraca, se incalta cu ciorapii si pantofii singura?!) Ma bucur mult ca ai hotarat sa revii printre noi!

albertje hi hi hi, ce coincidenta! O sa incerc sa intru de acasa sa te trec si pe tine in listuta cu puii tai, daca vrei. O sa am nevoie de numele copiilor si data de nastere. Baitel de 12 ani, hmm deja aveti alte probleme...

Daria inca are pampers, caca nu mai face in el de 5 luni deja, dar pipi mai face zilnic cel putin 1, si noaptea mereu, asa ca, renuntatul la el este undeva departeeeeee, cred ca in vara. De suzeta am scapat la 2 ani, am avut o tactica simpla care a avut un succes incredibil, nici macar nu visam sa fie asa de usor la cat de dependenta era....

luminita Offff, eu chiar credeam ca ai fost la vre-o petrecere ceva.... imi pare rau! Sincera sa fiu, nu mai stiu cum e sa nu doarma copilul noaptea, sunt o mega fericita din punctul asta de vedere... totusi, clar nu e ceva normal ca inca sa se trezeasca noaptea pentru diverse nevoi :( (SA NU CREZI CA O ZIC CU RAUTATE!!!) Dr lor ce spune despre aceste treziri, care este cauza lor, cand vor inceta? Imi pare tare tare rau.....

ange iti doresc sa-ti intri repede in mana si sa te acomodezi usor la locul de munca, sa mergi cu drag! Crina mi se pare ca s-a comportat super bine in prima zi de gradi!!! S-o tineti tot asa!

Daria este din nou racita, cu muci la greu si tuse nasoala... Iarna asta a fost mult mai rau ca iarna trecuta!!! Of of, mai, mai...

Mergi la inceput

Nocom, offf, insanatosire grabnica!

Aseara Crina mea nu mai vroia sa ii dau eu sa pape sau sa o incalt... zice NU NU...insa la culcare m-a pupat de albit cu zgomote , acum o astept acasa...e tacsu dupa ea.

Si mie mi se pare foarte ok pt a doua zi...sa vad ce imi zice si tacsu:D

Mergi la inceput

ahhh, si eu abia astept sa pot face o gramada de chestii la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Salutare,

albertje hi hi hi, ce coincidenta! O sa incerc sa intru de acasa sa te trec si pe tine in listuta cu puii tai, daca vrei. O sa am nevoie de numele copiilor si data de nastere. Baitel de 12 ani, hmm deja aveti alte probleme...

Daria inca are pampers, caca nu mai face in el de 5 luni deja, dar pipi mai face zilnic cel putin 1, si noaptea mereu, asa ca, renuntatul la el este undeva departeeeeee, cred ca in vara. De suzeta am scapat la 2 ani, am avut o tactica simpla care a avut un succes incredibil, nici macar nu visam sa fie asa de usor la cat de dependenta era....

luminita Offff, eu chiar credeam ca ai fost la vre-o petrecere ceva.... imi pare rau! Sincera sa fiu, nu mai stiu cum e sa nu doarma copilul noaptea, sunt o mega fericita din punctul asta de vedere... totusi, clar nu e ceva normal ca inca sa se trezeasca noaptea pentru diverse nevoi :( (SA NU CREZI CA O ZIC CU RAUTATE!!!) Dr lor ce spune despre aceste treziri, care este cauza lor, cand vor inceta? Imi pare tare tare rau.....

ange iti doresc sa-ti intri repede in mana si sa te acomodezi usor la locul de munca, sa mergi cu drag! Crina mi se pare ca s-a comportat super bine in prima zi de gradi!!! S-o tineti tot asa!

Daria este din nou racita, cu muci la greu si tuse nasoala... Iarna asta a fost mult mai rau ca iarna trecuta!!! Of of, mai, mai...

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

tactica de a scapa de suzeta? VREAU SI EU O METODA MIRACOL , te rog ! nici nu am citit tot ce ati scris ca imi ardeau degetele sa scriu ,sa te intreb cum ai practicat . astept cu nerabdare pontul !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Crina mea doarme noaptea...ziua in schimb se trezeste plangand si daca nu esti pe faza cu greu o calmez...

mami de printesa Crina(12.10.2008)
"pinsesa lui mama"www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei

aha ,am cunoscut-o si pe crina .m-am uitat la montajul facut de tine .super fain si super frumusete de fetita !sa va traiasca !

Mergi la inceput

nocom,probleme cu baiatul nu am (DEOCAMDATA). inca mai copilareste .
daca vrei adauga-ne si pe noi pe lista .

andrea 24.09.2008
bogdan 06.09.1998

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui albertje

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

aha ,am cunoscut-o si pe crina .m-am uitat la montajul facut de tine .super fain si super frumusete de fetita !sa va traiasca !

multumesc de complimente

Mergi la inceput

Neatza,

Haideti la o

ieri am avut parte de o experienta foarte nasoala...dau copy paste...

dupa amiaza m-au sunat si "sefa" a spus ca a avut o neintelegere cu celalalt asociat si nu au nevoie de serviciile mele, mor de oftica, nervi&co....

pitica se pare ca se acomodeaza mai greu la gradi...nu a dormit deloc ieri si aseara a cazut la pat de la 20.00...cere mereu in brate, daca plec din raza ei bizuala plange, uffff

azi iarasi incep cautarile pt job...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

In primul rand va multumesc din suflet pentru urari si gandurile bune de cand s-a nascut Theo. Inseamna mult pt mine!

Bun venit fetelor noi!

Iris felicitari si insanatosire grabnica si muult laptic pt bebe.

Ange, imi pare tare rau pt experienta avuta, sper sa gasesti altceva repede. Si multa sanatate Crinei.

Lumi, Matei inca are aprox 80% din nopti cu trezri, cel putin una. Din fericire el se trezeste de control, ma vede si se culca la loc. Sau cere apa si nani...nu sta treaz. Trezirea nu dureaza mai mult de 5 min. S-a trezit de vreo 2 ori pe la 4 si a vrut sa se ridice din pat sa se joace, insa i-am explicat ca e noapte nu zi asa ca trebuie sa dormim. Acum ne bate la cap mereu ca "e noa nu e zi" (zi ca in zimbet...nu spune cu "i"...e tare amuzant).
In ceea ce priveste normalitatea trezirilor, cred ca tine de copil. Tata inca se trezeste de vreo 2 ori pe noapte in fiecare noapte si a ajuns bine sanatos la 56 de ani...

Noi suntem bine acum. Theo e un mancacios...cred ca s-a nascut direct in puseu de crestere. In prima zi cauta disperat sanul...cand l-am pus a supt cu sete de parca n-ar fi fost prima oara... Din a doua zi a primit supliment la spital cate 60ml de lp...in a treia zi papa deja 90ml...m-a speriat. Insa incet incet am reusit sa scap de supliment cu totul...de 3saptamani nu a mai primit decat san si sunt tare fericita.
In rest creste repede, deja i-au ramas f mici hainutele de la nastere, acum il imbrac cu hainute de 3 luni si ii vin bine (cele de la mothercare care sunt mai maricele..:)))
Matei e tare incantat de fratiorul lui. Imediat cum il aude plangand si nu sunt langa el ma cheama repde la bebe...il tine de manuta, il pupa, are grija sa nu il bruscheze sau sa nu ii faca ceva rau...e asa dulce cand incearca sa se controleze sa faca totul incet si usor. Nu i-am impus noi....pur si simplu asa a vazut ca facem noi probabil. Nici nu am insistat sa se uite la Theo sau sa il pupe sau sa nimic...pur si simplu i l-am prezentat si atat. In rest nu am facut nici o referire la el...cand a vrut sa se duca la bebe s-a dus..am incercat sa nu conditionam nimic din activitatile lui de Theo...si merge deocamdata.
Eu sunt bine acum, insa m-am recuperat mult mai greu decat dupa prima nastere. Nasterea a fost f usoara...far pic de durere, insa recuperarea a fost lenta, probabil unde nici nu mi-am permis sa ma odihnesc ...din a 3-a zi am venit acasa direct la program normal cu doi copii, cu facut mancare, curatenie, cu jucat cu Matei etc...asta e..bine ca sunt ok acum.
Pe de alta parte e bine ca deja am pierdut 10kg, mai am 5 de dat jos, dar sunt sigura ca se vor duce si astea destul de usor...nu ca prima oara cand in primele luni am pus vreo 5 kg...e bine sa ai 2 copii!!

Mergi la inceput