Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Claudia H imi vine sa rad ca noi tocmai am scapat de perioada puturoasa (de kkt)
David a facut o pasiune pentru acest cuvant si cand vroia sa incheie o fraza, nervos fiind ne trantea "Dede kktu" (adica Dragos), dar cea mai tare faza a fost cand l-am auzit "Mimi cacata", Mimi fiind strabunica si incepuse sa acorde si la feminin cuvantul....

La inceput ne-am crizat toti cu pedepse, cu amenintari ca-l aude Mosul (era in perioda sarbatorilor), apoi i-am lasat in pace, pur si simplu nu le-am mai zis nimic, ca si cum nu am fi auzit aceste cuvinte...De vreo 3 saptamani ei sunt separati Dragos cu noi, David la parintii mei....sa vedem cand se vor intalni cum se vor gratula!

Cum sa intru si eu pe faceboock?

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna dimineata!

si pentru mamici!

ClaudiaH si Matei al meu este in aceeasi faza cu Stefan, nu vrea sa se tunda, el vrea parul lung ca e mai frumos asa :). Pana acum noi il tundeam pe Matei la max 2 luni, nici nu stiam cu arata copilul meu cu par mai mare de 3 cm in cap. De cateva luni Matei nu a mai vrut sa-si taie parul si am constatat cu uimire ca ii sta muuult mai bine asa, este foarte foarte simpatic si muuult mai cool . Ba chiar a si primit un contract de publicitate si a facut reclama la un ulei si acum suntem in negocieri cu cei de la danone.. Asa ca, poate ar trebui sa-l lasi o perioada asa si va sti singur daca isi doreste sa il aiba lung sau era mai bine inainte.

albertje Bine ai venit! Spune-ne mai multe despre voi!

Sa avem o saptamana minunata!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata!

nocom, sar'na de si de , sunt absolut binevenite azi, ma simt calcata de tren, am dormit vreo 4 ore azi noapte, si asta in doua reprize...

o saptamana buna va doresc si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Albertje, bine ai venit!
Sanziana, Claudinna,multumesc de raspunsuri! De doua zile n-am mai auzit-o pomenind de kk. Ori ignoratul nostru a avut rezultate ori faptul ca Stefan i-a zis de cateva ori sa inceteze ca asa ceva nu se cuvine sa zica. Oare sa-i fi trecut asa repede?
Nocom, sincer si eu gasesc ca-i sta mai bine cu parul mai lungut insa din spirit practic as fi vrut sa-l mai tund putin. El are de doua ori pe sapt. inot si o data pe sapt. jocuri sportive iar afara inca e frig si dureaza mult pana se usuca bine. In fine, deocamdata am hotarat sa-l las sa decida el caci si-asa in majoritatea cazurilor noi decidem ce face si ce nu.
Claudinna, reuseste sa mearga Razvan bine pe bicicleta fara pedale? Lucia merge dar mai are de exersat pana sa ajunga sa pot sa spun ca o face ca lumea. Iat-o:

Uite ca repun si linkul cu poze de la munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Sanziana, am aruncat un ochi in blogul tau si am vrut chiar sa comentez insa... n-am reusit. E dezactivata optiunea?

Mergi la inceput

Neata dragelor,

cafeluta?

clauidaH in sfarsit am reusit si eu sa vad pozele de la munte. FFff faine, cred ca semineul ala a facut toti banii nu? La inceput nu pricepeam cum de Stefan pare asa mic in pozele astea!!! Apoi mi-am dat seama ca e alt puiut si Stefan a aparut mai tarziu in poze oricum se vede ca v-ati distrat: ski, semineu. piscina cu tobogan.... Super!!! Bravo!

sa sti ca mie mi se pare ca Lucia se descurac ff bine cu bicicleta fara pedale! e super!
Daria baga o viteza asa mare pe bicicleta cu pedale ca nu cred ca ar fi incantata sa mearga cu asa ceva, la viteza micuta Sau oare e altceva, alta senzatie......

Zi faina sa avem!

Mergi la inceput

Lumi dar ce treburi faci tu noaptea de nu dormi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

zi faina si de la mine, va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Am o mare onoare sa anunt venirea pe lume a micutului Alexandru, bb2 pui de Iriss : Salut, sunt Alexandru si am venit pe lume aseara la 20.15, sunt sanatos si frumos. Iriss sa iti traiasca mica minune, sanatate, refacere rapida si laptic multttt.

update: bb are 2900gr si 51cm

va las si o cafea, mai tarziu sper sa intru

Mergi la inceput

IRISS SA-TI TRAIASCA BAIATUL, SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!!!! NICI NU AM MAI APUCAT SA SCOATEM AGITATELE....... NU-I BAI, EL SA FIE SANATOS SI MAMICA LUI LA FEL!!!!!

Mergi la inceput