Ma doare enorm...insarcinata si disperata...
Raspunsuri - Pagina 8
NycoNycoleta spune:
Andacos ms de raspuns,problema e ca nici eu nu stiu cu ce e occupant ziua si noaptea,nu are timp de petrecut cum perreceam inainte,o imbratisare si un pupic de nb nici macar nu stiu de cand nu am mai vazut daramite altceva.alta problema e ca nu asa l-am cunoscut,niciodata nu as fi acceptat sa am un bebe cu o persoana paranoica asa,sa am asa ceva pe langa copilul caruia ii voi da viata.am incercat sa fac relatia asta sa mearga de cateva luni dar continua sa fie tot mai rau pe zi ce trece.stiu ca faptul ca scriu aici nu-mi rezolva problemele dar simt ca cineva ma asculta si imi raspunde dureriilor care le simt,pentru ca nu prea am persoane cu care pot vorbi asta fara a fi criticata sau indepartata...
NycoNycoleta spune:
Fetelor am revenit din nou...astazi am plecat de la el,sunt la o prietena dar problema Mai mare e ca cei care i-au inchiriat camera prietenei mele in casa sunt romani si cica nu am voie Mai mult de 3 zile ca nu sunt in contract chiar daca camera e dubla.sunt ciudati Romani astia care se ajung...acasa nu ma pot intoarce...si cu el nu Mai pot sta,azi-Maine trebuie sa nasc si nu am un loc unde sa-mi pun copilul cu neinteresul asta al lui de a cauta o casa.astazi sunt bine...maine nu Mai stiu.... Nu stiu cata putere voi avea pentru a merge Mai departe,si sincer nici macar ce sa fac...
DarkBendis spune:
Nyco, din pacate acum lucrez deci nu pot sa scriu prea mult. Dar uite, citeste aici despre ce drepturi si optiuni ai, gravida fiind (e vorba de unde poti sa stai, cum poti fi ajutata de catre autoritatile locale)
http://england.shelter.org.uk/get_advice/families_and_relationships/housing_rights_during_pregnancy
si aici sunt detaliile unei organizatii care te poate ajuta: http://www.lifecharity.org.uk/pregnant-and-homeless
Nu uita, spune-le celor de la spital/clinica/health centre in ce situatie esti si ele te vor indruma, iti vor spune cu cine sa iei legatura. De asemenea, nu-ti fa probleme cu actele, tu esti cetatean al EU deci prezenta ta este LEGALA in UK.
Ai grija de tine!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NycoNycoleta Fetelor am revenit din nou...astazi am plecat de la el,sunt la o prietena dar problema Mai mare e ca cei care i-au inchiriat camera prietenei mele in casa sunt romani si cica nu am voie Mai mult de 3 zile ca nu sunt in contract chiar daca camera e dubla.sunt ciudati Romani astia care se ajung... |
Pai si n-ai intrebat de ce?Inainte de a sari cu concluziile...trebuia sa intrebi si aveai si raspunsul1
Mergi la una din organizatziile alea de care spune Dark!Of,of,of!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
kariguld spune:
Nycoleta, concret asa , ce ai facut tu pentru tine? din tot ce te-au sfatuit fetele aici? nu vreau sa te superi, dar degeaba se dau sfaturi daca tu nu le aplici. stiu ca ti-e greu, ca esti intr-o situatie mai delicata, dar e vorba de tine si copilul tau. tu esti cea care trebuie sa actionezi. azi si acum.
editez ca sa mai spun, tu esti in situatia in care trebuie urgent sa faci ceva, nu e timp sa stai si sa-ti plangi de mila. nu ma intelege gresit, iti spun asta cu toata dragostea!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
NycoNycoleta spune:
Buna fetelor si multumesc din nou.am apelat la linkurile scrise de dark bendis si am primit raspunduri,nu e chiar Asa de usor,e nevoie de Putin timp si nu se stie daca imi va fi aprobata cererea.nu stau si astept doar sfaturi de dragul de a fi,le si aplic,dar unele sunt cam greu si au nevoie de multe.o sa fac ceea ce am trebuie zilele astea,si ceea ce mi-au spus si cei la care am apelat...va multumesc mult tuturor
andacos spune:
Nyco,ma bucur pentru tine,ma bucur ca ai inceput sa faci ceva pentru tine si copil!Bineintzeles ca nu e usor,dar sper sa reusesti fara prea mari probleme!
Este primul mesaj in care chiar spui ca ai inceput sa faci ceva!
