**Buburuze de 2009 in actiune(3)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

buna fetelor!va pup repede ca doarme asta mica si imi miroase si a rascopt,ca asara am luat de la magazin o cutie cica ci foi de placinta si cand colo era foietaj,dar mai bun ca repede leam facut
eu pun link dar nu stiamm de avem voie;in principiu pe yuo tube,si dati flori crosetate sau srosetam,iarde acolo laegeti
dar pagina mea prima ea aicihttp://casa-practica.blogspot.com/2010/03/cum-sa-crosetam-1.html
de aici am invatat,si sunt ok
iar pe you tube sunt lectiile teresei,clare
apoi cu cea mare am alta ocupatie,care ii place tare http://www.spuse.ro/bratari immpletite,super fain
pup fetele........sa trezit zuzama duc sa mai stau ca poate mai doarme.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

cris u esti fenomenala, si tamba nu ma mai intereseaza daca vrea sa se dea mare nare decat, eu nu ma agit,

mada condoleante, si in rest esti crimminala nu am ce zice mai ales cu soacra.

iar ma luat durerea de masea, asa ca dispar iar

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am venit si io din umblat creanga.

am reusit sa platesc impozitul pe toti anii, dar am stat la o coada.... toate babele si mosii erau motz acolo . cica am avut si bonificatie ca am platit inainte de 31 martie .

am fost si la cumparaturi de cadouri pt. mac gagicile lui alex si am dat o caruta de bani. lasa, ca va vine randul si voua...

fetelor, nu stiu ce cadou sa-i iau lui alex de ziua lui. suntem in ceata rau.

cris, da-mi reteta de blat de pizza ca lesin . vreau sa fac si io si nu stiu cum se face blatu', da' nici nu-mi da nimeni. si oricum esti datoare cu o reteta .

lavinia, sunt o magarita dar n-am reusit sa pun invitatia.

elena, am uitat cu desavarsire de invitatie, dar ti-o trimit pe mail o data cu lavinia . oricum, mi-am luat pedeapsa: cand sa ma intorc de la intalnirea cu dna mariana... n-a mai mers tramvaiul si am mers pe jos ditai statia pana la taxe si impozite. ma ustura picioarele .

cris, pufos, pufos... dar ce are sotul meu nu se mai cheama pufi... se cheama grasime, nene. si daca-l pun la slabit imi e teama ca o sa-mi ia sutienele, ca o sa-i atarne mamelele .

anna, ce scumpi e vladut ! sper sa-mi zica si mie macar un pic asa. asta e morocanos daca nu-i convine ceva si se uita urat. nu-i intru asa usor in voie.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Am intrat si eu la o barfa. Rares doarme iar eu lenevesc umpic. Azi iar am fost plimbareti, am fost la banca, am fost la mami la servici caci a fost frumos afara, acum insa s-a racit si e o ceata de abia vezi vine iar frigul. Am vb si cu vara mea micuta vomita inca nu sta nimic in ea, i-au luat mostre din kk si asteapta analizele, vara mea se teme sa nu fie probleme cu aparatul digestiv caci e a treia oara cand sunt internate cu varsaturi si scaune moi. Maia fetita verisoarei sotului nici ea nu e bine, au trimis-o azi la neuro-psihiatru sa-i faca film la creier caci ea a facut urat de la febra, un dr zice ca a avut doar frisoane mai urate, neuro-psihiatru zice ca a avut convulsii si ca dupa filmjul facut creierul este foarte sensibil s este asa inca din burtica de cand s-a format, e posibila si o suferinta fetala de care nu s-a stiut pana acuma, ma rog sa fie bine si sa nu ramana cu nimic saraca, joi mai merg la un neuro-psihiatru dupa ce ies din spital. Offf asa vin problemele astea din senin, doar te trezesti cu ele. Imi doresc sa nu mai aud niciodata de copii bolnavi sa fie ei mereu sanatosi si voiosi....m-am descarcat umpic la voi de probleme
Cris ce-mi place cum iti pui tu la punct soacra mi-ar fi placut sa am si eu curajul de la inceput sa o pun la punct inainte de a-mi distruge casnicia, acum o pun si eu la punct dar e umpic tarziu
Mady nici eu n-am platit impozitul pe anul trecut, deci suntem doua si pana luna viitoare nici nu-l platesc. sper sa nu bage astia penalizari mari
Ema...nasol cu blitzul...poti sa-l inlocuiesti? o sa depasesc si eu situatia iar dc nu mai pot vb lui mama"pun jos" adica termin
Picky La Multi Ani sotului cu multa sanatate si fericire, sa fiti mereu uniti si sanatosi!...offf imi pare rau ca nu sunteti bine, sanatate multa va doresc si toate gandurile bune sunt catre voi
Getik parerea mea sincera este ca sunt foarte frumosi, ti-ai comandat si alte tipuri de margelute? super spor la munci
Anna ce scump e Vladut ne miram cum stiu ei atatea...bine ca ti-ai revenit cu burta, e grea cicolata sa stii...Rares nu zice nimic, dar stiu ca intelege, el zice doar litere sau silabe si in functie de intonatie ele inseamna ceva, in rest nimic si e foarte incapatanat si nu face ceva numai cand are el chef, nu e genul sa repete dupa mine cum e Dragos copilul prietenei mele, dar stiu ca-si va da drumul doar ca vreau sa fiu eu linistita ca e ok...pozicile de la sarbatori le-am pus aici http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Decembrie2010# erati voi bolnavi cand le-am postat....sper sa te acomodezi rapid la lucru la fel va fi si la mine s-au schimbat multe... va
Cris bine ai mai descris categoriile de masculi...e ceva cu cerealele de la Nestle? Rares inca mananca cereale ii plac eu ii dadeam de la Milupa dar acu dc a avut fata asa ieftine si gramaj bun, am luat....
Getik aceeasi masea doare? sa treaca repede
Mady stai linistita nu-i graba pana in mai ai timp sa mi-o trimiti ...serios atatea gagici are? si ce ai luat? ma gandesc si eu cu groaza pe cand creste piciu ca o sa ma rupa de bani
Gat fug si eu ca vine nasa pana la mine. Va

