Bobocei sept-oct 2008 (323), Bun venit Theo!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

hello,

Iriss wow cat de putin mai ai , nu iti fie frica, va fi bine! Am numarul tau

Lumi, 300 sanatate puilor

ClaudiaH offf, sa treceti repede de perioada cu spitalul si sa fie bine

Claudinna ma bucur ca merge bine la gradi

noi avem vesti proaste de la analize, din pacate, s-ar parea ca are stafilococul auriu in nas si gat plus giardia, le voi repeta luni...sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare!

iriss wow, ce putin mai ai!! Iti tin pumnii sa stea bebe cuminte pana la cezariana! Sa ne spui cand sa scoatem motzatele pentru tine!!!

pio ce emotionant!! Ma bucur ca bebelina e bine (vezi ca am pariat pe roz, da?!) Super reactia sefei, bravo!!!! Casuta ati gasit?

claudiaH te cred ca ii e greu micutei cu spitalizarea, sper sa scapti repede si sa gaseasca dr solutia cea mia buna si usoara! Va pup cu drag!!

ange Imi inchipui cat esti de suparata! Pup Crinutul drag sa scapati usor de intrusi!!! Cu jobul ai vesti??

claudinna si voi la gradi?!?! vai, ce copii mari avem! Acomodare usoara ii doresc lui R! Imi inchipui ca tu ai sufletul prastie, dra la orice varsta ar merge tot asa ar reactiona la inceput...... Azi cum a fost?

lumi ma bucur ca ati scapat usor!

Noi suntem bine si nu avem noutati.
Daria este pe zi ce trece mai frumusica [:
I], abia astept sa-i creasca parul sa-i fac codite si moatze!!!

Pe Matei incerc sa-l inscriu la o scoala de care nu apartinem si nu prea reusesc.... Aveti careva cunostinte care m-ar putea ajuta??? Vreau sa-l inscriu la Iorga sau la scoala 17 (Pia Bratianu) Astept PM!

Va pup cu mult drag pe toate!

Mergi la inceput

Nocom, din pacate cu jobul nu se aude nimic, ma duc la interviuri si degeaba

Mergi la inceput

ange nu-ti pierde speranta!!! Uite asa capeti experienta de interviu si cand vei gasi compania potrivita vei fi AS!!!! hai, nu fi trista, orice sut in fund este un pas inainte!!! Abia astept sa ne dai si vestea cea mare!

Mergi la inceput

cat am tras chiulul de aici, vad ca am pierdut 2 evenimente f importante:

La Multi Ani, andy_galro!!!

La Multi Ani, Miruna!!

VA DORESC DIN SUFLET MULTA SANATATE SI FERICIRE, ZILE FRUMOASE SI FERICITE ALATURI DE FAMILIE!!!

si de aceasta data la timp

La Multi Ani, babytza!!

SA-TI DEA DD ZILE SENINE SI FERICIRE, PUTERE SA O IEI DE LA CAPAT SI SA TRAIESTI FERICITA SI LINISTITA ALATURI DE CEI CE CONTEAZA CU ADEVARAT PENTRU TINE!

Mergi la inceput

Nocom, stiu ca nu trebuie sa ma pierd, insa am atatea greutati in ultimul timp, ca ma simt imprastiata in mii de bucati, este greu...anul acesta imi va fi fff greu!

Multumesc din suflet pt suport

Andy_galro, Miruna, Babytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

La multi ani Babytza!!!!!!

Multumesc din suflet pentru sustinere!!!!

Luminita, si ai mei au facut cel putin o data fiecare cate o viroza din asta cu manifestare cutanata. Succes in lupta cu cocul si cu giardia! Cum de v-ati pricopsit si cu astea? Offf!

Claudinna, succes cu gradinita! O sa fie bine pana la urma pentru ca Razvan e copil inteligent si o sa inteleaga tot ce voi ii explicati despre importanta gradinitei si despre faptul ca nu are de ce sa se teama, ca acolo e in siguranta. Orice inceput e mai greu dar o sa fie bine dupa-aia.

Angelynna, nu dispera! O sa vina el si jobul, la toti vine la un moment dat. Gandeste-te prin prisma faptului ca inca n-ai trait atatia ani cat o sa mai ai de lucrat de acum si pana la pensie.

Iriss, iti tin pumnii sa fie bine. Lasa ca mai bine sa fie bebe mai mare decat mai mic, oricum la cezariana nu conteaza daca-i mare, te va durea la fel. Un pic mai e.

Noi suntem din nou acasa. Medicii s-au pus cap in cap si au discutat si au hotarat ca daca Lucia e sanatoasa tun (asa a reiesit la toate investigatiile) e bine sa-i mai dam o sansa rectului sa se repozitioneze de buna voie. O sa mai incercam cu mijloace de fluidizare a scaunului sa-l eliberam de presiune pe domnul colon si speram ca se va repozitiona in urmatoarea luna. Oricum pe 14 martie avem programare sa discutam cu chirurgul; ori ii vom povesti cum s-a refacut colonul ori vom programa interventia chirurgicala prin intermediul careia sa-i fixeze rectul in pozitia normala. Deci suntem in plina actiune de stimulare a scaunelor. Asa ca daca stiti de metode naturiste care favorizeaza scaune moi va rog sa-mi spuneti. Momentan ii administrez un praf si un sirop care ambele actioneaza prin fixarea apei la nivel intestinal (movicol si lactuloza) si in plus zahar extras din lapte plus multe lichide, fructe, legume si cereale integrale.

Mergi la inceput

ClaudiaH noi ne-am pricopsit cu cocul si giardia...cine stie cum...

referitor la kk, Crina acum i-a Baby Jarrow, e sub forma de pudra, il poti asocia cu Biotics dar are efecte mai bune decat el...mai poti incerca cereale pe baza de fibre: cele din ovaz sunt bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza buna!

any_g, miruna , din pacate si eu am ratat sa va urez... sa fiti sanaotase si fericite si tot ce va doriti!

nocom, din pacate nu te pot ajuta... succes oricum!

ange, toate la timpul lor, ref job. o sa vina si asta.
sanatate multa Crinei!

claudia, sper sa nu fie cazul de interventie pana la urma!

iriss, bafta multa, o sa fie totul bine, noi iti tinem pumnii!
noi suntem in colectivitate de aproape 1 an deja, ne-am obisnuit si e totul f bine, eu pe claudinna o incurajam...

Mergi la inceput

Neata!!

cafeluta pentru fete somnoroase?!

ClaudiaH sper si eu sa scapati de operatie si sa revina singurel la locul lui! Uf, tin pumnii stransi stransi!!! Eu una nu stiu nici un remediu pentru reglarea tranzitului intestinal, n-am avut nevoie.... Din auzite stiu de debridat! Sper sa mai intre fetele cu mai multe info si retete incercate de ele care au avut succes. Trebuie sa reusiti!!

Daria a inceput sa scoata tot mai multe faze haioase, intr-o zi imi zice ducand mana la frunte: "Nu stiu ce-i cu mine, ma doare capul de mor! " - oare atat de des aude asta in casa sau Ma sude pe mine zicandu-i lu taica-su sa ma ajute ca nu pot deschide bidonul de apa si ea imi zice "ei, lasa! Asa-i viata!"

Mai nou este fopate geloasa pe frate-su si nu ma lasa sa-l manga sau sa-l tin in brate, il impinge si-i zice "Asta e mama mea, numai a mea, tu ai tata!!!"

Mergi la inceput