Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)
Raspunsuri - Pagina 19
Fragutza spune:
In sfarsit, a adormit si Pisi! Pneumococu' asta o tine treaza, tot stau la povesti!
Acum poate incepe petrecerea!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Luto da de ce nu poti ma mamis sa schimbi? Te saboteaza cineva sau isi bate joc de tine? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Da Doamne sa fim sanatoase! |
Eee, na
S-a obisnuit Luto cu sistemul anglo-saxofon si cica nu mai stie cum e aici..lasati
uka, pretena lu epi
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Eee, na S-a obisnuit Luto cu sistemul anglo-saxofon si cica nu mai stie cum e aici..lasati uka, pretena lu epi |
Pentru puiul tau
hepilica spune:
alex, cu sau fara abonament, eu ma bucur ca te-am "revazut". la cat de rar reusesc sa intru, ma mir ca ma mai primiti..da' imi place atmosfera de aici si mi-era tare dor de o ea.
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica fara "o" . --- Multumesc lui DD! epi pretena lu' uka. punct. |
..maaaa, sigur?
vezi ca am numaru lu Adi
mai merge cu tractorasu?
edit: lasa, nu-mi raspunde, ca ma bag la somn; maine am si eu examen cu streptococum streumonae dis de diminae
ancheta hepidemiologica scrie pe noi ..cred ca dr mea de familie se ia prea in serios
va pup gagici hazoase
uka, pretena lu epi
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
..maaaa, sigur? [:] vezi ca am numaru lu Adi mai merge cu tractorasu? uka, pretena lu epi |
merge, merge...acum ne plimbam cu freza de zapada .
hepilica spune:
dragelor, mi-e tare somn. plec la culcare. va pupacesc si ma bucur ca am reusit sa mai intru. mi-era dor de o astfel de atmosfera, de un forumit lejer.
noapte buna.