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

undi umblati bre????
getik ft frumosi
cris poiiiii....ce??? eu ma sun singura????
ano nu te astepta la transf fantastice, c nu ai sa vezi
lavi asta e incorporat, tre sa luam unul care se ataseaza si prin fixare cel incorporat se anuleaza si va fi ok....acuuuu sa vedem cand....asa mama, descara-te la noi....si de e rost de bataie sa-mi zici, abia astept sa dau in bot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky cum iti e????? am o veste buna pt tine...am gasit un borcan dulceata de nuci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

calipso asa e e foiarte bun uleiul de palmier
alexa foarte faine bratariledar pune-ma pe mine sa impletesc,sa cos sau sa crosetez...mai bine ma trimiti la sapa cu ziua
mady cu ce reteta is eu datoare fata?sa mor daca imi aduc aminte..oriccum,pun retetata de blat pizza:
-1 ou
-1 cana apa calda
-1 plic drojdie dr.Qetker
-5 linguri ulei masline sau 50 g unt
-faina cat cuprinde
Se bate coca aia pana faci bataturi in palma si apoi o nlasi 10 min sa respire si ea,dupa care o intinzi in tava si o presari cu ce ai tu prin casa.NOTA : musai se face la cuptor electric !!!...fata,nici tu nu esti intreaga la minte
lavi off ce vesti dure ne daimulta sanatate sa scape repede din spital O sa incerc maine sa vad cum se prezinta situatia,si te sunChiar..imi intra si banii maine,asa ca trimit cumnatul la banca sa faca de punerea pentru toate,mai putin costumul acela cu fusta si sacou ca il iau abea pe 5 feb..Nu e nici o problema cu ele in mod secial,mie doar nu imi place compozitia lor,atata tot
ema asa-i spusei si eu lu' nato,ca doar nu oi fi lipsa totala de tigla sa ma sun singura

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

cris, da' ce-am facut? cu reteta asta m-ai dat gata... la nota. de unde pana mea sa iau cuptor electric? lasa ca vad io ce iese... si mi se pare ca tu mai facusei o praji buna... sau asa ceva si te-am rugat sa-mi dai reteta, da' ai zis ca o sa mi-o dai .

lavinia, imi pare tare rau pentru puiutii aceia mici. sa dea DD sa fie totul bine. si sa stii ca mi-am platit impozitele (toate pe toti anii) , ba chiar si pe 2011. adicatelea ti-am luat-o inainte .

ema, n-am mai mancat dulceata de nuci... de vreo 20 de ani. imi facea sora bunica-mii cand ma duceam la tara. eheeee... vremuri frumoase... ca la nica a lu' creanga. doamne... ce vremuri!!! am cazut in nostalgii .

picky, LA MULTI ANI SOTULUI!. ce-ti face burtica?

lali, o sa ti-o furi zdravan cand revii. pai asa se comporta oamenii? dispar asa... in ceata? las' ca vii tu....

m-am achitat de trimis invitatiile, da ?

lavinia, cam mici alea, alea ale tale... pentru tipe mai de masura 44 nu ai nika? te-am adaugat la favorite

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

mady gata fata,acum imi revenii memoriaera vorba de praji aia in foi cu crema din cioco.Stai asa ca nu am reteta in fata,dar maine dimineata te sevesc cu cafea si o bucata de dulce.Daca nu folosesti cuptor electric,nu stiu cum pana mea o sa iasa..si eu am aragaz pe butelie,dar am facut rost si de un cuptor electric unde ma ain draci pana o sarii contoarul in aer.Ei da,lasa ca sunt bune ce are ea acolo ..asa,pentru uscaturi ca mine
Cica,maine am oaspeti dupa ora 2..mai pe romaneste..dadaca la copile o colega de munca care nici nu stie saraca ce o asteapta..am momit-o in seara asta cu 2 felii de pizza si am prinso in plasa
Fug ca incepe serialul meu si nu pot sa pierd nici o secventa..

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Intru si eu inainte de culcare...am avut musafiri toata dupa masa a fost cuscra cu Stefi la noi, apoi nasa care a plecat pe la 22.30, deci a fost foarte bine. Acu din nou s-a stricat masina si cel mai ieftin scapam cu 550 ron, iar eu am in casa 300 ron, fain nu? Maine duce masina in service si o sa vedem cat ne costa.
Ema , ms te anunt sigur se va lasa cu batai
Si noi folosim ulei de palmier si e super ok!
Cris si eu am vrut sa te stresez cu un telefon dupa masa dar cum a avut casa plina n-am mai reusit, dar la dimi dupa ce ne trezim dau un tarrr ...in legatura cu praji aia buna si eu am cerut reteta si nica ia baga aici reteta pt mine si Mady
Mady ms ca mi-ai trimis invitatia si scuze ca n-am putut sta mai mult la taclale dar eram cu casa full...deci te-ai scuturat de niste banuti...offf sper si eu sa se faca bine puiutii, acuma cum vad la TV cu gripa asta noua ma tot gandesc sa nu fi luat ceva de genu...n-am mai mari mami...pe picassa?
Cris vad ca ti-ai amintit de reteta abia o astept si eu...va sa zica esti la serial deaia nu raspunzi pe mess
Va merg si eu sa ma uit la un film!

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput