Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)
Raspunsuri - Pagina 7
Iulika29 spune:
Buna fetele!
Kawa ce ma bucur ca ati gasit in sfarsit grådi si Josh cj´hiar pare incantat de ea.Stiu cat de mult conteaza cand vezi ca puiul tau se simte bine la gradi si ii face asa bine in colectivitate.Nu sunt toti asa dar pt unii e f benefica gradi.Unul din ei e si Brucu.Mozardinul se pare ca e indragostit si el de gradi.
Vik dulce si sper så treacå repede perioada asta cu nopti nedormite..Off cand ma gandesc ca voi dupå o noapte din asta mai sunteti in stare så mai mergei si la munci sau så studiati...nu stiu daca as fi facut fata, sincer.
Mami Irina parca am si eu emotii cu tine la venirea sotului.Mi te imaginez cum esti ca un titirez ,så faci ,så aranjezi si asa fericitå.Så ne spui cum a fost la aeroport.
Selene ce mai faceti mami?Pupå nora dulce cå tare imi e dor de ea så o mai vad.
Eu va scriu asa printre pufuleti, eugenii, pufarini.. ce mai stiti voi cine mi le-a adus si de unde.
Multa sånåtate mamicilor si dovleceilor bolnaviori!
Va pup!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 33+ cu cu fundita
anamaria1979 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la o
Iulika ma bucur ca vine mami si este alaturi de tine sa te ajute. Am admirat pozele sunteti o familie reusita.
Techi ma bucur ca puii sunt mai bine imi pare rau ca ai racit. Sa aveti exudate bune in continuare.
Mihaela ce bine ca s-a integrat puiul iar de gradinita sunteti multumiti, oricum acum iti va si tie mai usor. Bafta cu jobul.
Clodute cu intarziere iti urez la multi ani.
Biaz poate in timp se va estompa si cicatricea.
Monique tare dragalse sunt fetitele, cum alex este oripilat de olita si nu presteaza nimic acolo mi-ai dat o idee buna sa caut un colacel poate asa ne imita.
Cecilia sa apara mai repede si maselutele astea, noi venim dupa o perioada de chinuri veritale dar saptamana am observat un canin si 2 maselute care au spart gingia. Nu prea a mancat din cauza asta si a preferat laptele.
Alex (05.09.2009)
diamar78 spune:
Buna dimi!
Irina, mai un pic si apare sotiorul tau drag.
Vik, mai un pic si scapati de durerile de dinti. Si la al meu i-au dat niste colti de la o masea dar parca nu a fost exagerat de marait.
Iulika, ai facut comanda la mami de pufuleti si pufarini? Cred ca a dat si Bruce atacul la ei.
Kawa, ma bucur pt gasirea gradinitei.
Eu pana la urma cred ca am facut o alegere proasta sa-l duc la aceasi gradinita cu varul lui pt ca se bat si sunt pedepsiti in fiecare zi.
Raluk, citind pe blog de treaba cu chistii pe ovare mi-am adus aminte ca au zis pe Pro tv la ce se intampla dr ca femeile care au 2 nasteri la activ si au alaptat e bine sa-si faca in fiecare an cate un eco la tiroida pt ca sunt predispuse la noduli tiroidieni. Primul eco sa se faca dupa 6 luni de la incetarea alaptarii.
Biaz, felicitari pt reusitele profesionale. Intreaba de cremele de care spunea Cristina si daca sunt asa de bune poti sa-l dai pe Mosorel si poate-i dispare cicatricea.
Luto, cum se mai intelege David cu gradi?
diana_n spune:
Diamar cum sunt pedepsiti?!
Biaz eu am Cicatrol pentru cicatrici, l-a cumparat mama de la farmacie. Nu te lasa, e mileniul 3, trebuie sa existe ceva ca sa nu ramana baiatul cu urme. Nicholas si-a rupt obrazul rau de tot de 3 ori , cand avea 4-7 luni, si n-au ramas urme. Folosesc Cicatrol la cel mare cand se raneste si pare bun, dar intr-adevar ranile sunt superficiale, doar julituri.
