Pufi de ian-feb 2010 (203) - LMA Miruna!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

multumim frumos pentru urarile frumoase de ziua lui Ivan.........va pferim fiecaruia o si un mare mare de la Ivan.........

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Casa de piatra, MP!!! Un mare buchet de flori virtuale si o viata fericita impreuna, alaturi de puiutii dragi!

Tomaca, tocmai ca eu sper sa scapam de decalotarea la medic cu ajutorul celebrei creme... asa ca mai astept... Fratele meu tocmai a primit acum pachetul (aia mi-au confirmat ca l-au trimis ieri, cam greut avand in vedere ca eu am comandat de joi... in fine, erau de fapt chiar o farmacie, nemtii comanda cica multe medicamente online ca-i costa mai putin asa).
Asa ca pachetul o sa plece spre mine prin posta azi , sa vedem cat o sa faca pe drum...
In privinta indicatiilor si efectelor cremei, eu am intrebat-o la telefon pe pediatra noastra, dar nu a stiut sa-mi dea mai multe informatii. Vine diseara pentru vaccinul de 1 an si ne uitam impreuna pe prospect, desi ma rog, daca ingredientul "graphites" nu i-a sunat cunoscut, mare lucru nu mai scrie in prospect...
Tin pumnii sa scape cat mai usor Tudorel!!

Multumim. Sa-mi spui cat te-a costat exact pe card ca sa fac calcule.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Merci pt. ajutor!
In euro a fost pana acum €85.40 (14 * €6.10, livrare gratis in Germania). In lei, faza e ca eu mai aveam la paypal vreo 7 euro si mi i-a luat pe-aia + restul in lei (340,71 ron). Cred ca ar trebui sa dea €85.40 / Exchange rate (1 RON = 0.228786 EUR, asa mi-a dat paypal-ul) ~ 373 ron, impartit la 14. Mai trebuie sa adaugam posta pe care o va plati fratele meu in euro, va zic cat e cand imi confirma, dar sigur nu prea mult ca cica pachetul e mai mic decat ne asteptam (l-a si desfacut sa vada ca-s intr-adevar 14 creme ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

je am avut o noapte siecsi rau de tot...asa ca..sarumana de coffe sorina...a mers....mmmmm...

ma duc la recuperat pana se face brocoli....incerc si eu azi reteta

Sa-ti fie de bine cafeaua, Dece,..cu mare placere...
Pofta mare la broccoli lui jiji!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

La multi ani Miruna!
Sa fii sanatoasa, norocoasa, sa cresti mare si voinica si sa ai in fiecare zi un motiv de fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

si noi dupa o nopate a la jiji.................dece un car de ca rezisti asa de nu stiu cat timp...........

dar e criminal..................

ioiiiiiiiiii

a baut de aseara de al 9 jumate si pana azi dimineata la 8, 900 ml lapte.............ce o fi avut.............nu stiu..............
dar baga la greu.......

alexa imi pare bine ca ati scapat de puroi..........

lucia frumos tare motul............

la noi nu se face.dar ma gandeam sa ii pun si lui pe tava, ca ma roade curiozitatea, sa vad ce isi alege..........

Forever in love...with my baby...

bea si mie mi-a recomandat nasa mea Chamomilla CH9 3 granule dizolvate in apa dimineatza si seara si belladona CH9 3 granule dizolvate in apa seara pentru dureri de dinti si ca sa doarma mai bine.
Ea ii da fetitzei ei de 2 luni jumatate la recomandarea pediatrei ei.
il pun si eu pe sot sa caute azi i n craiova.
Daca gasesc iti iau si tie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

In curand o sa ma bag dupa canapea si nu o sa mai ies de acolo.....ca nu ne mai cunoaste nimeni...asa de rar apuc sa intru si sa scriu pe forum!!

LA MULTI ANI MIRUNICA, SA FII SANATOASA SI SA ADUCI FERICIRE PARINTILOR TAI!!!!!!!!!!!!!!

pupam mamicile si baieteii cu decalotari cu sau fara creme! Of...sa treaca cu bine problemuta asta!!

Dani e bine, prea marait si prea vrea in brate, sta agatat de mine ca o maimutica de cand ajung acasa pana la culcare. E un scump, ne jucam cu el incontinuu seara cand ajungem acasa, probabil va iesi un mare alintat! , dar va fi alintatul nostru.
Eu am o gramada de treaba la servici, ma ocup de organizarea mesei de ziua lui Dani, trebuie sa imi fac timp pt vopsit si epilat, habar nu stiu cand....noaptea in somn doar....

Multa sanatate pufilor bolnaviori, RUXITA nu stiu cum ai rezistat atatea zile cu febra....dar cred ca te intaresti cand treci efectiv prin problema, zice o mama al carei copil nu a facut febra ever. Am mai zis eu ca o sa ma panichez ingrozitor la prima febra....

M-am uitat si eu pe poze....vreau sa va confirm banuielile ca avem niste pufi absolut extraordinari de frumosi!

