Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Buna, fetelor!

Caciantoni si Nicoleta, imi pare foarte rau pentru pierderile voastre si sper sa aveti si voi cate o surpriza frumoasa cum a avut Ioana.

Nicoleta, in ce tara frumoasa locuiesti! In ce oras esti, cum e acolo?

Ioanact, ai nopti grele, dar vor trece. La san nu se potoleste? Sau s-a lasat deja? E bine ca te ajuta Parintele. DAca e de la dintisori, poti sa incerci orajel, e un gel american, nu stiu daca se comercializeaza la noi, eu l-am luat de aici de pe dc. Noi nu l-am folosit deloc, dar sunt mamici care zic ca e f eficient.

Histamina, incepeti cu caninii? Si noi tot la canini suntem.

Ainigriv, felicitari pentru nastere si pentru pruncutul mic! Sanatate, sa treceti cu bine si peste aceasta faza!

Cami, sarcina usoara pana la capat! Stai in pat daca trebuie, te asteapta plimbari lungi cu carutul

Caty, sarcina usoara, Doamne ajuta sa ne dai numai vesti bune!

Mvb, sa va fie de bine botezul, s-o vedeti mare pe micuta crestina de azi!

gata, fug la babi, groapa cu furnici, ba-i aici, ba nu-i aici
Maraanisia, Housepocket, Lauraa, Deeva si alte cititoare dragi din umbra

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta26 spune:

Noce, multumesc pentru sprijin si incurajare.
Ai un printisor foarte dulce, sa-ti traiasca.Nu am apucat sa citesc toate istorioarele caci m-am grabit sa-ti raspund.
Locuiesc in Atena-Peireus,chiar langa port.Este intr-adevar o tara frumoasa.Si mai frumos este in Kreta pe insula pe care mergem vara, aer curat, muntii si marea sunt ca un vis,biserici si manastiri pe unde nu iti poti inchipui, da este foarte frumos, insa viata nu se deosebeste prea mult cu cea din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoleta26

Ioanact (Alina),primul craciun al Justiniei nu se deschide, dar am vazut cateva poze si filmulete cu printesele tale pe arhiva de blog...sunt MINUNATE, SA-TI TRAIASCA !
Pozele lui Pogonici1977, nu se deschide nici unul din cele doua link-uri.

nicoleta26

Pt ca nu mai sunt publice. Au fost o perioada.
Uite, aici, Primul Craciun al Justinei.
Poze 2011, Poze de Sfantul Ioan si Zilele comunei Vulturu, unde a fost invitat IPS Teodosie.
Le-am facut din nou publice, iar ale lui pogonici daca doreste sa le faca publice.

Ti-am dat de 'lucru' . Spor la vizionat!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui noce

Ioanact, ai nopti grele, dar vor trece. La san nu se potoleste? Sau s-a lasat deja? E bine ca te ajuta Parintele. DAca e de la dintisori, poti sa incerci orajel, e un gel american, nu stiu daca se comercializeaza la noi, eu l-am luat de aici de pe dc. Noi nu l-am folosit deloc, dar sunt mamici care zic ca e f eficient.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Da, am!
Azi m-am uitat la gingie si se vad formatul dintilor, 4 sus si 4 jos.
Sper sa nu ii iasa toti odata.. pe o parte e bine ca scapa, dar pe de alta parte, ce durere tb sa indure.
Nu, nu o mai alaptez. Pana la 5 luni am alaptat-o...dar cred ca mai rau o trezesc, luand-o in brate..ea dormind singura in patut.
Ii dau ceai sau lapte si se linisteste/adoarme..dar se trezeste de 3-4 x/ noapte. Alteori de 2 ori, depinde..
Da, ma ajuta cand e acasa..dar noaptea ma trezesc eu.
O dau si eu cu Gingigel (am avut si Calgel ~ dar nu se m gaseste, Dentinox, Dologel) si cand e f maraita, ii dau 2 ml de Nurofen.
Oricate geluri i-as da, pe moment o calmeaza, dar apoi iar o doare..si simte nevoia sa muste.
Va trece si perioada asta.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

daca e nevoie..imi voi mai face publice pozele cu printesa noastraam sa va anunt///

cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si ciprian.....sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie26.htm

Mergi la inceput

Multuesc Ioana, asa lucru de vizionari sa tot am.
Ce-i mai frumos pe lumea asta, decat sa te poti bucura de zambetele copilasilor?
Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Mergi la inceput

Pogonici, bineinteles ca am mare placere sa vad si pe printesa ta.

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

Nicoleta multumesc!
Deoarece eu i-am facut cont Irinei (pogonici) l-am facut si public (sper sa nu te superi).
Aici sunt pozele.
pogonici ti-ai facut blog?

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Buna dimineata, minunate mamici.
Pogonici,sa-ti traiasca printesa, este o splendoare.
Eu, pe zi ce trece ma simt mult mai bine, mai am de luat azi si maine pastile si sambata ca ajutorul lui Dumnezeu merg iar la control, sa fac si cateva analize.Sper ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute si de luna viitoare sa putem incerca iar.
O zi buna va doresc voua si copilasilor vostri.
Va imbratisez !

Mergi la inceput