Mihaela ziceai ca ma suni
biaz29 spune:
Va multumesc mult pentru mesajele de incurajare cu privire la cicatricea lui Mosorel si pentru idei. Deja incerc unele dintre ele si sper sa se estompeze repede cicatricea. Acum s-a obisnuit ca trebuie sa-l dau cu cate ceva pe obrajor si cand ii spun: Hai sa dam cu cremita la bubita, el vine si-mi arata obrazul si zice buba! Dupa aceea sta cuminte cu obrazul intins sa-l masez si apoi pleaca sa le arata si lui Busici si lui tati.
biaz29 spune:
Voi ce mai faceti, mamici dragi? Cum va mai ocupati timpul acum, ca nu mai putem sta chiar zi de vara pana in seara afara cu cei mici?
Si dovleceii, ce mai fac? Hai sa mai facem o masuratoare: cat au mai crescut, ce-au mai invatat nou?
raluk16 spune:
Hello, fetelor!
Eu acum caut pe net informatii ce sa ma ajute sa ma decid daca sa cumpar pantalonasi scurti de lana sau lungi .
De asta toamna imi fac cu ochiul niste produse de pe hiphip.ro (costumasul acela koala din polar pentru copii, protectia pentru carrier, caciulita de lana care si impermeabila, si tine de cald la orice temperatura, jambierele de lana care vor fi minunate la antrenamentul la olita, ca nu va trebui dezbracat copilul). Si ma gandeam, dupa ce am citit in mai multe locuri despre caracteristicile lanii ( http://adelle.ro/oda-pentru-lana-proprietati-si-caractestici/ ) sa cumpar niste pantalonasi din aceia de protectie scutec, ca am niste scutece textile. Si nu ma pot hotari daca vreau scurti (ca sa-i poarte si la vara) http://www.hiphip.ro/products/pantalonasi-scurti-din-lana-protectie-pentru-scutec sau lungi (ca sa ii fie suficienti acum, sa nu mai trebuiasca jambiere sau alti pantaloni peste) http://www.hiphip.ro/products/pantalonasi-lungi-din-lana-merinos-protectie-pentru-scutece-refolosibile . Pretul e cam acelasi, de aici si dilema mea...
Dar pun pariu ca nu interesa pe nimeni, am vrut doar sa intru in vorba si sa va spun ce fac eu azi .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra."
Dana15 spune:
Ralu eu as lua si scurti pentru la vara si lungi pentru acum! sunt asa frumosi!!! si ideea cu jambierele pentru antrenamentrul la olita mi se pare super, super!
Miha ma bucur din suflet pentru tine! incet incet se aranjeaza lucrurile, asa-i? iti tin pumnii pentru job, super mami ce esti!
acum cateva zile (mai precis miercuri) Ana m-a surprins tare placut: am intrebat-o cine face cotcodac si ea a rasfoit intreaga carticica in cautarea gainii; de atunci o tot intreb "cine face?" si ea imi arata...de vorbit, slabut...e toata fata lu' tata
monique02 spune:
Buna dragelor
Raluk multumec pt raspuns, cred ca o sa iau un SSC, mi e pare ideal. Interesanti pantalonasii acestia, vrei sa folosesi scutece de panza? Mai vroiam sa te intreb de cosmetice naturale facute in casa. Tu faci? Sti vre-un site de icredere?
Bia si eu zic a fel ca trece cu creme doar ca in timp. Si Teodora a avut o julitura urata tare la 8 luni pe care i-am tratat-o la inceput la GA, la sectia de arsuri si chirugie reparatorie, abia dupa 2 ani nu s-a mai vazut. Bine ca era pe frunte si ea cum are bretonel nu era nici o pb.
Va pup
biaz29 spune:
Vezi, Raluk, daca puneai pariu, pierdeai. Nu stiam cate proprietati interesante are lana. Si mie imi plac mult pantalonasii aceia.
Danuta, eu cred ca Ana, pui frumos de Dana, e o domnisoara desavarsita care va spune tot ceea ce va trebui la momentul potrivit. Deocamdata exerseaza manierele.