Alergiile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Pai in primul rand ce antihistaminice i s-au administrat? De regula daca i se face hidrocortizon in vena reactiile dispar ff repede..cateva minute..pana intr-o ora,,..la Claritine la fel..repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_gaby spune:

Sincer...NIMIC.Am fost prima data la dr.de familie si mi-a zis sa-i dau pe corp cu advantan sau triderm si 1,5ml romergan seara timp de 5 zile.Asa am facut...mai putin cu romergan(3seri) ptr ca el nu este agitat,nu-l mananca pielea.Bineinteles ca nu s-a intamplat nimic, era la fel, chiar s-a intins pe maini si burtica.Apoi am fost la dr.pediatru sila fel...advantan sau triderm.I-am spus ca n-au avut nici un efect,atunci a zis sa-i iau sapun mustela si sa-i dau pe corp cu ulei de masline(fiert si racit), sa o iau de la capat cu diversificarea, sa-i schimb laptele(de la milupa la nan ha),sa-i schimb dero,sampon,crema.ATAT.Nimic altceva chiar daca ele sustin ca este alergie.Dar mie mi s-ar fi parut normal ca mai intai sa-i treaca iritatia si dupa aceea sa fac toate astea. NU stiu ce sa mai zic, sunt debusolata.O seara placuta va doresc si bebici sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Incearca sa consulti un medic alergolog...un medic de specialitate...macar un dermatolog...se pare ca cele doua doctorite sunt depasite de situatie...Multa samatate!

Mergi la inceput

Astept rezultatul analizei la sange si dupa aceea vom merge la Buc. la MedLife.Acolo au si dr.dermatolog si dr.alergolog.Multumesc,la fel si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya2010 spune:

teo_gaby bine te-am gasit.ai ajuns la bucuresti? si eu sunt din Slobozia si am un bebe de 3 luni cu aceeasi problema. avea pe burtica si uneori pe spate punctulete rosii deci am fost cu el la doctorul pediatru.mi-a spus ca e o dermatita atopica si mi-a recomandat advantam si zyrtec 3 zile. i-am facut tratamentul dar bubitele nu au trecut niciodata complet.la consultul de 3 luni am intrebat iar ce-as putea sa-i fac si mi-a dat acelasi tratament, mentionand ca trebuie sa-i schimb detergentul (spal cu ariel)si laptele nan 1 in nan ha.i-am facut iar tratamentul, am schimbat si formula in ha singurul lucru pe care nu l-am facut este sa schimb detergentul (clatesc hainutele de mai multe ori).problema este ca de cand ii dau formula ha mi se pare ca i-au aparut mai multe bubite si pe manute si picioaruse.
credeti ca poate sa fie de la lapte? sa-i schimb formula de tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Nu cred ca schimband formula vei rezolva problema. Medicul nu ti-a recomandat o crema cosmetica -din farmacie,nu din plafar-pentru intretinere? (deci nu advantam,ci ceva gen bioderma,avene). Dermatita atopica inseamna un teren alergic. Poate fi de la lapte sau nu. Orice formula de lapte contine in mare acelasi lucru, (oricum ar trebui sa alegi tot o formula HA), de asta nu cred ca ai rezolva problema schimband formula.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya2010 spune:

din pacate nu, nu mi-a recomandat nici o crema de intretinere. dupa ce am citit pe net cred ca o sa-i iau de la bioderma crema atoderm pentru ca dupa ce-i dau cu advantan bebe are pielea foarte uscata. voi ce stiti cat se poate da cu advantan, pentru ca din ce am citit pe prospect inteleg ca e totusi destul de periculos pentru bebeii mici daca e folosit timp indelungat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi78 spune:

Am patit si eu o chestie similara de doua ori. Avea pielea iritata, aspra, dar alte aimptome nu avea. Nu-l manca, nu ii lipsea pofta de mancare. Pediatrul mi-a spus ca are un adenovirus, ca are si ganglionii putin mariti si splina. Poti pipai ganglionii situati la ceafa. Nu mi-a recomandat nici un tratament medicamentos. Mi-a spus doar sa nu il "strasez":) Sa-l las sa doarma cand si cat vrea, sa nu-l fortez sa manance ceva anume, sa nu-l duc in vizite care sa-l oboseasca. In cateva zile i-a trecut. Sanatate!!

Mergi la inceput

Buna Fabya2010.Din pacate nu am ajuns la Buc.Nu s-au mai putut face analizele la sange pentru ca s-a "stricat" sangele la recoltare si cei de la laboratorul din Buc au refuzat sa faca analizele.Si oricum i-au trecut bubitele, mai are doar pe degetelele de la mana.Am fost si i-am facut analiza si de pe suprafata pielei si nu a iesit nimic.Asa ca dr de la laborator mi-a zis sa-i dau cinci zile claritin si sa-l masez cu mixtura mentolata cu eucalipt.L-am spalat numai cu ceai de musetel si cu sapun klorane, si cred ca asa o sa fac pana la varsta de un an.Daca vor aparea iar cu siguranta ma voi duce direct la Buc.Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

buna
am avut si eu problema asemanatoare cand bubu avea 3 luni.Eu suspectez ca reactia alergica a fost de la un lapte de corp sanosan cu care i-am facut masaj.Pielea era foarte uscata si usor solzoasa,fara mancarim.a debutt pe labele de la picioare.s-a extins pe exteriorul gambelor,genunchi,coate,antebrate,burtica si un pic pe piept. Sfatul pediatrei:baia foarte scurta,cu apa calaie si nu neaparat zilnic(ii fac la 2 zile).Sapun pt bebe,dar nu spalat de fiecare data bebe cu sapun(cam o data pe saptamana),in rest practic il clatesti doar.Limpezit cu ceai de pelin(il dadeam cu un tampon imbibat in ceai;acum il sterg la fund cu ceai de pelin si am scapat de eritem).
Cat a avut pielea aspra recomandat sa il dau cu crema nutritiva de la klorane.S-a curatat in 2 saptamani.Acum are 5 luni jumate si nu a mai facut episoade....daca apare vreo zona mai uscat pe piele(de ex pt ca baleste e irita pe barba)dau cu klorane si trece.
Concluzia a fost ca folosirea zilnica a osmeticlor de bebei nu e cea mai buna idee.

Mergi la inceput