Masina de spalat Ignis, de unde ?
As vrea sa imi cumpar masina de spalat rufe, marca Ignis. Stiu ca este f buna si rezistenta, dar nu am gasit pe net informatii tefnice despre aceasta marca si nici la ce magazine pot gasi.
Ma puteti ajuta ?
Multumesc.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Raspunsuri
Alizee spune:
Nu stie nimeni ?
allinta
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Nu stie nimeni ? allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
allinta, masinile Ignis erau aduse la noi de Whirlpool Romania.Incearca sa intrebi direct la ei.
Alizee spune:
Multumesc, kokiy.
M-ar fi interesat si cate kg pot incapea in cuva si cate turatii are.
allinta
kokiy spune:
Sunt normale,eu am vazut doar cu turatii pana in 800 si maxim 5kg rufe,sunt si cu incarcare frontala si top-loader(cu incarcare pe deasupra)...ca si brand se claseaza in aceeasi oala cu Polar(tot sub licenta whr facute),ARDO,Arctic,Westwood,Technolux .
Spune-mi ce buget ai pt. masina,poate-ti recomand ceva mai bun
Oricum iti recomand ceva care e facut in Korea si are un pret rezonabil http://www.compari.ro/masini-de-spalat-c3167/daewoo/dwd-m1031-p32915536/
Alizee spune:
Multumesc, kokiy.
Ma intereseaza sa aiba o capacitate de 7 kg si 1000 de turatii. As opta, in cazul asta, pt marca LG. E buna alegerea ?
allinta
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Multumesc, kokiy. Ma intereseaza sa aiba o capacitate de 7 kg si 1000 de turatii. As opta, in cazul asta, pt marca LG. E buna alegerea ? allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Asa si asa ,asta pentru ca loturile care se aduc in Romania sunt de 2 tipuri,cele fabricate in Korea si cele in China .Ai grija ce alegi,poti vedea tara de provenienta dupa ce deschizi hubloul.Exista in interior o eticheta stantata cu datele masinii .Oricum LG-ul are foarte putine probleme de service,in plus la modelele cu direct drive ai garantie 10ani la cuva ...eu am modelul F-1256QD
Alizee spune:
Multumesc pt informatii, kokiy.
allinta