Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)
Raspunsuri - Pagina 4
adra_bell spune:
Va multumesc pentru gandurile bune!
Am sa mai trec sa cer sfaturi de la mamicile cu 2 copii.
Se gandeste cineva la bb3? wow, cat curaj
Anca, si Eva se joaca cu farfurii si cesti, de papusi nu se atinge, dar are un Tom puchinos de plus, e jegos si jigarit, il iubeste la nebunie. Mai se joaca si cu alte plusuri.
AncaD, esti la aspirante? Mult noroc, iti tin pumnii!
Roxana, imi pare rau, va fi data viitoare, tu esti tinerica tare din cate-mi amintesc. Eu n-am incercat special sa raman gravi, ba chiar n-am incercat deloc, am fost f surprinsa, dar cred ca e ultima mea sansa la bebedoi.
Eva e in concursul Chic, eu cred ca fotografia e destul de aproape de ce se cere de la un portret, sunt foarte mandra de ea![]()
blog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
popbianca spune:
buna seara!
ank....
...da..recunosc...ma gandesc la al bb3....sper din inima sa nu ramana doar un gand....
referitor la odisee...asa e cum zici...!
copilasilor tai....si Ana paraste ...pe tata, pe bunicu/bunica...."te spun...mamicaaaa....a zis asa/ a facut asa...intr- seaa se juca cu tata de-a magazinul, cu casa de marcat...ii zice ca nu mai cumpara de la ea ca e prea scump...se umple de lacrimi...ma duc la mama sa te spun ca nu cumperi de la mine"....ma uimeste si pe mine cate stie...sunt multe care ar vrea sa le spuna dar nu-si gaseste cuvinte....
aseara imi da o bomba....imi zicea ceva de Craciun...si ca Mos Craciun Erwin nu- i ia jucariile inappoi....deci la recunoscuuuu! si-acum imi zice....
ancadragoman...iti tinem pumnii!!!
roxxy...in leg cu sarcina pierduta ...sa nu-ti faci griji, ganduri prea multe , nu sta sa analizezi , sa-ti pui intrebari...asa a fost sa fie..punct si de la capat.....urmatoarea va fi cu noroc...si eu am pierdut o sarcina inainte de Luca..si cu el am ramas insarcinata dupa vreo 5 luni...si totul a fost perfect....
ahhh Luca inca nu doarme... a supt , a manacat juma de portie de cereale si 2 biscuiti, a baut apa...(nici nu mai stiu cat ar trebui sa cantareasca o masa la varsta lui) si tot n-are astampat macar bine ca Ana e la socrii..ca altfel ar fi un tambalau....dar pe de alta parte mi-e asa ...amarui... cand vad patuul ei gol...dar numa' maine nu-i pomaine si ma duc sa o recuperez....dar ce ma fac la vara ca soacra si-a manifestat fara echivoc intentia de a-i lasa pe amandoi la ea peste noapte!!!
popbianca spune:
am vazut si eu la concurs 2 fetite tare chic!! ..pe Eva si pe Mariuca!!
!am incercat sa votez da nu am reusit .o sa mai intru sa vad daca pot
g24hit spune:
neata !!!
o cafeluta?
eu acum imi savurez cafeaua, Iulia se uita la Winnie, sotul leneveste inca in pat....
am inceput si noi iarasi gradi dupa doua luni de lipsa, cam greu dar sper sa ne obisnuim repede si mai sper sa nu mai fie Iulia asa de bolnavioara ca pana acum.
va pupam cu drag.
eladea2005 spune:
Neata mamici!
incet incet intram si noi in normal..Eric se simte mai bine, chair daca inca nu e refacut complet...cu papa stam putin mai bine, adica a inceput sa pape cate ceva, ca in ultima vreme a fost dezastru...
din cauza bolii si a antibioticelor...
Filip e bine si el, un usor harait se mai aude inca, dar ne revenim noi...papam fructele cu branzica si piureul de legume in cantitati impresionante...doamne ajuta macar cu el sa am noroc la papa...![]()
RGE, imi pare tare rau pt pierderea sarcinii...stiu cum e...si eu, ca si Bianca, am pierdut o sarcina inainte
de a-l avea pe Filip...suntem alaturi de tine si tinem pumnii sa vina bb cat mai repede...
ADRA, felicitari draga mea!!! sa dea domnul sa fie totul bine pana la capat! Ce zice Evita de bebe? Am votat pozica, e o dulceata de fetita...
fetelor, voi ce lapte le dati copilasilor??? am inteles ca laptele de vaca din comert e o porcarie si ca mai bine sa-i dau lapte de capra...nu stiu ce gust are si daca o sa-l accepte Eric....
pareri? oricum vreau sa-i schimb cate ceva din alimentatie, si sper incet incet sa mancam cat mai sanatos...urmeaza sa facem un trat pt imunitate si pofta de mancare, ceva naturist, evident, dar care cica ar da rez ff bune,....sa vedem...nu mai cred nimic pana nu vad...
aaa...inca ceva... ce parere aveti de BRONHOVAXOM??? pediatrul mi-a recomandat pt Eric, ca stimulator al imunitatii...dar parca nu i-as da...cand am citit ce contine...pareri?
sa aveti un weekend frumos! si sper sa revina si alte mamici aici pe forum sa ne povesteasca despre copilasii lor...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
slimatei spune:
Eni multam de
-lutza ![]()
andreea chiar ma gandeam la voi si ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun!!1
stati sa vad cu ce sa incep din urma, ca nici nu am reusit sa va citesc din cap trecut.. incerc totusi sa recuperez cate ceva...din pacate cu multe chestii care cred nu mai sunt de actualitate asa ca o sa ma abtin sa ma lungesc..
am mai incercat eu sa ma bag in seama odata, dar a intervenit ceva si nu am mai avut timp, din pacate...
felicitari mamico
Andra! sa fie intr-un ceas bun!
sarcina usoara si fara plobleme! si tin sa te complimentez si pentru Eva tare dragalasa mai e!!!
mai felicit si eu incaodata proaspetele mamici !
ma bucur pentru Lixa mult !!!
si nustiu daca sunt in masura sa aduc eu vestea sau sa ma pronunt ,sper sa nu fie cu suparare, dar ma mahnit tare sa aud ca bb Gabriel de Petro a avut ceva problemute..
una sper din suflet sa fie pe drumul cel bun si le urez inca odata la parinti multa rabdare si putere !!si sa intoarca cat mai repede cu bb acasa sanatos tun!! DD ajuta!
in rest ... ca tot intreba alina de noi, suntem muciosi cu totii, cu aerosoale, dar bine!
intre timp reusit sa vizionez si ceva pozici, multumim de foto victo ai niste cavaleri tare scumpi si dragi
sunteti superbi!
pe ale lui geo nu le'am mai prins..
multa sanatate tuturor si numai lucruri bune!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun
slimatei spune:
tocmai incercam sa fiu mai detaliata si am pierdut ditamai mesajul..asta e..
| Citat: |
| citat din mesajul lui RGE [quote]citat din mesajul lui Roxxy80 Fetelor, ma intrebam acum cand citeam despre sarcina Andrei, de ce oare nu mai intra pe aici absolut deloc unele fete? Stiu ca la un moment dat au fost niste dispute, dar oare chiar nu a reusit niciuna dintre ele sa depaseasca si sa uite ce a fost atunci? Cred ca mai suntem doar vreo 10 care postam pe aici si mi se pare trist. Nu vreau sa par lacrimogena, dar, sincer, cred ca ar trebui sa fim mai toleranti, mai iertatori, mai buni. La Odiseea Mariei am avut o supriza si mai neplacuta. Nu mai intrasem de foarte multa vreme si cand am intrat am descoperit sa se creasera 2 grupuri, 2 odisei ca sa spun asa. In ambele grupuri erau fete cu care am avut o relatie speciala. ideea e ca daca postezi intr-un grup, nu mai esti primit in celalalt. Asa ca am renuntat sa mai postez pt ca nu pot alege intre fete. Mi se pare nedrept sa fiu pusa sa aleg (eu nu am participat la disputele lor). Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) Pentru ca de foarte multe ori atunci cand intram nu mai suntem bagate in seama ![]() ![]() Si asta nu pentru ca ne-am fi certat...daca avem divergente de opinii nu inseamna ca avem ceva de impartit..suntem diferiti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ducem dispute, cine se supara si isi ia jucariile si pleaca cred ca nu este suficient de matur sau intelept, parerea mea.Eu vorbesc din punctul meu de vedere, care am fost zic eu super activa, am avut ceva probleme dupa care m-am retras o perioada de tim..am tot incercat sa ma reintegrez dar fara succes din pacate, va citesc din umbra, asa cum am mai spus-o sufar alaturi de voi cand aud ca sunt copiii bolnavi, imi pare bine si ma bucur pentru mamicile de bb2, dar intradevar oamenii sunt schimbatori...ma rog, nu mai conteaza..pentru mine veti ocupa intotdeauna un loc special, chiar daca nu mai postez ca in 2007 din 2 in 2 minute ------------------------ ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)------------------------ "Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca. ... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima." "Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!" poze "EL este stanca puterii mele,locul meu de adapost,in Tine ma incred.." |

_
imi pare rau mamico, de ce ti s-a petrecut

DD sa te ajute si sa-ti dea putere si forta sa treci peste !

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Roxana imi pare rau pt sarcina pierduta... nici nu stiu ce s aspun in astfel de cazuri ![]() Alina si Bianca ...voi vorbiti de a 3 liniuta rozzzzz ... Va admir.. sincer eu nici nu am curaj sa ma gandesc ...si nici nu vreau ca poate ma aude housband ..si ma trezesc gravidoasa ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |

...eu nu am zis nimicanca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ancadragoman spune:
Stefania ce a patit Petro?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Matei (29.11.2007) si de
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
... Va admir.. sincer eu nici nu am curaj sa ma gandesc