Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(221)
Raspunsuri - Pagina 16
Ank83 spune:
Andreea sunt niste draguti amandoi.. Eric s-a maturizat foarte tare ...seamana ca doua picaturi de apa ... si imi place ca Filip e foarte hotarat si stie ce vrea... E precoce si sare peste pasii diversificarii
.. el poate mai mult 
Poze pitici
Roxxy80 spune:
Salutare!
Vasari, te rog sa-mi recomanzi si cartulii de povesti dragute pt varsta lor. As vrea sa-i citesc si altceva in afara de povestile clasice (le-am citit pe toate si incepe sa le stie pe de rost).
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Andreea, am murit de drag! Sunt amandoi asa scumpi... Noi acum suntem la a doua lectura a lui Habarnam. E tare frumoasa, desi mai bine o sa o inteleaga in clasele 1-4. Cred ca o sa mergem sa ne facem abonament la o biblioteca, prea recitim cartile, adica am mai luat, dar nu facem fata. Acum am o lista de carti in asteptare si vor fi 2 luni, cel putin, de pauza cu indemnizatia. ![]() _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai... |
eladea2005 spune:
salutare fetelor...
ALina, Ank,
multu de vizionare...seamana Eric cu Filip??? hmmmm, nu prea mi se pare...semanau cand erau mici, acu nu prea...
cred ca si-a facut DD mila de mine si mi-a dat un mancacios pe cap...da nu-i bai...
macar cu el sa n-am grija mancarii...ca el rade tot...
in curand si il ajunge pe Eric la kile...ca deja ii dau la purtat body-uri de-ale lui Eric...
si chilotei la fel...![]()
Alina, buna ideea cu abonament la biblioteca...cartile din pacate sunt destul de scumpe in librarii...
si Eric deja stie povestile pe de rost..si daca gresesc ceva, ma corecteaza...
el de vreo 2 luni a prins drag de carti...ca pana atunci nu vedea decat masinute, trenulete, avioane si alte bazaconii...![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Vasari spune:
Ank, ai primit vreun mail de la mine zilele trecute? Am incercat sa-ti trimit prn DC, dar nu stiu ce am reusit sa fac.![]()
Roxxy, eu am mai mult pt publicul meu tinta, Maria. Dar pt baietei cred ca sunt faine cele pe care le-am dat Andreei mai-nainte. Eu mai vreau Povesti cu iepuroaica Martha B. Rabbit, cartile cu Pippi Sosetica (Pippi Longstocking), Robin Hood... nu imi mai aduc acum aminte. Pot sa-ti recomand mai multe, dar depinde de preferintele voastre. Mariei ii mai plac mult cartile de la Editura Copiilor, avem destul de multe. Seria de carti mici cu dl Zgomotos, dra Veselie, dl Gadilici, etc, Arpagic (partial), Habarnam, Galagioasa Lily, Daruieste-mi aripi, povestile clasice, iar acum a facut o pasiune pt cartile care numara diverse... una cu Teddy Bear, alta Cum iubeste mama puiul. Mai avem multe reviste in franceza, i le traduc eu.
A, Enciclopedia celor mici - asta cred ca ar studia-o cu mare interes Matei! Chiar e pt cei mici, fara sa fie aiurea facuta.
La Maria cred ca merg f bine Dick Bruna si Eric Carle.
Daca vrei ma uit prin biblioteca, dar nu stiu cum vi se potrivesc.
Acum sunt in cautare si de Alice in tara minunilor mai extinsa, dar nu varianta originala, ca aia mi se pare plictisitoare!
Acum ii citim unele carti Mariei, iar pe altele si le "povesteste" singura la culcare, le studiaza cu lanterna paginile.
Vasari spune:
Victo, ce mai faceti?? Maria se tine numai de prostii! Nu am timp acum sa povestesc, dar o sa-mi fac.
Acum doua zile am atins apogeul: dimineata si-a inceput-o facand un puzzle din cioburile unui pahar de 500 ml pe care-l varsase initial, apoi l-a si spart! Si ziua aia a continuat intr-un mare fel!
Dar o iubesc mai mult ca oricand acum! E atat de nebuna... As vrea sa fim niste parinti mai buni!
Vasari spune:
Andreea, acum am vazut ca ai raspuns! Asa-mi face si mie Maria, ma corecteaza. Amuzant e ca eu modific des textele, asa ca ma corecteaza, dar nu pe textul din carte.
Vasari spune:
Sara vrea sa se trezeasca, dar nu poate.![]()
Azi am pictat cu Maria geamul mare de la usa de la balcon. In culori acrilice, ne antrenam pt Sf Valentin. Nu stiu ce curaj am avut!:P Dar i-am zis intr-o doara Mariei "sa nu se supere tati", asa ca a luat o carpa si a inceput sa curete de zor; pana am oprit-o se dusese toata opera.
Asa am vazut si eu ca se curata destul de bine sticla.
Ank83 spune:
Alina ..
.. imi place cat esti de curajoasa..
Ti-am raspuns la email..
Am vazut si eu poza cu fetitele dimineata 
Cecilia mea mi-a scris peretii in toata casa.. deci daca ma plangeam de raul... ea e un MARE PICASO
.. scrie cu carioci ..pixuri de ale mele furate de prin posete .. creioane de tamplarie... si ..chiar si cu ciocolata
Orice lasa urme .. e bun pt picturi murale
..asta e ... mai asteptam un an pana la marea zugraveala..![]()
Poze pitici
Ank83 spune:
Apropo am fost in stagiu de practica in singurul centru de transplant celule stem din tara... Pe langa faptul ca mi se rupe sufletul de micutii de acolo... veniti din toata tara cu o gandul la viata.. cand am intrat prima data acolo am crezut ca sunt intr-un spital de afara.. Si aveau tot ce le trebuia ...Ma simteam ca un om care a dus multe lipsuri si dintr-o data ai cu ce lucra din belsug
.. Ma bucur sa vad ca exista macar un loc ..din toate pe unde am fost..unde se repsecta conditille de igiena.. si toate regulile de asepsie.. Macar asa poate mai au o sansa puiutii 
Poze pitici