Sezatoarea canadiana (205)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana si Roxana-multumim frumos
Ana-trimite la mine toate si cine te-a suparat,dc ajuta
Maru- e ok, vorbim noi,enjoy your day home!
DanaP-eu iti recomand geaca de la Spider,poti sa comanzi online-americanii au super reduceri acuma, in jur de 160-200 dar merita fiecare cent, eu schiez cu ea la -20 si doar cu un tshirt din ala de corp pe dedesubt si crede-ma nu imi e frig deloc,sunt bestiale- poti sa check si Sportcheck sa vezi dc au ceva sale-uri.EU o am doar de 2 ierni dar zici ca e ca noua si se spala super usor,plus ca dc te rpidne vreo ploae sau ceva sunt f.bune impermeabile.la fel am si o pereche d epantaloni de ski de 6 ani si i-am folosit saptaminal macare 1 data si se comporta inca f. bine.

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

DanaP, mai pune o data intrebarea, uite ca eu ma straduiesc sa iti raspund

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Dana intrebase de unde se pot lua haine groase de iarna, caci discutaseram anterior (tot eu intrebasem )

Eu pot sa indic cateva locuri de unde se pot lua haine groase, dar sunt la preturi foarte reduse (si deci, nu ceea ce ar multumi pe oricine, ca si calitate - pe mine ma multumesc pentru ca atata buget am).
De exemplu www.megaventemontreal.com/" target="_blank">aici este depozitul de unde mi-am luat eu haina cu 40$ si costum de iarna Elizei, cu 60. Poate serveste cuiva informatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

La Multi Ani Emma!
sa cresti mare si cuminte
Si LMA pe 2011 tuturor!
Am si eu o fereastra mica, doarme seful casei si azi sunt acasa, caci m-am dus sa ma lupt iar cu scolileOi fine chinese mom?
Apropo de asta si eu cred ca depinde de copil. La al mare imping ca trebuie, dar de bine de rau se lasa impins cat de cat. Dupa cum vad pe cel mic nu ma vad prea bine Speram sa fie studios ca tati, ca mama ...
Si eu ca si Dollores am auzit aia cu branza, dar nu m-am pus contra da nici nu m-am ambitionat prea tare. Numai asa cat sa merg cam cum au vrut totusi ai mei. Nu e de rau, da nici nu pot spune ca sunt super impresionata de mine insumi. Si ca sa fie si mai frumos, m-am dus la tehnic, ca deh, nu puteam pune degetul pe ceva si sa zic asta e (ca si acum de altfel trasatura definitorie si enervanta - si ma intreb retoric cu cine seamana copilul).
Ironia sortii face ca sa viu peste mari si tari si sa fiu pe tehnicul meucare nu as fi crezut vreodata sa profesez
Oricum, pentru copii mei sunt undeva la mijloc, mai spre limita western. Il duc, il sucesc, il imping si astept rezultatele
Am sa revin poate si eu mai incolo nitel cu dilema mea cu scolile (again).
DanaP eu mi-am luat geaca de la americani (ca de altfel multe lucruri si mancare) ca aici mi se pare ca prea de tot
Eu va citesc cu drag mereu si aflu multe lucruri de aici, dar nu scriu ca nu prea am timp si acces. Sper cand oi fi mai la pensie asa si cu copii astia astamparati sa ma mai primiti pe aici Ca de nu citeam pe aici cred ca eram western mom dea binelea)
In rest suntem binisor, ne tot luptam cu boli de la mic la mare (obisnuitele raceli si stomach flu).
Am inceput si eu sa planuiesc plecarea in tara si ma sperii de preturi (cel putin de la noi)
Cam atat din tabara mea cea mare si va dorim inca o data un AN cat mai fructuos.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

La multi ani, Emma ! Sa-ti traiasca fetita, Denisa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Alex ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Denisa sa-ti traiasca domnisoara.vazusem pozele dar am uitat sa-ti zic.
nu am auzit niciodata de spider, l-am notat.

Noi am luat pe week-end ce ne-a trebuit. Am fost la Atmosphere la Dix 30 a fost totul la 50% ca se muta magazinul.dar de acolo ne-am luat eu si S ce ne-a placut ca Denisei (ptr care intrebasem de fapt) nu i-a placut nimic.Ehe, bucurati-va ca ii mai imbracati cu ce vreti voi, la mine nu le place nu cumpar! Asa ca ce i-a placut ei era la Sport Expert.Si colac peste pupaza la geaca luata nu mai "merg" pantalonii care ii are.

Mihaela unde la nisip pleci?

Aseara am vazut Inception, un film bun dar cam scary si Grown-up -o excelenta comedie pe care o recomand tuturor. Am ris cum nu am mai facut-o demult.
face bine rau la moral

Dana
mai vin-o pe la noi

Merci de sugestii si raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Super interesanta discutia despre felul de parenting. Eu sunt genul care ma educ din mers, asa a fost in orice am facut si asa merge si privind educatia Soimitei. Inclin totusi spre o atitudine mai relax, ca de roboti eu nu am nevoie. Insa, avand un handfull in casa, anumite limite trebuie impuse ca sa ne putem intelege si sa nu ma simt nici eu sclav pe mosie.
Doloress, aceeasi reactie am avut-o si eu la ''incurajarile'' parintilor, ceea ce are urmari grave in viata de adult (mi-e frica si de umbra mea, de fapt frica e cel mai cunoscut sentiment al meu din copilarie. Voi face absolut tot ce-mi sta in putere ca fetita mea sa nu traiasca cu acest sentiment.
Mqqm, eu nu cred ca o abordare western duce la esec, la un lasa-ma sa te las, ci din contra, increderea in propria persoana iti deschide usile spre orice vei face ca tanar adult. Pana la urma ce importanta are sa fii realizat in cariera daca nu stii sa te bucuri de orice nimic si sa razi din orice nimic?
Emma Denisei, La multi ani!! cu sanatate si iubire
Dana, arunca un ochi pt haine de iarna si pe zappos_punct_ca sau pe adidas_punct_ca, saptamana trecuta vazusem reduceri la haine faine.
Eu in polemici refuz sa ma bag, insa am gustat din plin raspunsul Neliei (un rezumat foarte realist al alegerilir pe care le facem)
Ana, vino sa plangi pe umarul meu, ca si eu am avut o zi grea

va pupa fata

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Nelia, eu vreau sa stiu viziunea Agatei despre scoala, ma fascineaza felul ei de a fi, nu stiu cum sa-ti explic...dar intuiesc viitorul comportament al Soimitei in felul nebunatic de a fi al Agatei

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Denisam, la multi ani Emmei! Si poate ca ne mai scrii daca tot ai revenit...

Delia, voi povesti, poate mai la noapte. Dar pina atuncim, ce pot sa-ti spun este ca, desi ea nu cunoaste fete mari ca sa fie influentata, ea asa simte, asa vede lucrurile... noi le vedem la polul opus, jumatate din colegii mei au avut si au aproape aceeasi viziune. Coincidenta? Nu cred. Cred ca fiecare a mers pe drumul lui, libertatea de a fi ei insisi i-a dus aproape la acelasi drum in viata. Cu atit mai mult in programul meu, in care fiecare a fost adus din motive personale... strins legate de ceea ce discutam. Rar mi s-a intimplat sa intilnesc pe cineva care regreta ce a facut, iar daca s-a intimplat, acolo e vorba despre altceva.

Ce pot sa-ti spun este ca eu ii gasesc pe multi tineri de aici foarte bine construiti si curajosi! Dar sint si foarte multi care inca se cauta, inca ratacesc pe caile spre ei insisi... Pe primii ii admir si imi place sa-miu vad copiii mei in ei.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Denisam, sa-ti traiasca domnisoara, sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba mult noroc !

Cristina (cge), "La multi ani"! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de familia ta frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Emma, la multi ani cu bucurii!

cge, La multi ani, sa fii sanatoasa si iubita!. Tot 30 de ani?

Deci chinezoaica spunea la radio ca nu i-a reusit metoda cu a doua fetita, aia pe care a batut-o la cap cu pianul in exemplul respectiv si ca a trebuit sa renunte pt ca simtea ca o pierde, copilul devenise depresiv si numai comunica. Nu asta reiese din articol care provatuieste acest mod de disciplina precum infailibila si reteta universala.

Fiecare copil cu ce i se potriveste, timp si par suficient sa avem pina o gasim. Statistic vorbind pe ansamblu societatea western o duce mult mai bine si asta nu datorita chinezilor imigranti deci pe undeva nu e chiar totul gresit. Nu prea multi asiatici la C level in business America, bineinteles ca exista dar proportia este net diferita fata de proportia lor de overachievers academic. Plin de americani type A cu self-esteemul cit casa pe la corner offices...

Chinezoaica spunea ca mamele asiatice vor toti copii overachievers, eu una imi doresc un copil si un adult fericit si nu are nimeni o reteta pt asta asa ca mergem pe bijbiite.

Dana, nisipul e la Dreams La Romana unde a fost Oana anul trecut. E un magazin in mall-ul de pe 13 cu haine de ski si snowboard pt teenagers, am uitat cum ii spune darstiu unde e daca te intereseaza. Eu de acolo i-am luat lui Anne haina, preturi pe masura coolnessului, parca Burton ii zice la marca pe care i-am luat-o. Cica Sport Experts e pt mamaie ca mine, nimic nu-i placea.

Mergi la inceput