Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)
Raspunsuri - Pagina 9
Vasari spune:
Stef 
Ank, de 2 luni merge pe role, de-asta cred ca s-a descurcat asa bine. Surpriza a fost Bogdan, ca el nu mersese niciodata.:)) O sa-mi cumpar si eu, sa exersez prin casa, sa pot iesi la primavara cu Maria prin parc. Chiar trageam o linie, cu copiii avem sansa unui nou inceput.
Victo, asa mi se parea si mie la inceput, ziceam eu pe-aici ca citim eu si B cot la cot si tot nu stim ce sa facem.
Dar s-a intamplat altceva, tot citind, am stiut sa interpretam unele manifestari pe care le intelegeam, dar nu f bine si am reactionat altfel.
Ieri am fost pe-afara cu fetele. Maria a primit de la gradi, la serbare, o papusa absolut oribila, de plastic, f inalta si slaba, fara personalitate. Nu reusesc deloc sa o arunc.
Ei, ieri nu s-a lasat pana nu a plecat la plimbare cu mana papusii.
Era ceva de groaza, extensia mainii ei drepte. Cand arata pe unde sa o luam, cu ea arata, ii tinea degetele in gura cand avea chef, ba mai tarziu o punea sa mature frunzele de pe jos. La un momnet dat mergea ca o golanca si dadea din mana aia.
Era o mana MARE! Imi venea sa plang la iesirea din casa, afara nu ma mai puteam opri din ras, la fel si unii trecatori.
Deci daca vrea cineva circ, stiti unde ne gasiti! A inceput de la cateva luni, cu mersul in picioare in carut. De-asta mi se pare mie Sara asa cumintica si viata usoara, ca am trecut prin atatea cu Maria.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
eladea2005 spune:
Neata!
la noi e zapada...arata asa bine din casa...vom iesi la sanius...desi eu sincer urasc frigul, iarna...
Alina, uauuuuuuu...sunt impresionata de Maria...e un copil cu abilitati sportive, clar...e mostenire din familie,nu?
si mie imi placea sa merg cu rolele, n-am facut-o insa de muuult timp....si nici nu as avea pe unde...
Paula, ce cititi? ca n-am fost pe faza...
Filip a papat ieri piure cu carnita de manzat si dupa masa un iaurt cu banane...e f papacios...
sper macar cu el sa n-am pb de genul...
adevarul e ca si Eric a inceput sa pape binisor...dupa 'cura' cu antibiotice...
sa aveti un weekend frumos!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
vali_delide spune:
Hello,fetele!!!
Iata-ne si pe noi pe aici,sa mai dam un semn de viata, ca de citit,citim zilnic.
Alina,vazand-o pe Maria pe patinoar pare mai mare...sau e efectul fotografiilor,nu-mi dau seama.Ce inaltime are mica sportiva? Sara e o dulceata,iar tu radiezi. Oricum,intotdeauna ti-am admirat calmul!
Andreea,ma bucur tare mult ca Eric e mai bine si ca a inceput sa pape! Ati fost la sanius? Cum ziceai si tu,si eu urasc iarna si frigul,iar vremea de la noi e chiar odioasa...a plouat o noapte si o zi,a inghetat ploaia, e totul invelit in gheata,acum ninge si viscoleste....si tocmai am avut o pana de curent!
Vine ea primavara,mai e putin!
Lavinia,ce putin a mai ramas...se apropie cu repeziciune momentul majoretelor
Fetelor,stie careva dintre voi ceva despre Mihuta? E foarte multa vreme de cand nu am mai vazut-o pe aici, sper sa fie bine!
Si mai sunt multe fete de care nu mai stim nimic de mult timp!Si mi-e tare dor de Adina,de Miha, de Totulii,Roxx,Creem!
Ma bucur insa foarte tare pentru ca am vazut ca a mai trecut pe aici Roxana (RGE)! Te pup,Rox
...si pe ursulet!
Petro
va doresc sanatate si putere! Condoleante!
Pup toate fetele din gasca
si toti piticii!

Victo spune:
alina, ce m-aqm amuzat!!!!!!!!!!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
Neata!
Andreea, ma bucur ca recuperati
Cu rolele iesim pe trotuar, nu avem pe unde altundeva.:) Norocul nostru ca in dr taberei au gresit si le-au facut f largi.
Vali, multumim mult!
Maria e de fapt micuta, avea 98 cm acum putin timp... Mihuta e bine, eu tin legatura cu ea.:) Ati reusit sa profitati putin de zapada? Andreei ii place?
_
ancadragoman spune:
Buna fetele
Alina merge f bine Maria pe patine,talent cu carul .
Lavinia mai ai asa de putin ,succes si nastere usoara daca nu mai vb.
Va pup pe toate si va las pozici cu noi http://family.webshots.com/photo/2255539110101626593Nrahow
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
vali_delide spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Neata! Vali, multumim mult! Maria e de fapt micuta, avea 98 cm acum putin timp... Mihuta e bine, eu tin legatura cu ea.:) Ati reusit sa profitati putin de zapada? Andreei ii place?_ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
Alina,la zapada trecuta am reusit sa facem totusi omul de zapada, saniuta a fost foarte solicitata si am facut si ingerasi in zapada!
Acum asteptam sa se opreasca zapada, aici a fost un viscol foarte puternic,inca ninge...sper ca zilele urmatoare sa iesim din nou la tavaleala!
Sa-i transmiti salutari Mihaelei si printesei Sophia....cred ca am visat-o noptile trecute, cand am intrebat de ea.
Pupici tie si printeselor!

Ancad
,cred ca nu mai e nevoie sa-ti spun cat e de scumpa Mariuca,nu?Si pupici si celorlalte fete,tare slaba miscarea pe aici!
Vasari spune:
Ce frumos, Vali! Maria azi s-a aruncat jos, pe trotuar, intre 2 masini parcate si a inceput sa faca ingerasi.

Ce mai pot spune, uite ce trist e sa stai intre blocuri... Te amuzi, dar te mai si gandesti cu melancolie ca ar putea fi si altfel.:)
Anca, o pupam pe Maria.
_
bb_yasmi spune:
helloo
multumesc frumos de urari. da, mai e asa putin!! parca nu imi vine a crede!!
vali,
printesa roz!! si pe mami ei 
anca, e superba maria!!!! 
o adevarata domn'soara!! 
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
in sapt 36!!! 
AMR: putin....putin.....si mai putin...:))
popbianca spune:
ceaubb,foarte putin mai ai,desi, cred ca o sa treaca cam greu timpul(cel putin asa a fost la mine)...esti pregatita ?...totul e aranjat acas...?