sucul NONI...informatii

sucul NONI...informatii | Autor: cosmi1975

Link direct la acest mesaj

stie cineva de acest suc???beneficii???as dorii ceva informatii...

pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Noi folosim de o luna suc de noni pentru intarirea imunitatii copilului dar mi-a fost recomandat de cineva care foloseste de 2 ani si a zis ca e foarte bun pentru imunitate si pentru multe alte boli. Oricum am inteles ca e foarte foarte bun. Se foloseste cel putin 2 luni pe an consecutiv si in functie de boala pt care il folosesti ai diferite doze. Mie o sticla de 1 litru mi-a ajuns o luna acum o incep pe a doua.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

la noi nu a functionat, a luat Cristi vreo 3 luni la rand... abia ce incepuse gradi (deci au trecut ceva ani de atunci).
Mi-l recomandase o mamica, ea a avut rezultate bune la copilasul ei.
Era si cam scump atunci, nu stiu cum mai e acum (cel de la Calivita).

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

adevarat ca este ff scumpdar am inteles ca e si bun

Dianaalex tu de unde l ai luat ,ca am inteles ca e de mai multe feluri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

si noi am folosit Noni pt teroristul mare.AM luat prima oara Noni tahitian juice,e in sticla de sticla la 1 l.dar pediatrul ne recomandase pe cel de la Calivita,asa ca dupaia am luat si din acela,dar la noi rezultate spectaculoase nu am avut(il dadeam pt pofta de mancare ca la el asta a fost si inca e problema).L-o fi ajutat si la imunitate,dar el nu a avut niciodata prea mari probleme cu imunitatea,asa c nu stiu ce sa zic.E scump,intr-adevar dar rau nu are ce sa ii faca,asa ca il poti da linistita.Sanatate si numai bine

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns colnago spune:

Buna tuturor.
Iata ce am gasit la sucul noni de la CaliVita:
O lingura de Sirop Noni (15 ml) con#355;ine:
Noni - pulpa fruct (aprox.3 %) 500 mg
Alte ingrediente continute in Noni Sirop:Un flacon are 946 ml de sirop concentrat si costa 206,80 RON (cel mai mic pret de distributie). Acid citric (0,83 mg), Aromatizant natural de afine si zmeura (0,20 mg), Xanthan (0,20 mg), Metilparaben (0,10 mg), Sorbat de potasiu (0,20 mg), Benzoat de potasiu (0,10 mg), Sodiu (70 mg), Apa (87,54 mg), Fructoza (7,50 mg), Calorii (15 kj), Glucide (2g).
Originalul Tahitian Noni juice es mult mai ieftin si are o concentatie de 89% suc din pulpa noni si 11% afine si struguri rosii , costa 109 Ron/2L sau 520 Ron/4L
Se poate comanda aici:
http://products.tni.com/romania/romanian/nonistore/product_category/438235/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu am vazut o emisiune unde se vorbea si despre acest fruct.E un adjuvant si am auzit ca ar fi bun,insa sunt foarte multe produse ca te cam pierzi in ele..Initial ma gandisem sa i-l iau si eu copilului meu,dar e foarte scump si deja ia destule si-s foarte multumita de cele pe care le ia momentan,caci l-au ajutat foarte mult.Nici cele pe care le ia el nu-s ieftine,dar pt mine e ff important ca vad si rezultate.
Sanatate tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput