Sezatoarea canadiana (205)
Raspunsuri - Pagina 16
iselin spune:
Nelia, doar analize? M-as bucura sa ne spui ca nu e nimic si ca situatia cu migrena prelungita nu a fost decat un episod.
Sunt interesata de toata bibliografia culeasa de tine, sa nu ma uiti.
In plus, daca faci intr-adevar o recenzie, proiect, experiment despre neuro-coaching as vrea sa o pot citi si eu, sigur iti garantez ca nu o reproduc, de fapt eu nu sunt in domeniu, sunt doar un geaman f curios si in cautarea perfectiunii
Dar formarile in acest domeniu nou sunt destul de costisitoare, asa am si aflat de fapt, la MBA ne-au dat o lista de conferinte printre care si cea din luna februarie care costa doar 4.400,00 $ cad.
Stii tu altele mai acceptabile?
Pe internet e plin de linkuri despre neuro-coach, dar nu dau informatie substantiala, sau metoda de aplicat, sigur ca inteleg de ce, este inca de facut recherche si fiind ceva fierbinte are un echivalent pecuniar.
BRAVO! pentru stagiul in domeniu.
Presupun ca asa o sa intri in sistemul institutional...guvernul si reteaua sa...
o sa culegi cu siguranta roadele efortului depus de-a lungul timpului
simi spune:
Lorelaim si noua ne place mult la karate! a mea e centura galbena pina una-alta, a obtinut tot ce-i trebuie sa schimbe, asa ca ne paste centura galben/portocalie in curind. Mie imi plac katas-urile. Primul si al doilea, acolo sintem. Ma bucur ca in sfirsit are o activitate la care merge de placere. La balet, in anii trecuti, trageam de ea, n-avea nici cel mai mic chef. Era buna, adica executa totul corect, dar nu punea inima. Baletul nu-i dans pe numere (ca "painting on numbers"), trebuie sa ai focul sacru, chemare artistica, ei , ea nu-l avea! Dar la karate-i place, vrea sa continuam pina la centura neagra. Dar cum spui, pina acolo-i munca nu gluma!
Nu stiu cine intreba de cross-bite. Dar am vazut ca s-a raspuns la intrebare: re rezolva cu braces la orthodontist. Sunt persoane care traiesc cu cross-bite toata viata, iar la altele, unde e vorba de ceva mai grav (un grup de dinti implicati in cross-bite) se recomanda tratamentul ortho.
Va pup, ma duc sa las papagalul liber prin casa, am lasat pisi la veterinar, asa ca il las si pe el sa profite de "libertate" macar o zi!
iselin spune:
Lorelaim, ca-mi placi de mult timp, stii tu de ce
Si imi place mult semnatura ta, mie autoarea mi s-a parut mereu prea cu multe detalii si insensibila, cu multa creativitate, dar greoaie, ii stiu contributia la evolutia literaturii, dar...gusturi personale. In schimb citatul este SUPERB!(poate si pentru ca mi se aplica atat de bine)
Felicitari pentru centura, si tu practici sau doar copilul?
Doloress, nu ai idee de cate ori m-am intrebat daca a venit Kevin sau nu? Chiar daca nu ne cunoastem direct de cand ne-a mobilizat Delia traim si noi sarcina ta o data cu tine.
Ai grija de bebe inca putin, tu ce simti, cand e sa fie?
Care e termenul dat de doctori?
CGE, pai eu am luat de bun ca Victor e nascut cand aveai 18 ani. Unde e adevarul, caci dupa aparitie ( a ta) nu-mi dau seama de varsta. Chiar ma gandeam ce poveste de dragoste frumoasa traiti inca de la 18 ani!
De la mine ai de mult timp o bulina alba mare
Dana, pai iti place colierul galben sau nu?
Eu hainele le-am luat de la ORAGE, acolo la reduceri unde m-a trimis Cristina CGE, haina 250 $, 200 $ pantalonii. Si sotul la fel si copilul doar 200$ ansamblul, dar asta era in noiembrie 2010.
Si acolo pe Rive sud este in fiecare an o lichidare Lole, Orage, care pentru cei ce practica ski/planche conteaza f mult, adica platesti 50% sau mai putin din costul oficial, doar ca nu e ultima colectia iesita, nu e ultima moda, ci colectia sezonului trecut.
Ce-ti mai fac unghiile?
Si Edi cu analizele?
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Pentru ca subiectul cu siropeii a cazut in desuetudine, fac apel la mamicile de bebici mici, ce batista a bebelusului ati comandat voi si de unde? Stiu ca era ceva silentios, chiar cu muzica, ceva din care trageai chiar tu, nu mai stiu exact. As vrea sa cumpar si nu stiu de unde, nici nu stiu macar cum se cheama. Dragaica, tu ce folosesti? Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 36+ Kevin Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Am cumparat de la Hydra Sens batista bebelusului, are un dispozitiv special din care tragi tu cu gura. Nu ma descurc cu ea si pace, unii zic ca e super parctica iaca la mine nu merge asa ca folosesc o pompita de ureche. Se gasesc tot la farmacie si arata ca o para in miniatura doar ca are ciocul ala lung si subtire (mai exact, arata ca o para pentru spalaturi vaginale ). Asta functioneaza cel mai bine. Daca vrei iti dau batista, o singura data am incercat sa o folosesc si m-am lasat pagubasa, o bag la sterilizator si ti-o dau.
Am un ursulet cu samburi nou nout, in amabalj, din ala care se incalzeste si se pune pe burtica pentru colici. Am primit doi de la Simona dar am folosit doar unu pe celalalt, daca vrei, ti-l dau cu mare drag. Perna de alaptat daca o vrei, eu nu o folosesc, i-am alaptat pe perne normale
Daca mai ai nevoie de ceva sa ma intrebi, acum nu-mi vin toate in minte. Am dat o caruta de bani pe toate nebuniile multe dintre ele au ramas in cutii.
Ma intorc la ratoi, is mucosi, scanciti, le ies dintii offff....sper sa-i vad mai repede insurati
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu mama zmeilor mai zi-ne de copii tai, ce mai fac? Born to shop, forced to work. |
Daca te referi la Valen.... e la mare, la soare de ceva vreme
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
delia79 spune:
Doloress, uite ce cauti :
- www.babyvac.co.nz/" target="_blank">BABY-VAC - poti comanda din state, bine ca are cine sa ti-l comande
- www.amazon.com/gp/product/B001PBFWMO/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_1?pf_rd_p=486539851&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B0015TM0M6&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=19HNQWQ0FNB2SSXMKV6H" target="_blank">GRACO - eu l-am luat de la sears si e minunat, are si cantecele
- varianta hydra sens, il gasesti la bo-bebe mai ieftin, prin care tragi tu printr-un furtunas cat de tare doresti; il am si pe asta si e minunat si el, recomand cu caldura.
pupici la familion
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
Mama zmeilor , Simonna si Diana si cine mai e in tema cu copii in jur de un an, am o rugaminte la voi. Pana la sfarsitul lui ian, tre sa sun la CLCS sa fac programare la vaccinurile de 18 luni pt Soimita. La un an i-am facut doar 2, cele pe care le-ati facut si voi. Intrebarea este ce vaccinuri faceti la 18 luni si de ce si apoi cum le programati - la ce vaste - pe celelalte? Daca puteti sherui informatia asta .
Va pupa fata
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Doloress spune:
Dragaica merci mult, ai PM!
Delia merci de linkuri, am sa incerc hydra-sense de la Dragaica si daca vad ca nu merge, o sa incerc si celelalte variante. Din ala de pus la aspirator am, dar nu mai am aspirator Am aspirator fara furtun.
Iselinhaha, pe toata lumea am pus pe jar cu nasterea mea! De doua luni stam cu totii in sah Nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns la termen! Acuma avem pretentii deja : sotul a dat comanda de Varsator, deci mai am de asteptat 2-3 zile. Eventual mi-a zis ca daca pot sambata, ar fi super. Saptamana asta oricum nu, ca e venita sora-mea la mine, vrem sa stam linistite de vorba. Eu mi-am propus sa ma dau jos din pat saptamana viitoare, o sa am 37 de saptamani, deci sa vedem... Ieri am avut niste contractii puternice, ca luni m-am agitat bine, asa ca m-am bagat la orizontala imediat si vad ca azi suunt OK. Oricum, ma bucur ca o sa am bebe la termen!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Podeanu spune:
Dragaica, mQQm e mama zmeilor dar ma bucur ca ne-ai spus ce mai face si valen. Nu a mai dat de mult pe aici.
Doloress, ma bucur mult ptr tine. Bucura-te de timpul cu sora ta.Cit sta aici?
Doloress spune:
Dana, sora-mea sta numai o saptamana, pana duminica numai. Pentru ea tot am stat cuminte.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!