Aradence DC - (158)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Repede ca is pe fuga,

Sanatate tuturor copiilor si mamicilor. Sa va faceti bine repede.

Miha, la Bogdi s-a mai rarit manifestarea ticului inca de la administrarea Tonotilului, dar si pe perioada vacantei. Mai face putin si mami ma tot bate la cap sa-l duc totusi si la un control oftalmologic. O sa vad cand o fi in vacanta.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Alina, eu i-am spus ce-ar trebui sa faca, nu ce fac eu. Eu sunt la lucru azi. Ieri am stat cu ei si azi plec mai repede acasa. N-am stare sa stau atata. Parca daca am de lucru mai bine ma simt fizic.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, daca nu te simti bine ar trebui sa stai acasa ca sa-ti treaca mai repede, asa o taraganezi. Iei ceva medicamente?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Alina m multumesc de urare.

Si eu ma plang de una bucata copil bolnav ,adica David.De ieri dimi cand l-am trezit sa mearga la gradi l-am simtit caldut si avea febra 38,i-am dat Panadol dar de atunci tot scade si iar creste cum trece efectul medicamentului revine febra. Alte simptome nu are ,nu tuseste ,o usoara durere in gat zice ca are ,dar e vioi si turbo ca de obicei.
Azi de exemplu pe la 11 iar l-am controlat si era sa lesin avea 39,3 dar era ca bagat in priza ,alerga prin casa de numa .
Daca nu ii trece pana maine am s-o sun pe dr. sa vad ce zice .
Ada sanatate si puiutilor tai .
Miha ai grija de tine .
Gabi te-a prins rusinera si ai pus poze . Faine locuri ,intr-adevar plaja e mai cu pietris dar acceptabila ,in comparatie cu ce-am mai vazut pe la croati stanci si platforme .
Maria r sanatate Dorei si tie .Cum stati cu concursul ca eu votez.

o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Ildi, sanatate flacaului! Ivett e bine sa inteleg? Cat despre votat, las-o balta ca au facut altii voturi in 3 zile cat mine in doua luni. Asta este... Multumesc pentru voturi tuturor!

Mama Marei si a Dorei

Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)

Mergi la inceput

CristinaR, chiar vroiam sa-ti zic ieri ca ne "chinuim" degeaba. Am vazut poze care in 2-3 zile au adunat mai multe voturi si decat cel care era pe primul loc. No, ce votare corecta!
Mai vrei sa votam? Io am tot votat.

Eu sunt fara chef...nu-mi place cum e Ade. Asa rosie e in obrajori(ea care nu-i niciodata), asta-i specific in pneumonie. Azi dupa masa iar a inceput sa tuseasca parca mai tare (azi noapte a fost destul de linistita). Acum i-am dat doza a doua de antibiotic (Cedax-ul se da o data pe zi), sa vad cum e maine.
Nu-mi place cum respira, parca se cam forteaza...nici nu stiu ce sa-i mai dau...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare gagici.M-apuca groaza cand citesc p-aici,mai ales faza cu pneumoniile
sa se faca repede bine toata lumea !

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Vai fetele ce copii bolnaviori . Sanatate le doresc.

Noi inca suntem bine, sper sa nu va urmam.

Alina, tot am vrut sa te intreb cum e la Calin la munca? Ii place, s-a obisnuit?

Gabi, daca pana si tel are Cipri pe firma noastra e clar, se poate muta in zona .

Ma duc si eu la un dus si apoi ma bag in pat.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Of, fetelor, sanatate la piticii bolnaviori si la fel si voua, multa lume racita pe aici. Nici nu-mi vine sa scriu nimic, adevarul e ca nu am avut o zi prea stralucita. M-a deprimat lapovita, burnita si tot ce a cazut astazi, iar vine frigul. Ma bucur totusi ca la gradinita lui David cercul pedagogic a fost azi, asa ca n-a trebuit sa mearga pe o vreme ca asta.

Cred ca ma ia si pe mine raceala, mainile si picioarele mi-s sloi, ma duc sa fac un ceai, un dus si sa ma bag in pat de urgenta.

Mergi la inceput

Citat:
Alina, tot am vrut sa te intreb cum e la Calin la munca? Ii place, s-a obisnuit?

Flavia, ii place, mai putin programul fix. In rest nu-i greu, colegii sunt de treaba, chiar ii place din acest punct de vedere.

Multumim tuturor pentru urari!

Mergi la inceput