Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)
Raspunsuri - Pagina 16
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
dar nu e orice otita, e englezeasca Sarbatori fericite tuturor dovleceilor si parintilor lor !!!! |
asa e
nu stiu daca ai auzit da cica astea-s cele mai bune!
si happy hanukkah to you too
uka, pretena lu epi
happy_uka spune:
Alarma falsa, a adormit la loc
Ee, sa nu-mi ziceti ca ati avut ejaculare precoce, ca ma ia depresia .
Mai bine sa va povestesc de noul membru al familie noastre.
Nu ma refer la Thea , ci la ultima achizitie a lu frati-miu: un cal
Si nu glumesc. Cica sa fie acolo, poate se scumpesc
uka, pretena lu epi
hepilica spune:
un cal? adevarat? deci toti din familie aveti cate ceva...bun . de aici si faza cu naravasul nu ? incepi sa vorbesti ca o patroana de cai .
draga mea, auzeam azi la radio ca cele mai bune investitii in perioada asta sunt in obiecte de arta. da' eu nu cred tot ce aud .
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica luto, am uitat sa-ti zic. sarbatori fericite si tie . ce glumeata sunt maaaa... --- Multumesc lui DD! epi pretena lu' uka. punct. |
sarutari de maini acasa
fie ca gainile sa-ti creasca mari
uka, pretena lu epi
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica un cal? adevarat? deci toti din familie aveti cate ceva...bun . de aici si faza cu naravasul nu ? incepi sa vorbesti ca o patroana de cai . draga mea, auzeam azi la radio ca cele mai bune investitii in perioada asta sunt in obiecte de arta. da' eu nu cred tot ce aud . --- Multumesc lui DD! epi pretena lu' uka. punct. |
da..eu myself sunt o bunaciune prospatura
hmm, primesc semnale ca nu-s credibila deci calul chiar exista..ce sa fac ca sa ma credeti?
uka, pretena lu epi
Fragutza spune:
N-am fugit, nu va speriati, sunt inca pe baricade! Ma ajuta Luto sa-mi fac bagajele, imi da indicatii.
Misto cu caii, si eu as vrea un armasar. Gasesc oare in ingland?
Pentru puiul tau
lutoniana spune:
citat din mesajul lui happy_uka da..eu myself sunt o bunaciune prospatura |
pai da, daca ai uitat sa te opresti din slabit cred si eu ca acum ne dai peste nas ca esti bunaciune
Adica mie, Fram si Hepi poa' sa mearga la culcare la subiectul asta
Sarbatori fericite tuturor dovleceilor si parintilor lor !!!!