Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Adriana, e numele meu. :)
De obicei il invit cu mine sa "gatim". De cele mai multe ori nu ma refuza, ii ofer diverse acolo, dar si asa vrea sa batem ouale impreuna, desi initial, timp de un minut, sa zicem, a facut singur activitatea asta sau vrea sa amestecam in oala amandoi sau sa mutam impreuna orezul dintr-un bol in altul. Sunt doar cateva exemple. Cartofi, morcovi nu curata ca se murdareste :)) si atunci cand se intampla trebuie sa stau langa el sa-l sterg continuu. Nu ma deranjeaza deloc, pentru ca asa a fost mereu. Incerc sa fac astfel incat oalele sa fie pe aragaz pana cand se trezeste, iar atunci cand nu e posibil, spre rusinea mea, ma folosesc de baby einstein, mozart, astfel ca in 20 de minute sunt cu toate pe foc.

Si....da, Maria e ff avansata la desen. Alexiss trage niste linii doar verticale, orizontale, le mai imbina orizontalele cu verticalele si face cercuri de diverse marimi, de care sunt tare mandra. In rest desenam impreuna, de pictat o face si singur, dar tot pentru putin timp.

De contraceptie a fost si Alexiss preocupat in urma cu vreo luna si explicatia fiind cam aceeasi ca si a voastra, insa imediat dupa momentul asta mi-a zis ca vrea sa se casatoreasca cu mine si si-a pus pe deget un inel de la un clopotel.

Si noi am avut prieteni imaginari, pentru scurt timp insa, pentru ca noi oricum suntem zilnic : Alexiss - leul Simba, regele animalelor, care sta pe Stanca Semeata si priveste in zare, tatal lui - tigru, prietenul lui Simba, iar eu - pipicuiala (caprioara) de care are grija leul si tigrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si stefan a avut un prieten imaginar- ii zicea "nenea meu"..ii dadeam de toate si lui :)
pe nesimtite, a renuntat la el.
se joaca sg maxim 15 minute, tp in care jucariile dialogheaza intre ele, ceea ce mi se pare fain.
eu sunt mami-msaimutica, el e bb maimutica.
nu prea il intereseaza conceptia, dar vrea sa ma ia de nevasta, ca sa dormim impreuna.:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

cap.222va las -ua acolo

Mergi la inceput