Mamici inimoase de Constanta***140***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladis

Citat:
citat din mesajul lui Fiquelle
Ce canepa? ma faci sa ma gandesc la prostii....Aoleo, si e de luat pe blat?
Si eu am nevoie de canepa d-aia ( de care-o fi) ca si eu simt uneori ca-mi oboseste raaaau neuronu'

auleu, mada, se poate sa ma suspectezi de indeletniciri interlope? cine stie ce spioni mai citesc pe-aicea si ma trezesc ca imi sparg mascatii noaptea usa in cautare de plantatii ilegale in ghivecele de pe balcon e vorba doar de niste capsule nevinovate cu ulei de canepa, pe blat o sa le-nghit eu, ca ma dau mare la sot ca eu is cea mai sanatoasa la cap din familie

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

...ei, fu o gluma, banuiam ca eu ca nu poa' sa fie ceva ...de contrabanda...Si cum se chema pastilele alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

helau....

alina,imi pare rau...se mai intampla,asa sunt copiii...eu mereu i-am spus Andreei,la mine sa nu vi batuta....ca ti-o iei si de la mine...traim in jungla,aplicam legea junglei....

Cris,Mada,va doresc sa petreceti frumos!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77
Nu-i de ras. Eu am tot gandesc si negociez acasa sa laum ceva mai multe/mari covoare, ca avem pe ici pe colo, si cat sunt la serviciu soacra le aspira/scutura...deci nu apuc deloc sa adun scame

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Pai cand vii acasa, arunca si tu niste scame, ceva pe jos, sa AI MOTIV...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Neata fetele. am revenit si imi beau cafeluta cu voi. puiul meu are un ditamai rosu cu gat cum nu a mai avut de mult tare. asa ca nu am scapat de antibiotic.dar i-am luat si enterolactis sa ii dau,sa ii protejez flora intestinala sa nu dam apoi in altceva.

Alina,pup baiatul. sa treaca mai repede vanataia. nici eu nu le inteleg pe mamicile care isi lasa copilasii nesupravegheati sau care nu iau atitudine cand vad ca sunt violenti.
asa ca si eu aplic legea junglei. da mami in tine,arde-i si tu una ca a doua oara sa nu mai indrazneasca.nu stiu cat de bine o fi mai pe viitor,dar pana acum i-a prins bine. ca si la scoala a mai avut asemenea incidente cu un baietel care una doua o trantea pe jos de am luat intr-o zi belita pe toata fata. si i-am "explicat" ce trebuie sa faca sa se apere. si a doua zi l-a batut zdravan pe respectivul,si s-a mai dus si la mama lui sa ii spuna ce copil are. dar din acel moment nici nu a mai indraznit sa o supere sau mai rau,sa o impinga ceva. acum nu stie cum s aii cante in struna.
asa ca o fi bine,o fi rau,decat sa imi vad copilul mai mereu tavalit las sa stie sa se apere.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

bettyk, si Luca facea si face rosu in gat destul de des, mai ales acum cu gradinita, dar niciodata nu am luat antibitioc.
Bine ca este numai atat si starea ei generala este buna.

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

.Alina,nici noi nu luam antibiotic pentru rosu in gat. pana acum o tratam cu coldrex capsule.dar acum este atat de inflamat gatul incat ne-a zis sa luam antibiotic si nu am avut cum sa scap. mi-e ca dadeam in altceva apoi. acum nu stiu de unde a luat,sau cum s-a pricopsit cu el,cert e ca "mama" e de vina. dupa spusele copilului.asta pentru ca zilele trecute am dus copilul la mc si apoi am servit-o si cu o inghetata si deci eu sunt de vina ca ia ea pastile acum. sa-mi fie invatare de minte altadata

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Georgi: la subrat am chistuletele, pai la cate am avut de vorbit , n-am reusit sa le cuprindem pe toate

Alina: pupacim copilul accidentat, sa treaca repede O sa lucrez si la partea cu covoarele, ca cine stie ce o mai fi si cu hormonii astia

bettik: insanatosire grabnica fetei

Noi diseara cica mergem in club, mi se pare asa ciudat, n-am mai fost de vreo 3-4 ani, asa ca ma odihnesc si eu o data cu copiii sa fiu fresh , ca apoi sa fac putina curatenie pana plec.

sa aveti o zi superba!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

bettyk, nu te stresa, nu e vina ta, de luat il poate lua si din aer, si mai ales ca merge in colectivitate.Unde sunt medicii nostri de garda..kim si rox(ea draga e plekata)..sa iti explice mai bine, ca io' nu poci' cum trebuie, dar asa stiu..rosu in gta nu se ia/face de la inghetata..nou ni s-a recomandat a manca inghetata la gat inflamat.

cum va petreceti week-endul inimoaselor?

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare doamnelor!
pentru a mers la fix! Am vrut sa scriu ca a "intrat ca unsa" ...dar, m-am gandit ca...se duce langa "tehnica adunarii scamelor".

Alina puiul lovit, o sa-i treaca, vezi tu cu o "dregi" cu mamica "luptatoarei".
Crix & Mada distractie placuta maine.
Si noi suntem in petrecere maine, luam motzul finutzului .

Sanatate celor mici si mari, sa scapti de rosu in gat si chisturi.

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna dimi de pranz! am ramas in urma cu can-can-urile, acu' am aflat si eu ca vecinica Daniela cu "buna dimi" a intrat intr-un scandal si a fost ejectata de la emisiune; multi barbati vor suspina dupa formele ei, pe unul il cunosc f bine cica isi incepea ziua mai cu "zvac"...

lulu, gel de arnica pe vanataie, multi si o sa treaca; asa e-n viata: mai da, mai primeste, important e sa nu fie chestii grave.

mada si crix distractie placuta maine! mada, pastilele sunt cu ulei de canepa de la firma canah, le gasesti la naturiste.

simo, distractie placuta si tie diseara bine ca te-ai linistit in privinta chisturilor.

bettyk, sanatate mandrei! si eu stiam de remediul cu inghetata, dar pt amigdale inflamate, asa ca nu-ti face procese de constiinta, oricum bantuie microbii, mai ales in colectivitati.

sa va zic ca aseara am ajuns totusi la "o poveste incalcita", ca n-am scapat de copii, era ultima zi cand rula, am facut rezervare de bilete pe site si asa am reusit in cele din urma, nefiind we a fost si ceva mai ieftin, oricum merita toti banii, sunt fantastice filmarile 3D, vlad intindea mana sa prinda obiectele si povestea e frumoasa, excelent realizata grafic, ce mai, am savurat alaturi de ei fiecare moment!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput