Prietene la bine si la greu - 98

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara,

La multi ani Biara!!!

Laura_a sanatate micutei.

Lyly te-am visat aseara, venisei la mine acasa impreuna cu sotul si tatal tau sa imi propui o afacere.

lili au la arici ii pun manuta pe poza si zic au, inteapa.Si el acum cand il vede face la fel.

Lumi_c noi l-am tuns pe Robert acasa, dar nu chel, i-am luat un pic din zulufi din spate si din parti dar a plans foarte tare, nu i-a placut. O sa pun si poze zilel astea.

coque Mateiutul sa ii treaca otita. Si Robert a avut otita inainte de sarbatori, nu am scapat fara antibiotic.

Ancutza imi plac realizarile Sabinutei. Robert inca nu se urca singur in pat. Dar tot asa spune si el la minge, "gol" si da cu piciorusul in ea.

Monis imi pare rau de lipsa somnului lui Santi. Nici eu nu prea reusesc sa il adorm ziua pe Robert. Noroc cu soacra care ma ajuta si nu stiu cum reuseste de il adoarme in 5 min. La noi macar seara imi doarme bine.

Many uau ce lung e Vladut!!!

Cristina votat. succes

lili foarte interesant cum fac animalutele mute, cred ca o sa adopt si eu la unele din ele. Iar in privinta scamelor adunate de pe jos e foarte tare Lila.Robert le baga in gurita.

strumphy votat si la tine, succes.

Va pup

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Am de calcat asa ca spun repede buna seara.
La multi ani Biara.Sa fii iubita si fericita.
Monis imi pare rau ca Iulian nu doarme.Azi la fel a facut si Geo a pranz.Bine,si ieri.Aadormit fortat ca si Santi.
Daca ma laudam ca il adorm in cel mult 20 de minute,azi a durat vreo 50.Cred ca e de la a doua cafea.
Cra-cra:Geo a luat-o bine in picioare.Azi l-am tot pus sa vina cand la mine cand la tati.Eprima zi in care merge mai mult de 2 pasi nesprijinit de mobila.Amers cam 1 matru jumate.
pentru Matei.Sa ii treaca otita si inca unul pentru ca merge.
Va spuneam ca Geo nu papa nimic acru.Ieri nu s-a lasat pana nu a primit ciorbitza de la noi:era de perisoare de vita cu zeama de varza.I-a placut.Azi a facut la fel.Aveam ciorba de gaina de tara tot acrita cu zeama de varza.Si asta i-a placut.De maine prestez mancare pentru el si pentru.O voi face fara sare si mai punem noi dupa gust in farfurie.
Daca tot am inceput cu cra-cra:zice caca si cere la wc(noi l-am pus direct pe wc cu reductor).Nu face inca acolo dar e un pas.
A inceput sa zica papa si daca ii place zice si nam,nam.
Zice caca si imi aduce scamele de pe covor.Daca vrea ceva ma striga mama si arata cu degetul.
Mai sunt multe dar ma limitez la asta.
Aseara nu am intrat pentru ca am prestat somn de voie de la 19.00.Odata cu Geo.
Many si eu zic ca Vlad e super ok.
Lili .
Cred ca mai am de spus cate ceva dar neuronul ma lasa.

sus,sus,sus,2 linii asteptam,prietene felicitam.
hai Many,hai Raluci
sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Egreta mia ne spune el cand il doare ceva, pune mana acolo unde il doare si spune aaaa.(cred ca a invatat din faptul ca ii tot spuneam eu au, ma doare, cand ma musca si din faptul ca atunci cand se loveste de corpuri dure sau isi da palme in cap intentionat, noi ii spunem , iti dai seama si singur ca te doare/ te doare, au.)

Punea mana la ureche, adica se tragea de ea si inainte, insa nu mi-am facut griji. Acum baga degetul in ureche, intr-o zi a inceput sa planga cand incercam sa ii dau sa mananace. La noi perioadele de boala merg intotdeaunade mana cu refuzul mancarii si se urca pe mine infricosat numai cand o iau spre bucatarie.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Egreta mia ne spune el cand il doare ceva, pune mana acolo unde il doare si spune aaaa.(cred ca a invatat din faptul ca ii tot spuneam eu au, ma doare, cand ma musca si din faptul ca atunci cand se loveste de corpuri dure sau isi da palme in cap intentionat, noi ii spunem , iti dai seama si singur ca te doare/ te doare, au.)

Punea mana la ureche, adica se tragea de ea si inainte, insa nu mi-am facut griji. Acum baga degetul in ureche, intr-o zi a inceput sa planga cand incercam sa ii dau sa mananace. La noi perioadele de boala merg intotdeaunade mana cu refuzul mancarii si se urca pe mine infricosat numai cand o iau spre bucatarie.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

offff, saracul Mateiut
Da-i cu ceapa si vezi daca ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

www.youtube.com/watch?v=X8romj2KKZ0" target="_blank">dedicatie muzicala pt miine la cafea, poate il stiti pe micutz de la TV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

www.youtube.com/watch?v=X8romj2KKZ0" target="_blank">dedicatie muzicala pt miine la cafea, poate il stiti pe micutz de la TV

eu n-am mai rezistat pana maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

stiam eu ca am uitat ceva ...multumesc mult Lili si Momis pt raspunsurile despre caciuloasa...o sa casc mai bine okii data viitoare la C&A

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Dragele mele va din suflet pentru urari , sunteti niste dragute.
Va poftesc la masa, am pregatit tot ce va pofteste inima,

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

eu n-am mai rezistat pana maine

Hi, hi...nici eu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!
Crissa!
Biara!
sa fiti sanatoase, fericite si iubite pana la adanci batraneti!

NOi tot cu maseluta minune. Azi a fost ceva mai bine, mai putina maraiala, un singur puseu mititel de febra pe seara, cu mancarea asa si asa. Tot n-a spart gingiuta, mama ei de masea.

Sa va zic ce fata gospodina are mama: isi ia pempersul si-l duce la gunoi (o las doar cu cel de pipi), o ajuta pe mami sa dea cu
aspiratorul (impinge aparatul dupa mine), ia sticlutele cu medicamente de unde le prinde si le cara la bucatarie (asta nu stiu de unde pana unde), mai ia cate un servetel umed si sterge pe jos etc...Mai nou se sterge singura la nas daca-i dau un servetel uscat si-i zic sa-si stearga nasul. Stie unde sunt mucii (isi strange nasucul mic si fornaie ca un calut) si se duce la aspirator sa-i scot cu batista bb.
Stie si ea doua carticele, Alba-ca-zapada si Scufita rosie, si mi le aduce daca-i cer.
Na, ca m-am cre-cra-uit de numa.
Dormim in continuare o singura data pe zi (de la 13 la 16, cu variatii de 30 min) si noaptea ne trezim des din cauza de maseluta, dar in general doarme bine.
L-am vazut pe frumu de Alex si pe haioasa de Maia, mai am restante la poze, dar recuperez.
Pup mamici obosite si fulgusori nabadaiosi cu somnul (credeti ca or fi tot dintii, ca la noi se trezea cu o saptamana inainte noaptea si facea scandal), iar ziua, poate vor si ei sa faca tranzitia la un somnic. SI Ana mi-a facut ceva scenete pana sa-i inteleg noul program. Zic si eu
Lyly, sar'na de carte, nu ma mai satur citind la ea.
Pup si mamicile care s-au intors la munca, va admir, dar eu ma gandesc cu groaza la momentul X cand efectiv n-o sa am incotro
Pup toate fetele.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput