Buna ziua
sunt insarcinata in 29 de saptamani si tocmai am fost nevoita sa imi schimb medicul. L-am ales pe dr Dumitrascu...mihai parca de la municipal la recomandarea unei prietene care lucreaza acolo in spital
A nascut cineva cu el? cum este ca om..si ca medic?
Mai am o mare curiozitate, am inteles ca nu face epiziotomie decat daca e obligatoriu. ce imi puteti spune desprpre asta?
va multumesc
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o
Antonia Nicole - luna a 7 a
buna! si eu sunt pacienta dr dumitrascu si sunt f multumita de el, pana acum; nu pot sa-ti spun cum este la nastere, pentru ca la prima sarcina am nascut cu altcineva, tot de la municipal, dar acum la recomandare unei colege, l-am ales pe el; eu voi face cezariana, asa ca m-am interesat mai mult despre asta; dar pe mine acest doctor ma linisteste f mult, e calm, explica orice il intreb, chiar imi place; am citit de bine de el, oricum;
sarcina usoara si un bb sanatos!
adialex multumesc pentru raspuns. si mie mi s-a parut ok doctorul dar vreau si parerile altor mamici sau viitoare mamici. sper sa mai gasesc cateva pe forum
o zi buna
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o
Antonia Nicole - luna a 7 a
As dori si eu cateva pareri mai recente despre acest subiect, cu siguranta intre timp s-a mai scris istorie... la mine arde pt ca sunt nevoita sa schimb dr (m-a lasat balta la 38 sapt)
Puteti sa-mi spuneti si niste preturi actualizate? Multumesc anticipat!