Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 16
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka atat de veseli suntem dupa 5 zile de maraiala: Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
ce a mai ras andrei,

-am pe iza*****************************************
mami fericita de nazdravanul
Andrei
Mycya spune:
Felicitari Vladut de Crispro pentru castigarea concursului de pe FB .
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
ramonavlas spune:
| citat din mesajul lui aelita RAMONA,mult succes la diversificare! Sofia(2ian2007) , Andres(22mai2008), Miguel(16aug2010) |
Multumesc frumos. Fiica-mea sa aiba suucces sa manance bine, ca eu pregatesc. O sa si gust inainte sa vad ce ii dau.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crispro spune:
Ma chinui sa adorm copilul... numai in brate pot peste zi...of, si erau vremuri cand ii dadeam suzeta si adormea...
Rodi, foarte scumpa Isa... rosie in obraji...

si pupaceala cu Maria e super!!!
Fetele, am castigat concursul.. bine, eram singura concurenta... Multumesc tuturor de sprijin!!! Luni voi suna sa imi fac programare, probabil pe vinerea viitoare, si cica 3 medici simultan vor fi- un pediatru nutritionist, un consilier psihologic si un kinetoterapeut... abia astept!!!
Merg ca urla.. of!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
bamboletta spune:
Nici acum nu-mi vine sa cred ce au putut sa ne faca cerealele 
Acum citesc pe net de sindromul de citoliza hepatica...de unde ar putea avea el asta
la sigur sunt gresite...sapt viit mergem la pediatra cu rezultatele si vedem ce zice
Crispo-
felicitari pt concurs
Ramonasin,Mycya-

Rodyka-zic si eu la fel ca Crissy...are dermatita Isa? e rosioara in obrajori si cam asa arata dermatita
poate nu e nimic 
rodyka spune:
cristina, am vazut ca ati castigat. oricum o meritati
. cred ca abia astepti 
Isa era asa rosie ca inainte s-o filmez eu tot asta facuse vreo jumate de ora
si era si cald in camera, de aia era in body...
e asa de cumintica acuma iar, imi vine s-o mananc! am fost azi in oras cu ea, am intrat putin si prin magazine sa vad si eu cum e cu reducerile anul asta. si cum nu aveam mult timp sa ma uit, am luat doar o rochita, o bluzita si un set de sosetute ptr Isa din primul magazin in care am intrat, desi de obicei nu fac asa... si am mai intrat in unul unde sosetutele erau la jumate pretul fata de celalalt, asa ca am mai luat 2 seturi... deci, 9 perechi de sosetute intr-o zi... dar is asa de faine
. azi si maine imi fac iar toana de a cumpara hainute ptr fetita-bb, poate una dintre ultimele dati, ptr nepotica se tre sa apara
din clipa in clipa.
piticotul meu a papat 250 g pireu de cartof, morcov si pastai, plus supa de curcan amestecat acolo... si la 5 min si 100 ml lapteee... vai de mine!!! si a si adormit... asa ca pot merge linistita la coafor, s-o las pe Maria de paza...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Valeuuuuuuuuuu., Rodi, da stiu ca mananca Isa nu gluma... Io de-aia am si zis cand era bolnavioara, ca si daca o doare gatul ia tot mananca... s-o pup io toata de papacioasa...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
| citat din mesajul lui sorina_goga Multumesc fetele de urari pt sot eu inca sunt in pregatiri, maine e petrecerea dar astazi fac de toate. mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
La multi Ani sotului tau!

Matei - luna a 6-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
| citat din mesajul lui crispro Valeuuuuuuuuuu., Rodi, da stiu ca mananca Isa nu gluma... Io de-aia am si zis cand era bolnavioara, ca si daca o doare gatul ia tot mananca... s-o pup io toata de papacioasa... ![]() ![]() ![]() |
io n-am vrut sa-i dau atat, dar am vazut ca nu s-a saturat cu 200 cat i-am pus eu caldut, restul a mancat la temp camerei. si laptic ii dadeam mai tarziu de sete ce mai era la titi, apoi dormea. dar acum laptele e floare rara si era gata sa adoarma, asa ca i-am facut 120 lp din care 100 s-au dus. cred ca ii place curcanul, ca ea la morcovi si cartofi nu e chiar asa pofticioasa. sau plimbarea lunga prin oras, sau recuperarea dupa ultimele zile. sau asa e ea, mancacioasa!!!
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
noi am inceput diversificarea de sambata trecuta
ziua 1 - 5ml zeama supa
ziua 2 - 10ml
ziua 3 - 15ml
ziua 4 - 10 grame pireu
ziua 5 - 20gr
ziua 6 - 30gr
astazi 35 gr
nu vrea mai mult si pace
si nici nu vreau sa il fortez...dar mi se pare putin adica ma asteptam sa evoluam mai rapid si sa pape mai mult 
ce ziceti?
cat papa/sau papau ai vostri bb-ei dupa o saptamana?
Matei - luna a 6-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Sofia(2ian2007) ,
Andres(22mai2008),
Miguel(16aug2010)