se freaca des la ochisori

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Angie, mie sfatul lui mcoca mi se pare f,bun. Ia uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160032
sau aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160227
Vezi unde va 'incadrati' si incearca sa discuti cu celelelate mame cu copii de aceeasi varsta. S-ar putea ca doar citind acolo sa afli raspunsuri la multe din intrebarile si framantarile tale.

Valabil si pt oana_lex82.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Imi cer scuze ca intervin, dar mie nu mi se pare ca sfatul asta este ok. De ce? Din cauza faptului ca, cel putin in cazul meu, ocupandu-ma singura de bebe si de treburile casei, nu am timp sa citesc zeci de pagini de discutii de genul celor de la subiectele sugerate de tine/voi, in speranta ca, poate, gasesc pe cineva cu probleme asemanatoare (stiu ca exista si butonul "cautare", dar asta functioneaza limitat de timp). Asa ca topicuri cu titlu clar, pe mine, una, ma ajuta mai mult, raspunsurile fiind, relativ, la obiect (chiar daca uneori mai degenereaza).

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Littlelight

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Angie, mie sfatul lui mcoca mi se pare f,bun. Ia uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160032
sau aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160227
Vezi unde va 'incadrati' si incearca sa discuti cu celelelate mame cu copii de aceeasi varsta. S-ar putea ca doar citind acolo sa afli raspunsuri la multe din intrebarile si framantarile tale.

Valabil si pt oana_lex82.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Imi cer scuze ca intervin, dar mie nu mi se pare ca sfatul asta este ok. De ce? Din cauza faptului ca, cel putin in cazul meu, ocupandu-ma singura de bebe si de treburile casei, nu am timp sa citesc zeci de pagini de discutii de genul celor de la subiectele sugerate de tine/voi, in speranta ca, poate, gasesc pe cineva cu probleme asemanatoare (stiu ca exista si butonul "cautare", dar asta functioneaza limitat de timp). Asa ca topicuri cu titlu clar, pe mine, una, ma ajuta mai mult, raspunsurile fiind, relativ, la obiect (chiar daca uneori mai degenereaza).

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

da si ce zici tu este f adevarat..si poate in clubul unde s-ar iincadra puiul meu nu sunt mamici cu f multa experienta (e doar o iipoteza).. eu zic ca nu am deranjat pe nimeni si ca am dreptul sa-mi ppostez subiectele care ma intereseaza pe forumul "parintii intreaba, parintii raspund".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna tuturor,

Baietelul meu are acum 1 an si 3 luni. La 1 an si un pic l-am dus la oftalmolog din aceeasi cauza, pt ca se freca prea des la ochi. Am stat o groaza la coada, i-au pus niste picaturi in ochi pt dilatare, apoi iar am stat si pana la urma s-a uitat medicul in ochii lui. Bine, atat cat s-a putut pt ca se zbatea foarte tare. Conlcuzia a fost ca nu are nimic si ca sa-i dau niste vitamine cu complexul de vit B care fac bine pt vedere. Si acum se freaca foarte tare la ochi. Mie mi-a zis ca mai poate fi de la faptul ca nu se acomodeaza usor la TV sau la lumina artificiala. Adevarul e ca am vazut ca se freaca mai tare la ochi cand prind becul in sufragerie. Acum nu stiu sigur ce sa iti spun, dar eu sigur nu imi mai duc copilul la oftalmolog pana la 2 ani pt ca e foarte greu sa ajunga medicul sa se uite cu adevarat in ochisorii lui.

Multa sanatate.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput