Aradence DC - (158)
Raspunsuri - Pagina 9
alinamoro spune:
Salutare!
Mai doriti cafea la ora asta?
Va multumim inca o data pentru urari si gandurile bune.
Adelina e mult mai bine, a inceput sa manance cate putin, mi-a cerut si lapte azi.
Ada, am auzit ca ati scapat de branula. Ce le dai in continuare?
Ducky, ce program incarcat ai! Mai da cate-o tura si pe la noi cand ai timp. Eu te mai "urmaresc" pe la bazar, adica urmaresc produsele tale.
Gabi, am vazut in poze ca(,) copiii aveau papucei din aia speciali la mare... De unde i-ai cumparat?
Cristiana70, vad ca tu ai program de "ordine" azi, spor la treaba!
Cristinacsa, cam telegrafica esti. Ce mai fac fetele?
Moni, balaceala placuta azi! Felicitari Dianei pentru progresele la inot!
Niko, copiii tau sunt ok?
CristinaR, voi cum sunteti, fetele?
Ati observat ca azi sunt o pupacioasa (), m-am molipsit de la Adelina care a fost o pupacioasa si plangacioasa zilele acestea din cauza bolii, saracuta.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
diana11 spune:
Urez si eu, cu intarziere, La MUlti Ani celor trei sarbatorite Ducky, Niko, Miha. Multa sanatate va doresc!
Sanatate si bolnaviorilorsi insanatosire grabnica.
Eu nu fac nimic nou sub soare, la lucru, la cratita, la smotru si cam atat. As vrea sa ma duc intr-o tara unde e vara permanent. Nu mai suport frigul. Vreau soareeeeeeee!
Alexandra e bine. Eu am simtit un timp asa ca o manusa pe gat si acum iau calciu Osteocare si am observat ca a disparut senzatia ca ma strange cineva de gat. Cateodata apare dar nu asa de intens. Ii dau si Alexandrei calciu, tot osteocare,sirop. Eu nu i-am dat niciodata calciu, asa cum se zice 10 zile pe luna in lunile cu r.. etc. Nici vitamina D nu prea i-am dat si m-am gandit ca sunt o mama denaturata care nu are grija de copil si ca atare ii dau calciu ca-i cam pocnesc incheieturile. Totusi nu stiu daca e necesar dar eu ii dau. Nu i-am facut analize, nu stiu daca are carente dar de vitamina d cred ca sigur are pentru ca nici asta vara nu am tinut-o prea mult la soare.
Va pup
gabitzica spune:
Citat: |
Gabi, am vazut in poze ca(,) copiii aveau papucei din aia speciali la mare... De unde i-ai cumparat? |
Alina de acolo i-am luat, e plin peste tot de papuci de apa pe acolo, la orice magazin sau taraba. Ma bucur ca e mai bine Adelina.
alinamoro spune:
Cititi si va "minunati":
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160449&whichpage=1
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari, aceleasi ganduri minunate si de la mine pentru voi si nu in ultimul rand "la multi ani" pentru cosarbatoritele mele.
Eu am avut o zi minunata, in afara de programul obisnuit de dus , adus copii de la activitati si mancare-curatenie. Am primit de la copii o oita care behaie, si un plic cu bani sa merg cu tata Susu la film , o floricica frumoasa si de la Vic un desen. Pana acum am primit gresia de bucatarie de la tata Susu, iar de la colegi zilele astea voi lua si gresia si faianta pentru baia de jos.Seara ne-am petrecut la un pahar de vorba impreuna cu familionul meu si cativa prieteni dragi.
Ieri am fost la teatru dimineata cu copii, iar seara cu Susu la film si un suc la mall. Am vazut Turistul, un film usurel, dragut asa ca pentru pensionari ca noi.
Si piticii mei tusesc, asa ca i-am lasat acasa, nu pentru ca sunt foarte rau ci ca sa nu le mai incurc pe educatoare cu administrarea homeopatelor.
Multa sanatate bolnaviorilor si o saptamana de vis.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Alina eu am auzit-o dimineata la radio Zu pe tembela aia. Fara cuvinte.....
Moni felicitari pentru progresele Dianei la inot.
X ray , am vazut pozele. De-a dreptul superbe. Intra mai des pe la noi.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
niko_26 spune:
Multumesc frumos pentru urari!
Eu am primit cate un pupic de la copii flori si bani sa-mi iau pantofi ca peste o luna se insoara fratele meu si n-am pantofi cu toc!Au venit pe aici fratii mei si am stat la un pahar de vorba!
Copiii sunt bine acuma, dar Maia a facut otita din nou.
Moni, felicitari la inotatoarea mica pentru progrese!
flavia ramona spune:
Is foarte obosita asa ca is scurta.
Am avut o zi de-aia in care toate merg pe dos, de la 10 la 20 la munca si abia am asteptat sa vin acasa sa se termine belelele si acassa am constatat ca iara s-a defectat monitoru .
Ca sa vedeti ca e ceva scris in codul genetic al barbatilor de cand se nasc si pana mor ... azi, la cina, eu cu B la masa. Si incepe B si zice "mama, cand io o sa chiesc mare tu o sa stai la aragaz si io cnduc masina" . Asadar nu mai am sperante de nimic .
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
Claudelu spune:
stie Bogdi ce stie
Azi prietena mea cea mai buna si nasa noastra a nascut o fetitza de 3530g, 53 cm, sanatoasa tun si frumoasa foc! Toate bune si frumoase, doar ca Marutza noastra are pe frunte un hemangiom sau cel putin asa ne-a spus neonatoloaga ca se cheama chestia aia. Ea ne incurajeaza sa nu ne facem probleme ca in max 6 luni nu se mai vede, etc, etc. Pana cand am ajuns la net eu am stat linistita la fel ca ceilalti dar de cand am deschis netu tot caut si tot caut si citesc fel si fel de chestii, unele incurajatoare, altele mai putin. Voi ce stiti de "chestiuta" asta? Sincer acum nu mai sunt chiar asa de linistita, iar Ioana (prietena mea) m-a simtit si ma tot intreaba daca am intrat pe net, daca am gasit ceva si eu o tot iau cu altele si nu vreau sa-i spun nimic din ceea ce am gasit eu pana acum.
Trecand peste astea sunt atat de fericita pentru fetele mele de nu e adevarat! Marutza noastra e atat de frumoasa si ....guraliva :)), dar macar e patriota, s-a nascut de ziua Marii Uniri
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
alinamoro spune:
Clau, sa va traisca Marutza si sa fie sanatoasa!
Hm, despre hemangiom...daca nu se retrage in cateva luni se poate opera cu laser...trebuie urmarit daca creste, daca se modifica... Oricum, deocamdata nu se face nimic, cred ca numai dupa 6 luni.
E mare?
Flavia, vai ce mortal ii Bogdi! La oale si cratite cu tine!
Niko, imi pare rau ca Maia are otita! La ce orl-ist mergi cu ea?
Miha, faina cadouri ai primit de ziua ta!
Ada, cum sunt pruncii, ati fost la control?