Mult succes!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
ali_deiu spune:
Buna Nyco. Nu te supara daca iti spun si eu parerea mea si nu iti place. Inteleg ca ai o situatie dificila, dar gelozia ta si grija excesiva pentru barbatul asta o fac si mai dificila. NU EL e cel mai important in ecuatia asta. Tu ai un copilas in burtica. Depinde cu totul de tine. Copilul ala nu are nici un pacat sa trebuiasca sa il porti dupa tine prin chirii si locuri instabile. Am inteles ca ai plecat de la el. Nu stiu daca lui ii convine. Ideea e sa nu devina violent. Vei mai avea de a face cu el. Nici macar locul in care ai plecat nu este sigur. Eu in locul tau m-as fi dus langa mama lui. Vei avea nevoie de ajugorul ei dupa ce nasti. (baita, mancare etc). Nu iti vei ajuta copilul cu nimic daca vei face deprsie vazandu-te singura.
Inca un sfat ar fi sa il manipulezi sentimental. Tu sti ce chestii il sensibilizeaza. Nu te mai arata geloasa. Nu ii mai purta de grija. Important e ca tu si bebe sa aveti cat de cat un acoperis. solutia compromisului de dragului puiului tau e cea mai buna pentru moment. In timp o sa iti revi si te poti ocupa de o eventuala parasire, dar sa fie ceva sigur. Nu dai din lac in put.
Mult curaj, putere si tarie de caracter iti doresc. COPILUL TAU CHIAR ARE NEVOIE DE TINE!
mami_stefi spune:
buna nyconycoleta :)
sa stii ca vreau sa te felicit ca ai plecat de langa el.incerca sa ai grija de tine si de bebicul ce urmeaza sa paseasca in lumea asta.uite,gandeste-te ca esti Cenusareasa si il astepti pe Print ..asa trebuie sa te gandesti si atunci cand puiul tau va face primii pasi in lumea asta sa te vada frumoasa,mandra de tine si de el si in primul rand linistita.
uite draga mea,nici eu nu am avut o sarcina tocmai usoara .. am 21 de ani si eu si la 19 ani m-am mutat cu prietenul meu de atunci pt ca nu il mai suportam pe tatal meu care e un om foarte sever.cateva luni nu am vorbit cu familia mea.ma durea dar iulian stia cum sa ma consoleze,era barbatul ideal.ma incuraja si era langa mine si simteam ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior.
in septembrie 2009 am ramas insarcinata si cand am aflat eram amandoi foarte fericiti.. dar.. nu putea ramane asa.
cum eram insarcinata aveam mai multe pretentii de la el..asteptam sa-mi ghiceasca gandurile si el normal ca nu avea de unde sa stie ca eu in momentul ala vroiam sa ma ia in brate sau mai stiu eu ce.si tipam la el,ne certam foarte urat.ba chiar incepuse sa ma loveasca.mi-am facut bagajele de nu stiu cate ori.dar si eu ca tine .. ma lasam influentata de vorbele lui,de imbratisari.am nascut si a fost totul ok,avea grija de noi :)
fratele lui fiind stabilit in italia am hotarat ca ar fi ok daca ar putea pleca si iuli,dupa nunta ca sa putem si noi sa ne facem un viitor.asa s-a si intamplat.a plecat!
si de cand a plecat sa stii ca s-au schimbat multe intre noi.acum simt ca vorbesc cu un strain.pare atat de dur si rece.de 3 luni imi tot zice ca luna viitoare plec si eu impreuna cu bebelusul,ca mergem la el.dar in ultima clipa mereu intervine cate ceva si nu se mai poate sa mergem :( .. nu stiu ce va fi pana la urma. astept sa plecam sa vad daca este doar o inchipuire de-a mea ca e altfel? nu stiu.
sper ca o sa fiti si tu si bebe ok:) . sa fi tare ca nu e usor deloc sa fi mamica. important e sa fiti tu si bebe pe primul loc chiar daca o sa mai fie un barbat in viata ta(si sigur vor fi ca doar esti tanara) si sa stii ca un copil nu iti complica viata,din contra.te ajuta sa treci asa usor peste toate.. e de-ajuns doar un zambet de-al lui si te simti ca Batman,Superman si Fetitele PowerPuff la un loc :)).
e minunat sa fi mamica dar e si mai minunat sa te simti impacata cu tine insuti ca ai facut tot ce se poate ca el sa fie mandru de tine.
multa sanatate,fericire si nastere usoara :) te asteptam aici cu vesti despre tine,bebelus,nastere
multi pupici
NycoNycoleta spune:
Buna fetelor,vreau sa va anunt ca am apelat chiar la toate site-urile care mi le-a dat DarkBendis si acum astept niste raspunsuri...de acolo am plecat iar,de data asta cu prietena mea pentru ca nu a vrut sa ma lase singura asa ca s-a certat rau cu romanii ce aveau casa si au zis sa plece si ea.acum sunt intr-o alta casa care o impart cu ceva persoane,si sincer nu e prea placut.scum trebuie sa astept ceva raspunsuri nu am de ales...bebe e bine si e mare,se pregateste incet incet de venit pe lume.va pup
Si si va multumesc pentru ajutor si sustinere