cum scap de calcarul din fierul de calcat

cum scap de calcarul din fierul de calcat | Autor: abbi

Link direct la acest mesaj

buna!

fierul meu de calcat are calcar si i s-au blocat aproape toate orificiile. ce fac, pentru ca nu am bani de unul nou?

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

exista in aproape toate supermarketurile, la raftul cu produse de curatenie, solutie pentru eliminarea depunerilor de calcar pentru obiecte electrocasnice (filtru de cafea, cana electrica, fier de calcat). cea mai des intalnita este din gama Cillit, in carrefour gasesti un produs similar, marca proprie Carrefour. sper sa gasesti solutia, are pe eticheta desene cu obiectele sus-mentionate.
o folosesti conform instructiunilor, iar pe viitor pune apa distilata in fierul de calcat, in felul acesta nu se vor mai forma alte depuneri de calcar.

daca nu, poti folosi otet alb diluat cu putina apa, lasi sa actioneze 30 min, fara ca fierul de calcat sa fie in priza. apoi golesti si clatesti bine compartimentul respectiv. inainte de a folosi fierul de calcat, ar fi bine sa-l umpli cu apa distilata si sa-l lasi sa functioneze "in gol", sa nu ai surprize neplacute gen pete sau resturi de calcar pe haine.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

multumesc!

o sa caut solutia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Eu folosesc un produs de la DM special pt fierul de calcat , se numeste Denkmit-apa pentru calcator. Este ieftin , in jur de 6-7 lei un litru si are si un miros foarte placut.

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

A easy way to make some money

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Mergi la inceput