Aradence DC - (158)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

CristinaR, succes la examen!
Multa sanatate bunicii!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Cristina R ai stiut?

Eu am fost azi cu baietii la tuns. M-am distrat cu ei, sunt asa de draguti. In rest nimic interesant.

Pe unde au disparut aradencele? Mie-mi vina sa ma mut in alt oras

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, hai la Alba ca io de cand am ajung vorbesc intr-una!
Flavia, multa sanatate lui Bogdi, ce are pana la urma?
Cristina70, mult succes la noul loc de munca, sa-ti fie acolo mult mai bine decat ti-a fost pana acum.
Moni, n-am mai apucat sa-ti las plasa care trebuia, ramane pe saptamana care vine.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ada, io nu stiu cu cine vorbesti, ca mie nu mi-ai raspuns la telefon.Ati fost la Deva la baie?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, Alina, B e ok, nu a mai facut asa febra, dar a facut otita de la mucii nesuflati. La dr de familie am fost, dar ori si-a schimbat programul, ori am incurcat eu programul si nu era cand am fost eu.

Cristiana, a lasat Moni la mine o rochie pt tine. Nu stiu cand ne vedem, poate vineri sau sambata, in cel mai rau caz duminica, daca nu ai alte planuri.

Azi am stat la munca mai mult ca am si eu, ca si Alina, un coleg ce pleaca (este cel ce a venit in aceeasi perioada ca mine la firma) si mi-a predat din clientii lui.

In rest toate la fel.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
La dr de familie am fost, dar ori si-a schimbat programul, ori am incurcat eu programul si nu era cand am fost eu.

Flavia, Dana e la schi. Am auzit ca la voi la gradi cad pe capete copiii de la viroza asta ce bantuie...in fiecare zi 10 copii pe toata gradinita.
Alina unde a plecat colega ta?

Mergi la inceput

Gabi, nu stiu de gradi, nu l-am dus in vacanta si inainte de vacanta nu am auzit de asa ceva la B in grupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Mama unei colege de servici e educatoare acolo si de la ea stiu.

Mergi la inceput

Posibil, nu zic nu, ca nu stiu de alte grupe nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Alina unde a plecat colega ta?

La o farmacie aproape de Podgoria, Panaceea se cheama, langa Centrofarm.

Fetelor, bantuie o viroza nasoala rau. Of, cati pacienti avem si noi! Ieri a fost un tip care tusea de nu se mai putea opri, abia respira saracul. I-am dat niste bomboane mentolate gasite prin geanta ca nu mai stiam ce sa-i dau sa opreasca putin tusea.

Noi suntem in 3 , Dragos doarme la Alex si ramane si maine. A mai dormit luni.
Miha, multam inca o data pt. ajutor.
A ajuns chec-ul intreg? A pus plasa cu patine peste plasa cu chec, am vazut pe geam cand a plecat.

Ada, tu cat stai la Alba, esti in concediu?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput