Mamici inimoase de Constanta***140***
Raspunsuri - Pagina 15
diana2242 spune:
fetele am revenit.am luat astazi examenul cu 9 dar la cel de marti nu vreau sa ma gandesc 300 intrebari 100 si ceva de foimai bine ............fac orice alt ceva.Am facut astazi si mancare cu ajutorul sotului din dotare si sper sa imi ajunga macar pana marti ca noi Duminica oricum nu suntem acasa si clar ca nici mancare nu utilizam de la noi din frigi.As avea si eu asa un chef de a slabi cateva kg dar.........poate reusesc sa vin la Zumba dupa sesiun4e cat ziceati ca este abonamentul?V-am pupat si o duminica placuta.Cat despre copil lovit si al meu se invineteste zilnic dar singur nu de altii
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa..haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Vroiam si eu sa scot mandra azi la plimbare,dar e oribil afatra
diana felicitari
kim sorry,dar nu pot a te ajut la usi,vad ca tu vrei din lemn,eu am din pvc
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
bettyk spune:
Neata fetele!
Cris,multumim pentru cafea. chiar imi trebuia una acum. sunt cheauna. aseara am fost la o zi de nastere si am ajuns tarziu de tot acasa.azi cred ca mai mult voi lenevi. si trebuie sa fac mancarica pentru copil.
Kim, usile de la Maco sunt foarte bune. sunt scumpicele dar sunt cele mai durabile. cele de exterior sunt chiar cele mai ok din cate am vazut.antiefractie,pline pe dinauntru,etc. eu din asta vreau sa pun. si mai sunt bune si cele de la Porta doors.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
kim222 spune:
Multumesc pt raspunsuri..eu caut doar usi de interior,si nu neaparat din lemn! Asta este ideea nu stiu din ce si de care
cris_82 spune:
kim eu am asa usile http://picasaweb.google.com/104295494406496657483/AmFacut1Anisor#5541357147168062818 ,din pvc cu geam glasat(parca asa se numeste) si vreau sa-ti spun ca la cate lovituri a luat de la fi-mea si nu s-a spart.Imi pla ca sunt practice..se sterg usor si nu necesita vopsire cum era la tata acasa
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
boticelina spune:
Kim, ti-am raspuns si eu la subiectul cu usile.
Buna dimineata inimoaselor, sper ca a voastra e mai buna ca a mea, fiindca sunt racita cobza, e super enervant, imi curge nasul siroaie, de atata sters e rosu si dureros, ma seaca la culme. Copilul a rulat toate desenele ca nu pot deloc s-o anturez
Vreau si eu sa ma apuc de ceva sport, s-a redeschis sala de fitness de vis-a-vis de Billa, cred ca ma duc si eu de saptamana viitoare ca am spionat gagicile de la dieta 3+3 si sunt cam invidioasa pe supletile lor Zumba nu ma atrage, io prefer aparatele de forta si banda...
Ma duc sa mai bolesc putin, sa bag un ceai cu miere si lamaie...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
simonapro spune:
Neata, fetele!
Diana: felicitari si succes in continuare!Abonamentul la Zumba este 85 de lei.
Kim: noi avem usi din lemn, dar numai stiu de care firma, ca au trecut vreo 2 ani de cand le-am luat, nu sunt foarte calitative, dar in schimb au avantaj ca nu se murdaresc si se sterg foarte usor cu Pronto: http://picasaweb.google.com/symona0323/Ianuarie11#5565311390027530098 De locul de joaca nu stiu nimic.
Noi am fost vineri seara in club, frumos nu am ce zice, dar ce program o mai fi si asta, a cantat Stefan Banica la ora 2, cand am ajuns la 11 era pustiu in club, am intrebat ce se intampla de e asa gol, abia atunci incepea sa vina personalul Am plecat si am revenit pe la 1. Nu a cantat decat vreo ora, dar mi-a placut tare mult, m-am deconectat de toate
Ma apuc sa fac o pizza.
sa aveti o duminica frumoasa!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
mihaela77O spune:
abonamentul la zumba este de 8o lei,8 sedinte pe luna,iar in cadrul a 100 lei,te duci de cate ori vrei pe luna!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
simonapro spune:
Boti: multa sanatate, incearca si niste picaturi pentru nas, ca tare greu mai trece.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)