Prietene la bine si la greu - 99

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Raluci imi pare rau de vestea mai putin buna. Din experienta mea echografic nu se vede daca se produce ovulatia ci se vad foliculii/foliculul, dupa caz, dar pot sa nu se sparga/ maturizeze.
Se poate face laparascopic un driling ovarian(se punctioneaza chisturile) sau cum am eu o prietena a facut tratament 4 luni cu AC iar a 3-a luna dupa terminarea tratamentului a ramas . Dar tu stii ca daca iti doresti mult, se poate orice

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cory_B

Si o intrebare: ce stiti de curele de imunizare pt bubulaci? As vrea sa-i fac una (naturista,desigur) odata cu venirea primaverii.

Eu chiar ma gandeam sa-i iau un sirop pt copii cu echinaceea, maces, afine si ce mai contine ca dupa rubeola asta clar are imunitatea scazuta. Ceva de genu www.pcfarm.ro/produs/2128/Imunogrip-junior---Ozone" target="_blank"> asta

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Azi am scos zburlita afara Era asa fericita...dupa 1 saptamana si 2 zile cred si eu...

Lyly, scuze daca nu am retinut bine dar soacra ta nu sta in Buc? Nu poate sta cu Alex?

Monisule, da, am scos-o in parc si am evitat locurile aglomerate.

Raluci sigur totul o sa fie ok.

Si eu as vrea sa vad niste poze de la Londra.

un special pt noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Asa..repede ca plec acasa in curand, la iubirea mea Andrei Monis - curelele ai inteles? Ai fost maxima si super haioasa Deci te-ai prins ,cu siguranta, ca ma refeream la o cura de imunizare naturista. Am folosit pluralul ca poate citesc de mai multe(I wish...) Pupa-l pe Santi,e un frumos! floricik - poate te mai gandesti la chestia aia, vad ca scrie ca e 100% naturala dar cand citesc ingredientele...nu-mi place chiar tot ce vad pup Zburlita scumpa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cory_B

floricik - poate te mai gandesti la chestia aia, vad ca scrie ca e 100% naturala dar cand citesc ingredientele...nu-mi place chiar tot ce vad pup Zburlita scumpa

Nu era nimic batut in cuie. Ma uitam asa sa-mi fac o idee. Tre' sa sap bine, mai ales ca ea nu accepta nici un sirop. Doar Vigantolul il lipaie cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Raluci imi pare rau de vestea mai putin buna. Din experienta mea echografic nu se vede daca se produce ovulatia ci se vad foliculii/foliculul, dupa caz, dar pot sa nu se sparga/ maturizeze.
Se poate face laparascopic un driling ovarian(se punctioneaza chisturile) sau cum am eu o prietena a facut tratament 4 luni cu AC iar a 3-a luna dupa terminarea tratamentului a ramas . Dar tu stii ca daca iti doresti mult, se poate orice

sarumana de sfaturi, dr vrea sa vada daca apare vreun folicul, a zis si el ca se poate sa nu se sparga. mi-a zis si el de anticonceptionale, eu am zis nu, dar daca asa va trebui asa voi face

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Floricik, ma bucur de iesirea cu zburly
socrii sunt in Bucuresti, amandoi sunt pensionari dar au si serviciu, iar este tatal soacrei bolnav la ei acasa, si nu se pot ocupa si de Alex

Raluci, succesuri!

Many, la voi cum mai e?

Mergi la inceput

Raluci in functie de dimensiunea foliculului, dr. poate spune cu aproximatie data posibilei ovulatii, poate sa-ti dea o injectie, pregnil(care am inteles ca nu se mai gaseste in Ro, dar exista inlocuitor, imi scapa acum cum se numeste)care matureaza foliculul si cam in 36 ore(cred) produce ovulatia. Daca s-a produs ovulatia se poate vedea echografic, adica este prezent corpul galben. Deci cu rabdare si drumuri la dr. se rezolva. Dar la tine eu cred ca se poate rezolva si singura problema, poate un pic mai greu, dar se poate, Bubu este dovada.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Many, la voi cum mai e?

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

In asteptare si tare grea si sacaitoare este asteptarea

Mergi la inceput

Lyly, daca te referi la analizele lui Vlad, nu am ajuns azi ptr. ca de la 3,30 cand i-am pus punga colectoare de urina si pana la 7,30 nu a facut nici un strop de pipi(erau si scutecul si punga uscate) si nu mai puteam sa-l tin nemancat. Mai incercam si maine si daca nu face o sa duc materie prima ptr. coprocultura si recoltam sange, ramanand sa-l pazesc cu punga(am luat 10 buc.), cand o sa fie, da tati o fuga si duce si urina, clinica este pe str. cu noi.
Sa inteleg ca aveai ganduri de intoarcere la job?

Mergi la inceput