Aradence DC - (158)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La cafea fara povesti io nu vin!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hai mai ca va aduc eu cafea cu doua povesti :
Pe ziua de azi:
www.dropshots.com/diatudor#date/2011-01-23/23:46:21" target="_blank"> ALBA CA ZAPADA SI CEI SAPTE PITICI
SI
www.dropshots.com/diatudor#date/2011-01-26/11:15:13" target="_blank"> SCUFITA ROSIE
Cam cu d-astea se ocupa Diana acum.
Dupa-amiaza mergem la oftalmologie la un control - amandoua.
Si maine la control la fizioterapie,sper ca acum fiind mai mare sa se tina de treaba daca o duc la gimnastica medicala.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

La cafea fara povesti io nu vin!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

URACIOAS-O

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am scris un mesaj si s-a dus si nu mai am chef sa scriu altu, pfuu ce m-a enervat .

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Dragele mele,

de cateva saptamani incoace cred ca am fost mai telegrafica decat mi-am dorit, am avut o perioada extrem de tensionata si obositoare la servici. Fiindca ultimele luni mi-au adus mai multe amaraciuni decat satisfactii, am pedalat fara oprire in sensul gasirii unui nou job. Mi s-a umplut paharul de program fara logica, de hamaleala, de nopti de munca si alte probleme. Pana la urma a venit soarele si pe strada mea, am gasit un job care imi ofera un mare salt calitativ, program de luni pana vineri de la 8 la 17, munca cu capul si nu cu bratele si spinarea, mult mai aproape de casa si accesibil fara neaparat sa fie obligatoriu sa apelez la masina. Incep de luni, 7 februarie, si ma rog din tot sufletul sa fie inceputul unei perioade minunate in viata mea. Sunt curioasa cum va percepe David schimbarea si normalizarea ritmului de viata, nici mie nu-mi vine sa cred ca voi ajunge sa uit serile cand voi veni acasa de la munca pe la ora 22:00. Ore suplimentare nu prea se fac, iar daca voi avea probleme de rezolvat peste program am sa pot sa o fac de acasa, avand acces la server.

Fetelor, sunt mai mult decat multumita. Daca puteam sa primesc ceva de ziua mea, acesta e mai mult decat ma asteptam, simt o mare usurare in suflet, iesirea de pe un fagas gresit si intrarea pe o directie buna!

Mergi la inceput

CRISTIANA ma bucur mult de asa veste bune! Felicitari pentru asa job!
Si noi avem vesti bune.La oftalmologie Diana a vazut inclusiv ultimul rand de jos si cu ambii ochi si separat cu fiecare.La 3,5 ani nu vazuse tot din ultimul rand,dar poate era si prea mica ... La masuratori inca ii iese un usor astigmatism, dar care nu necesita ochelari.O sa mai bagam cate un control pe an preventiv.Acum mai am emotii doar cu Tudor,dar il voi duce si pe el curand tot la ea,ca zice ca are ceva aparat special,eu il pot tine in brate pe Tudor si ea de la distanta poate masura cu aparatul ala si sa vada daca exista ceva vicii de refractie majore.Iar daca nu exista e suficient sa il duc asa pe la 4-5 ani abia sa mai vedem ce si cum.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristiana felicitari pentru noul job. Ce o sa lucrezi mai exact?
Moni ma bucur ca e bine Diana cu ochii. La cine ati fost?
Eu nu am noutati, decat ca weekendul asta mergem la Satu Mare la o nunta.

Mergi la inceput

GABI la una Crista,la Lebada.Tot la ea am fost si cand avea Diana 3,5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristiana, ma bucur mult pentru tine! Asa cum ti-am spus si ieri, imi pare rau ca nu s-a putut sa fim colege pentru ca mi-ar fi placut, dar ma bucur ca ai gasit ceva mult mai bun si sunt ferm convinsa ca e un job mult mai "calm" decat cel de la noi!
Te pupitez

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput