Aspirante optimiste > 20 ani (626)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor
eu azi am fost la o manastire celebra, manastirea prislop, la mormantul parintelui arsenie boca
m-am rugat pt voi toate, v-am avut pe fiecare in gand si rugaciune.....deci in cel mai scurt timp veti deveni toate mamici, va garantez

va pupic si numai bine

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Lore

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

neata fetize dragi......n am mai intrat de mult...speram sa vad si eu cate teste pozitive de la voi...dar nu-i nimic,mergem mai departe
loremutumim mult k te.ai rugat pt noi
noilor aspirante le urez bun venit si sa ramana cat mai repede gravidutze
sarah si eu sunt in italia, dar cum a spus si nelia la dr particular esti tratat bine,numai banuti sa ai
despre mine ce pot sa zic..in 2 3 zile cred k astept uratii ..deja am dureri de sani si burtica
si multi pupici pt toate aspirantele si sa ne ajute DD sa vina bebe cat mai rpd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata fetelor!
O duminica frumoasa!
Annare poate vine bebe nu uratulTinem pumnii sa vedem primele 2 liniute de anul acesta.Doamne ajuta!

Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel

Mergi la inceput

lary asa bine ar fii.....dar sa stii k m am obisnuit ..deja park nu mai plang asa rau knd imi vin uratii...stiu k pana la urma va rasarii si soarele pe strada noastra..trebuie sa avem doar putina rabdare

Mergi la inceput

Annare stiu ca ai mai spus pe forum de cind incerci pt bebe,dar te rog mai spune odata .Si ce probleme ar fi de nu esti deloc optimista.
Eu implinesc luna aceasta 37 de ani si ma simpt cu morcovelul in ... din cauza virstei dar tot un gram de speranta tot este in sufletel.Saptamina care vine sper sa fie saptamina noastra si eu astept pe 21 verdictul.E sau nu e bebel in burtica.Eu am un ciclu destul de regulat 27-28 de zile,vineri ar fi a 28 zi .
sa nu vedem niciuna rosu saptamina aceasta si sa fie bebel in burtica la toate aspirantele

Mergi la inceput

lary si eu am 28 de ani..dar incerc de un an..pt k anul trecut de sarbatori imi doream acelasi lucru sa am un bebe..nu stiu ce sa avem de nu raman ..pt k spermograma a iesit bine..si eu sunt la fel de bine..cel putin asa zic doctyorii..dar cand merg in tara la vara vreau sa fac si un hsg..poate am probleme cu trompele...chiar nu stiu dc nu raman...poate ink nu a venit momentul...poate Dd vrea sa mai astept....eu sper k anul acesta sa se intample minunea...eu am un cilu regulat de 25-28 de zile...acum sunt abia ziua 22 si deja ma dor sanii si butica......cred k imi cunoscul corpul bine si sunt sigura k astea sunt simptome de urati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annare

lary si eu am 28 de ani..dar incerc de un an..pt k anul trecut de sarbatori imi doream acelasi lucru sa am un bebe..nu stiu ce sa avem de nu raman ..pt k spermograma a iesit bine..si eu sunt la fel de bine..cel putin asa zic doctyorii..dar cand merg in tara la vara vreau sa fac si un hsg..poate am probleme cu trompele...chiar nu stiu dc nu raman...poate ink nu a venit momentul...poate Dd vrea sa mai astept....eu sper k anul acesta sa se intample minunea...eu am un cilu regulat de 25-28 de zile...acum sunt abia ziua 22 si deja ma dor sanii si butica......cred k imi cunoscul corpul bine si sunt sigura k astea sunt simptome de urati

Temperatura b.la prima ora a dimi. ai luato?Si daca da cit era?
La mine scade cu 2-3 zile innaite de venirea menstrei.Acum am zis ca nu o mai iam ca sa pot spera pina in ziua in care ar trebui sa vina uratulSermograma din pacate nu stiu cum este,sotul face ce face si se sustrage de la analiza pe mtiv ca sta puti pe acasa si si atunci sa nu aibe parte de amor 3 zile

Mergi la inceput

au fost luni in care mi am luat si temperatura...dar lka mine in fiecare luna mai mult de 36.8 nu crestea..iar inainte sa mi vina imi scadea..dar de 2 luni n am mai luat-o si eu tot ca tine mai bine sper pana in ultima clipa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetele
annare eu asa stiu ca atunci cand temperatura e aceeasi pe tot parcursul lunii inseamna ca nu ai ovulatie
nu da cu rosii,numai zic si eu in speranta ca ajut cu ceva
O zii faina tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput