Aradence DC - (158)
Raspunsuri - Pagina 14
ILDI25 spune:
Carmen cred ca ai gresit subectu' sau poate ne lamuresti care-i treaba cu urarea .
un we minunat
adablackcat spune:
Carmen, io cred ca te-aderutat terminatia nick-ului "70". Doar ca e Cristiana70, nu Monica70.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
monica70 spune:
Na saluti,vad ca ma sarbatoriti
La noi vesti "bune" Diana a facut febra 38-39,azi a fost la pediatra ,iar e cu puroi in gat,iar trebuie antibiotic.Coincidenta sau nu, a avut vreo 3 ture de-astea in toamna cat a umblat la cursul de inot,pe urma a fost super ok vreo doua luni cat n-a mai mers la inot.Acum am reinceput cu inotul,iar hop puroi in gat maine rateaza balaceala,poate merg macar io.Dar duminica daca ii scade febra vreau sa o duc totusi.Voi stiti ceva cum ca s-ar face exudat la sanepid? Ca mi-a zis cineva din alt oras ca numai la aia iese ok.Eu de cate ori i-am facut exudat Dianei la laboratoare i-a iesit ca e bine,ca n-are nimic ... da' febra 39 nu scadea neam si pediatra zicea ca e puroi in gat si musai antibiotic.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
alinamoro spune:
Moni, stiu ca Sanepidul are laborator, dar nu stiu cum se fac analizele la ei, cum se procedeaza...ma gandesc ca doar cei cu boli infectioase, pentru confirmare. Nu stiu...si nu vreau sa vorbesc prostii...
Edit ca am uitat: Miha, mie imi place nasucul la bebelina ta.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristiana70 spune:
Dragele mele, multumesc din tot sufletul pentru urari . Intr-adevar, am impresia ca soarele a aparut si in viata mea cu atatea vesti bune, intr-adevar cel mai mult si mai mult imi doream un job normal. Acum sunt nesimtita, imi mai doresc sa apara si un partener pe masura in viata mea si sper ca nu intind coarda.
Ieri mi-am depus cererea de lichidare, directorul m-a intrebat de ce plec dar nu stiu daca astepta musai un raspuns... In fine, azi a fost ultima zi de munca, saptamana ce vine sunt in restul de concediu cuvenit pe anul trecut, apoi din 7 februarie incep dincolo fiindca si seful meu direct e in concediu cu pruncii. Ma voi ocupa de partea de logistica, cu precadere importuri, stocuri si optimizarea lor, optimizarea distributiei. Radeti sau nu, saptamana viitoare ma duc la coafor, imi fac si manichiura, redevin femeie!
CLAUDIA, mi-ar fi placut la nebunie sa fim colege, dar daca nici la al doilea interviu n-au facut altceva decat sa incerce sa ma descurajeze... dragoste cu sila nu se face. Or fi avand ei socotelile lor.
Saptamana viitore ma odihnesc, invat si ma rasfat, si abia astept noua activitate. Au fost multe clipe frumoase si in Obi, dar retail-ul nu este mediul pentru mame singure, nu port pica nimanui, azi am muncit ca oricare, ba chiar si am facut cateva operatiuni mai deosebite, se va vedea urma mea din ultima zi de munca.
David a luat si el vacanta, ieri nu stiu ce au contruit dar am gasit hainutele manjite cu alb, e tot mai activ si mai increzator. Daca vorbesc cu cineva la telefon vrea si el sa vorbeasca, nu-l recunosc fata de cum a fost. Din toamna vreau sa-l mut la PP14 fiindca e foarte aproape de noul loc de munca, va rog sa-mi spuneti cand se fac inscrierile si daca pot sa o fac de acum, sa nu uit pana la perioada cu pricina. Deocamdata anul acesta vreau sa-l termine acolo unde este, iar din toamna sa fie acolo.
Ve pup si va multumesc inca o data pentru urari!
maria_rubi spune:
Na' seara!
Cristina, La multi ani!!! Nu, nu e devreme sa va inscrieti la gradi PP14, gandeste-te ca altii isi inscriu cu 3 ani inainte copilul la scoala. Deja sunt liste facute din septembrie, asa ca poti merge linistita.
Scuze ca-s asa scurt pe doi, dar sunt in plina sesiune...
Miha, vazut ghighilicea, frumusica tare....mi-e dor sa fiu gravida, sa tin prunc mic in brate, alaptat....dar imi trece repede
Va pup pe toate si nu ma stergeti din lista ca revin! (nu stiu cand)
Mama Marei si a Dorei
Votati-ne daca va plac pozele noastre:http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?pag=concurs&concurs=6' (numele nostru apare sub fotografii, 3 la numar)
alinamoro spune:
CristinaR, spor la invatat!
Si mie mi-e dor de bb mic. Chiar mi-au facut pofta saptamana asta cand au venit la vaccin.
Cristina70, pai e tarziu deja de inscrieri la PP 14. Acum serios, trebuie sa mergi cat mai repede sa-l inscrii daca vrei sa-l dai din toamna.
Of, mi-ai amintit de PP 14.
Unde o sa lucrezi? E ok daca nu vrei sa scrii aici...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
cristiana70 spune:
Buna dimineata, dau la toata lumea! Aseara am adormit devreme iar micul meu coleg de pat s-a catarat toata noaptea pe mine, ajung sa dorm pe douazeci de centimetri si cu capul lipit uneori de noptiera. I-am spus aseara ca din primavara domim fiecare in camera lui.
ALINA, CRISTINA, multumesc penntru raspunsuri. Reformulez: pe cine si cum trebuie sa abordez ca sa-l pot inscrie pe David acolo? E esential sa pot prinde un loc la PP14.
Ma apuc de smotru, am si un morman de haine de spalat, azi avem o gramada de treaba, vorba lui David . Ma supara insa o zgarietura la deget care in loc sa se fi vindecat repede, ma doare in continuare si pare sa se fi infectat . Cred ca pana la urma va trebui sa pansez, desi mi-e greu sa lucrez cu pansament.
alinamoro spune:
La multi ani Daria!
Miha, sa va traiasca domnisoara frumoasa, sa fie sanatoasa si tot asa cuminte in continuare!
Sunt grabita, sunt grabita...ca plecam la Bihor, ne auzim maine seara.
Cristina70, o sa vorbesc cu prietena mea de la PP 14 sa vad care-i "treaba" pe-acolo. Mai trage-ma de maneca daca uit.
Va pup pe toate si va urez week-end placut!
flavia ramona spune:
Hop si io, nu am disparut, dar am avut mult de lucru.
Mi-a inghetat fundul pe teren de dimineata si aseara pana la 8 iara. Imi place insa cand am asa activitate, pentru ca imbin munca de birou cu cea de teren si e foarte bine, nu ma plictisesc.
La noi nimic nou, a luat si B vacanta, acum e la tati lui insa va fi la mami saptamana ce vine. Merge in continuare la karate, ii place, de 2 ori pe saptamana.
Ma duc si io la niste mici cumparaturi si apoi acasa.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)