Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui x_ggg Neata! Am un baietel tare neprietenos de vreo 3 zile, am dormit adunat cred 5 ore in ultimele 3 zile, in reprize nu mai lungi de 20 de minute. Nu stiu ce are, ca nu se vede niciun dinte nou, macar de ar fi asta, dar nu vad nimic. L-am chinuit/tinut sa ma uit bine in gura si nik. Mancam nimic si paine cu cascaval, bem apa cat pentru o armata si tzitzi cat pentru 3 copii Incurajati-ma ca trece! -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
poate nu se vede dintisorul dar isi cfoieste drum si de asta e neprietenos.
cum sa nu treaca? toate trec!!!

Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Danuta1979 spune:
Dintii sunt ca si a mea tot asa se manifesta.
O sa fie bine si o sa treaca. Promitem:)
monikus spune:
Buna dimineata, asa mai pe la pranz,![]()
O sa scriu La multi ani Mamideandrei. Nu stiu daca citeste dar e o persoana draga mie si merita un la multi ani.
Catalina vor trece toate. Mai devreme sau mai tarziu toti vor dormi. Eu asa imi zis. Poate ca ma amagesc singura dar doar asta mi-a mai ramas.
Danuta, Ioana voi vorbiti lucruri sfinte. Eu lui Rares nu i-am dat nici o planta de care ziceti voi. Am cumparat cus-cus o data si nici acum nu stiu pe unde am pus pachetul. Restul sunt de domeniul SF-ului pt noi. Voi folositi toata fainoasele alea ca felul doi langa carne sau cum?
Lali ma bucur ca esti un pic mai bine.
Laura tare imi pare rau ca sunteti maraiti. Dar cresteti voi mari si astea se vor uita.
Noi de azi avem un ochi usor umflat pt ca am dat cu ochiul de bara de pe sala. Asa e cand urcam scari de nu mai putem.
Si acum... normal inca o intrebare.
Voi de cate ori le mai facetI baie celor mici? Ii spalati pe cap de fiecare data? La noi e cam rece in baie pt ca nu avem calorifer si am impresia ca Rares are deja nasul infundat de la atata baita. Multumesc.
O zi minunata tuturor.
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
x_ggg spune:
Monikus, noi facem baie zilnic, in cada mare, iar in baie e destul de racoare, sincer. Asa ne-am obisnuit si lui ii place mult. Pe cap (nu pe par
)il spal de fiecare data, asa-i dc nu am ce spala, cand avea asa un pufisor, il spalam 1 data la 2 zile.
Cus-cus sunt paste. Cum e fideaua de ex. Eu i-am facut cu sos de rosii cu pui, nu s-a dat in vant, dar a mancat. Eu am mai probat linte, quinoa, dar pentru ca noi nu mancam asa ceva in mod constant nu m-am tinut.
Stiu ca quinoa e super super si nu mi-ar fi greu sa fierb 2 linguri acolo sa i le adaug la ciorba.
Ma autoflagelez, poate ii dau si lui Rares.
Noi nu mancam 2 feluri la pranz. Poate pana la liceu ajungem si la asta.![]()
x_ggg spune:
Eu i-am pus ieri in canutza cu cioc cerealele cu LP inclus pe care de obicei i le dau la lingurita, le-am facut mai apoase asa sa vad dc ii place. Si a supt cam 30-50 ml, nu stiu exact, nu e gradata cana. Asa ca am gandesc sa ii bag o masa de LP, sa ne indreptam spre statutul de "baiat mare", adica fara tzitzi. Ce LP imi recomandati?
Vreau sa procedez asa, pentru ca nu vreau o intarcare din aia fortata, sa il las sa planga, sa il las la bunici si eu sa plec, din astea, vreau ceva treptat. Intentionez oricum sa ii dau san cat mai mult spre 2 ani, si mie si lui ne place prea mult sa renuntam de dorul lelii.
Ioanna81 spune:
Monik noi facem baie in fiecare seara. de fapt dusulica in fiecare seara si o data la 2-3 zile facem in cadita atunci cand il spal si pe par. si la noi e racoare in baie si nu avem nici o posibilitate sa incalzim. carol nu este deranjat deloc. asa l-am invatat de mititel si acum ne prinde bine.
cat despre smeinte si alte cereale eu ii dau lui carol in diferite combinatii aproape mereu. de exemplu azi a mancat quinoa cu ciuperci, ii mai fac cous-cous cu legume, in iaurt ii mai pun seminte de in sau de canepa, mei cu legume, mancarica de hrisca, mancarica de linte.
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Ioanna81 spune:
Catalina eu nu mapricep la lapte praf deloc-deloc. nu i-am dat niciodata asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau. Rares mai suge noaptea?
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
x_ggg spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 Monik noi facem baie in fiecare seara. de fapt dusulica in fiecare seara si o data la 2-3 zile facem in cadita atunci cand il spal si pe par. si la noi e racoare in baie si nu avem nici o posibilitate sa incalzim. carol nu este deranjat deloc. asa l-am invatat de mititel si acum ne prinde bine. cat despre smeinte si alte cereale eu ii dau lui carol in diferite combinatii aproape mereu. de exemplu azi a mancat quinoa cu ciuperci, ii mai fac cous-cous cu legume, in iaurt ii mai pun seminte de in sau de canepa, mei cu legume, mancarica de hrisca, mancarica de linte. ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii ![]() |
Ioanna, cate mese de mancare gatita are Carol? Zici ca i-ai dat quinoa cu ciuperci si ii mai faci cuscus cu legume. La ce ora le mananca? Ce ii dai seara? O am si acum in minte pe Danangie care spunea ca cerealele date seara agita copilul, ii dau energie.
LE: Suge foarte mult noaptea, de fapt foarte des, nu mult, uneori si din 30 in 30 de minute. Daca nu ar fi supturile astea de noapte....Iar el mananca binisor ziua, 200 gr fructe, 200-250 gr legume cu fidea sau orez, 150 gr iaurt simplu sau cu biscuiti, 200 gr cereale seara (de la Humana).
Ioanna81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui x_ggg
Ioanna, cate mese de mancare gatita are Carol? Zici ca i-ai dat quinoa cu ciuperci si ii mai faci cuscus cu legume. La ce ora le mananca? Ce ii dai seara? O am si acum in minte pe Danangie care spunea ca cerealele date seara agita copilul, ii dau energie. -------------------------------------------- Rares-Costin 4 oct 2009 |
Cata el mananca un singur fel de mancare la pranz.pe celelalte le dadeam exemplu
seara el mananca lapte cu cereale. sunt unele speciale pentru noapte (contin tei si nu-mai-stiu ce). acum, de exemplu ii dau unele noi de la Milupa. Milumesli le zice si sunt pentru 1 an. pe astea le mananca la 20.30 si energia o consuma cu varf si indesat pana la 21.30 cand trece la san
Carol este si extraordinar de activ. cred ca as putea sa-i dau paine cu apa cu tot asa ar face. plus ca el se trezeste cam pe la 15.30 si pana seara nexam somn. asa ca oboseala il toropeste negresit.
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Ioanna81 spune:
am uitat sa zic ca el mananca la pranz, nu gluma. un castron de-al nostru cam 3/4 plin.
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 

Rares-Costin 4 oct 2009