Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
fetele, cine este doamna, este cu noi? Happiness is like TV ON or OFF, it's up to me ! |
E cu noi, da' nu recunoaste!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui hepilica
da, da...si adu si salonu' de infectioase de la victor babes . si poate mai ai vecini bolnavi...stiu eu, vezi care mai stranuta pe la mega imaju ala de la tine . --- Multumesc lui DD! |
contati si pe mine!
sunt sigura ca mai am niste antrax congelat, pe undeva, de pe vremea cand traiam periculos
Happiness is like TV
ON or OFF, it's up to me !
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Draga mea, nu mai pierde timpul pe forum, pregateste casa de musafiri! Pentru puiul tau |
am un odorizant cu miros de piersici, dau cu el inainte sa-ti deschid...mai trebuie si altceva ?
Sarbatori fericite tuturor dovleceilor si parintilor lor !!!!
happy_uka spune:
E cu noi, da' nu recunoaste! Pentru puiul tau |
hm..cunosc niste metode de a face omu' sa recunoasca
tot de pe vremea cand...stiti voi ..
Happiness is like TV
Fragutza spune:
citat din mesajul lui lutoniana
am un odorizant cu miros de piersici, dau cu el inainte sa-ti deschid...mai trebuie si altceva ? Sarbatori fericite tuturor dovleceilor si parintilor lor !!!! |
Ok, cu mancarea e suficient! Acum explica-i lu' Adi cine vine, te rog!
Pentru puiul tau
hepilica spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lutoniana
si mai am nevoie de Adi sau mi le face tuica singura ? Sarbatori fericite tuturor dovleceilor si parintilor lor !!!! |
draga mea, eu m-am convins de-un lucru: cu alcool sau fara (observi ca alcoolul e parte din viata mea) eu traiesc. sunt lucruri minunate care mi se intampla cand consum licoarea, dar cele mai minunate mi se intampla cu "Adi" al meu . asa ca...Adi trebuie sa fie prin preajma neaparat daca vrei sa duci la bun sfarsit un proiect .
---
Multumesc lui DD!
happy_uka spune:
Citat: | ||||||
Ok, cu mancarea e suficient! Acum explica-i lu' Adi cine vine, te rog! Pentru puiul tau |
ai ma ca stie!!
vine uka, mama lu zeina...a vorbit de atatea ori pe mess cu ea!!
Happiness is like TV
Fragutza spune:
Citat: | ||||||||
draga mea, eu m-am convins de-un lucru: cu alcool sau fara (observi ca alcoolul e parte din viata mea) eu traiesc. sunt lucruri minunate care mi se intampla cand consum licoarea, dar cele mai minunate mi se intampla cu "Adi" al meu . asa ca...Adi trebuie sa fie prin preajma neaparat daca vrei sa duci la bun sfarsit un proiect . --- Multumesc lui DD! |
Hai ca m-am mai gandit, mai bine ii duce Uka tuica! Eu vreau sa ma odihnesc in liniste la ei
Pentru puiul tau
Fragutza spune:
citat din mesajul lui happy_uka
ai ma ca stie!! vine uka, mama lu zeina...a vorbit de atatea ori pe mess cu ea!! Happiness is like TV ON or OFF, it's up to me ! |
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
draga mea, eu m-am convins de-un lucru: cu alcool sau fara (observi ca alcoolul e parte din viata mea) eu traiesc. sunt lucruri minunate care mi se intampla cand consum licoarea, dar cele mai minunate mi se intampla cu "Adi" al meu . asa ca...Adi trebuie sa fie prin preajma neaparat daca vrei sa duci la bun sfarsit un proiect . --- Multumesc lui DD! |
Ma, daca ziceti voi..ia sa incerc si eu
Cunosc un nene Adi, lucreaza la vama..
Maine il sun, gata!
Happiness is like TV