Papa Nicolau

Papa Nicolau | Autor: boboi_simona

Link direct la acest mesaj

Salut puteti sa ma ajuti care stie ce inseamna daca la Papa Nicolau iti iese ASCUS.La ginecologie mio zis ca nui foarte grav si mio dat 6 luni tratament cu ovule.Astept raspuns va rog!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

simona asa cum ti-a spus si la gineco nu este un rezutat grav majoritatea femeilor au rez ascus si eu l-am avut si am luat ovule o luna sau 2 parca ideea e ca nu e cel mai bun rezultat e urmatorul.

urmeaza instructiunile si apoi mergi din nou la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ASCUS inseamna modificari atipice ale celulelor colului uterin. Eu as face si un test HPV , eventual o colposcopie. Neaparat se repeta PAP-ul dupa 6 luni.
Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boboi_simona spune:

Mersi de raspuns da unde pot sa fac testul HPV si colposcopie tot la ginecologie.Sai zic oare doctoritei pt k sapt viitoare am iara programare la ea.Si ideea e ca am inceput deja tratamentul cu ovule.Daca imi fac si testele astea pot sa afecteze rezultatele daca iau ovule?

Mergi la inceput

Da, la ginecologie, cel mai probabil la un cabinet privat.
Nu, ovulele nu afecteaza rezultatul.

Mergi la inceput

Mersi Catalina de raspuns mai am o intrebare care ma preocupa si pe care as vrea sa o intreb si pe doctorita.Crezi ca e posibil ca si sotul meu sa aiba ceva de la faptul ca am eu ASCUS-ul asta e ceva ce se transimite prin contact sexual.E posibil sal fi luat prin contact sexual?Oare ar trebui si sotul meu sa faca ceva analize?Mersi mult.

Mergi la inceput

Nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

simona Hpv este infectarea cu virusul papiloma pe care doar femeile o pot avea sotul tau nu o poate lua si nici nu ti-a dat-o el.

scuze ca te intreb ce varsta ai.

eu am fost la colposcopie la dr Marinescu la Giulesti si a iesit ok.
Nu mi-a cerut nici un ban nimeni am platiti doar cutia cu ovule 50 de lei deoarece prezentau frotiu inflamator.

poate ai noroc si nu e nimic ca si la mine.

Mergi la inceput

Mersi Altesa am 25 de ani is maritata de 2 ani si nu am avut niciodata probleme de genu si din cauza asta nu mi-am facut niciodata papa nicolau de aceea nu stiu ce inseamna.Eu m-am dus la ginecologie pt ca eu si sotul meu ne-am hotarat sa facem un bebe.Si mam dus la gine pt ca nu pot sa duc sarcina numai cu tratament pt ca in urma unor analize genetice am descoperit ca am mutati la gene PAI-1-4G/5G si am avut surpriza neplacuta sa numi iasa bine Papa Nicolau.

Mergi la inceput