SIMPLY sa nu iti fie teama de intarcat, vei simti cand poti. Eu nu am putut in noiembrie, cand am fost plecata in delegatie, am tras cu pompa, am stat acasa cateva zile sa reglez la loc secretia....la sf lui decembrie eram pe jumate gata, il alaptam doar la un san, celalalt nu mai avea lapte (drept pt care acum mie mi se pare ca unul e mai lasat decat altul....desi ambii sunt lasati...vreau silicoane!!! )....vei simti cand poti psihic sa o intarci. Cel mai bine si mai bine si pt tine si pt ea este sa ii scoti cate o masa in timpul zilei si sa ii dai LP. Apoi se regleaza secretia si va fi mai usor sa ii mai scoti o masa.....curaj mami, le-ai facut pe toate pana acum....poti si asta!
Ref la carne de porc, sare si zahar.....te rog eu frumos mai citeste inainte sa ii dai carne de porc. Nu tine de obiceiuri, tine de cat de grasa e carnea si cat de multe boli de pancreas si ficat au oamenii/neamurile care isi hranesc copii cu carne de porc la varste fragede. Nu sunt sigura, dar ma gandesc ca incidenta bolilor cardiovasculare, diabet si alte minuni la adulti, este mai crescuta in tarile in care pediatrii recomanda zahar, sare si carne de porc.
Si apoi...de ce te grabesti sa ii introduci? Ce beneficii reale ii aduce zaharul, sarea si carnea de porc? Crezi ca va lua in greutate mai bine sau ca sunt proteine / vitamine pe care nu le gaseste in alte alimente? ...of...nu vreau sa zic ca nu faci bine, pt ca sunt convinsa ca fiecare mama face ce e mai bine pt copilul ei....doar mai citeste.
De ce oare zic alti pediatri ca pana la 3 ani sa nu dam carne de porc si apoi doar cate f f putin?
Sa ne mai dai link-uri si articole....noua astea care nu avem timp de F..orumit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza

pt cafea SORINA...delicioasa .Uitam sa-ti zic ... am vazut poze. Tare mandra trebuie sa fi cu asa fete mari si frumoase. Sa-ti traiasca.

BEA foarte frumos tortul (se vede ca l-ai facut cu dragoste). Imi pare rau pt suferinta Ivanelului. Chiar ma uitam la poza cu gingiile inflamate si mi s-a zbarlit parul pe mine.
ONITZA multa sanatate lui DANI. Imi aduc si eu aminte cand am facut rani la sani. Groaznic. Eu ma reparam cu bepanten.
RUXITA ma bucur ca nu ati mai facut febra. Doamne ajuta sa scapati fara AB.
TOMACA decalotare usoara maine si sa iasa bine analizele
LUCIA am vazut si eu pozele. Pare asa de cumintel TEO in poze. Foarte tare casca...aflasem si eu de la voi ca exista asa ceva dar nu vazusem pana acum.
ALE1212XA ma bucur ca sunteti mai bine. Bravo

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Dragos doarme de la 12...ma si mir ca in ultimul timp mai mult de o ora ziua nu dormea, asa ca am reusit sa fac si eu de mancare..am musacaua in cuptor si ciorbita de "verisoare" pe foc...
Apropo, copii vostri plang la dr? Al meu cand il asculta dr cu stetoscopu zici ca il omoara, plange cu niste lacrimi doamne doamne... si la vaccinuri se smiorcaie oleaca..tare ciudat

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza

pt cafea SORINA...delicioasa .Uitam sa-ti zic ... am vazut poze. Tare mandra trebuie sa fi cu asa fete mari si frumoase. Sa-ti traiasca.

Sa-ti fie de bine, nyny..cu mare drag, si alta data!
Sarumana de aprecieri si comment-uri..
Asemeni va dorim si voua.
Ce mai face Dav? E ok?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LMA Mirunici zambarici sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa iti iubesti familia asa cum te iubesc si ei

Sorina, multumesc pentru cafea Si eu ti-am admirat fetele, sunt tare, tare frumoase amandoua...cred ca sunteti mandri foc

Ruxita, ma bucur ca sunteti mai bine...dragul de el, bine ca a scapat de injectii...cunoastem sentimentul cu vb numai despre copii si lipsa de interes fata de altceva...Am apucat sa o mai vad si eu pe Ela, pana sa editati mesajele..are niste ochi foarte frumosi...si m-am distrat tare cu micul dejun la 8,30 azi cum a fost?

Lucia, frumos ca de obicei feciorul tau de unde ai luat casca? ca parca m-ar tenta si pe mine...azi M a dat un cap de gresie.. dar nu suporta nimic pe cap...

Alexa, ma bucur ca sunteti mai bine..sanatate multa!

Bubu, tot in butoi esti????uite niste sa dai pe la noi optimista

Bea, nu ma speria, ca si noi o sa avem balamuc de ziua M...ori nu chemam pe nimeni, ori pe toti, numai rude apropiate si s-au adunat aproape 30 de persoane, cu tot cu copii(vreo 8) sper sa iasa ceva frumos....felicitari pentru tort, inca o data

Mergi la inceput