Aspirante optimiste > 20 ani (627)
Raspunsuri - Pagina 10
sarah199065 spune:
salut!ma bucur tare mult ca am fost si eu acceptata de voi si mult succes la liniute si sa ne auzim la cat mai multe mamici fericite si posesoare de doua liniute!![]()
![]()
![]()
P.S:nu imi raspunde si mie cineva la intrebari?

Katy82 spune:
xdidi o sa incerc in alta parte, la Medlife e f. scump. Merci
http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin
!
sofy_ral spune:
Buna fetelor va citesc si eu de ceva vreme........si asa imi e de greu sa mai fiu optimista.....mai ales in Z1
Noi incercam de vreo 3 ani, in nov 2010 am facut o laparoscopie cu desfundare de trompe in urma unui hidrosalpigx bilateral, in dec o IUI si acum cred ca vreau sa mai asteptam........desi peste tot am citit ca primele 6 luni de la operatie sunt importante pentru a face bebe.....
Sper sa fiu si eu cu burtica in 2011...![]()
lary74 spune:
Buna seara fetelor!
Katy multumesc pt sustinere
Sanse micute ,dar sti pina nu vezi rosu tot speri si te rogi sa vina minunea si la tine(in cazul meu cei drept a doua oara)
Azi am avut toata ziua semne de cm,mult mai repede decit aveam deobicei.Deobicei in ziua in care imi venea simteam mici intepaturi la nivelul uterului,balonare,durerii usoare de spate si burta.Azi leam avut pe toate plus sinii usor durerosii la atingere.Mie ar trebui sa vina pe vinerii ,azii sau miine ar fi chiar prea repede .
ca totusii sa nu fie semne de menstra ,sa fie de
.
Cum a vrea DD asa sa fie.Eu pina vad rosu tot sper.
Annare tu cum esti?Am vazut ca suntem cam in aceasi perioada.Ieri ai avut semne de cm,astazi tot asa?
Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel
annare spune:
lary eu sunt ziua 23...dureri de sani am incontinuare si dureri de burta cand am cand nu...dar asa am avut in fiecare luna pana sa mi vina

lary74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annare lary eu sunt ziua 23...dureri de sani am incontinuare si dureri de burta cand am cand nu...dar asa am avut in fiecare luna pana sa mi vina ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sa speram ca pacalim de data asta uratul si uita sa mai vina si lasa loc bebelului.Mie povestea lui Rachel imi da sperante,ea se pare ca innainte de testul pozitiv avea semne ca vine cm.
sa fie si la noi la felMamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel
cora79 spune:
Salutareeeee trupa

Bafta mare fetelor care urmeaza sa se testeze si celor care sunt in plin sezon de 

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Didi,Doamne ajuta sa fie FIV-ul norocos,succes la injectat![]()
Histamina,pupicei pentru micutul Sebastian si sa va faceti mari
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarah199065 salut!ma bucur tare mult ca am fost si eu acceptata de voi si mult succes la liniute si sa ne auzim la cat mai multe mamici fericite si posesoare de doua liniute! P.S:nu imi raspunde si mie cineva la intrebari? ![]() ![]() ![]() |
nu te supara pe noi ca nu ti-am raspuns , poate nu au stiut fetele, eu una nu stiu ce ai intrebat ca nu am citit postarile probabil ai fost moderata
daca nu te superi ne poti intreba din nou poate te pot ajuta si sigur i-ti raspund

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC