Prietene la bine si la greu - 98

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Dozz, monis multumesc pt. raspunsuri. mi se parea si mie logic sa fie asa, insa ...
avem contract colectiv de munca, tre sa ma interesez ce spune despre asa ceva.
e posibil ca directorul meu sa fie inlocuit de altul din alta localitate (din Ardeal, deci nu pot merge acolo de tot) si sa nu se mai justifice postul meu...
in principiu nu m-as speria de asta, mi-as gasi altceva de munca, insa daca tot vrem bebe 2, n-as mai lungi-o cu cautat alt post, tre sa mai stau acolo vreo 2-3 ani de acomodare, apoi alt bebe la peste 35 de ani, nu stiu daca mai am rabdare, s-ar putea sa nu-l mai fac deloc...

cuscrelu vazut poze, placut

floricik imi pare rau ca zburly e bolnava, insanatosire grabnica.

Lumi - se vede ca esti fara R, dupa cat scrii. misto site-ul, insa n-are ce ma intereseaza pe mine (deocamdata cel putin). despre intalnire, nush ce sa zic, stabilit voi si daca pot ajunge, ajung.

am dormit azi la pranz si am visat urat despre forum...

of, nu ma lasa deloc la calculator, cum ma vede, ma asalteaza.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Licu-burticu(Lumi) e dusa rau de oboseala...seara pe la 6-7 zici ca m-a calcat trenu peste zi..asa cheauna sunt..
Azi mi-a facut si mie zmau placerea sa ma scoata la oras adicalea la Constanta unde ne-am dat prin carrefour, am spart banutii de cadou pe cosmeticale( mi-am luat pana la urma o crema de zi cu nectar de gutuie pt ten mixt/normal de la elmiplant, si un set cu crema de zi de la Gerovital H3evolution hidratanta cu spf15, si lotiune demachianta tot gama aia, si o lotiune tonica de la olay, cica e fara alcool, plus alte itemuri de igiena..zici ca a scapat tata de la teara la oras la magazin), mi-am gasit o hainuta de primavara la juma de pret , un paltonas scurtut si cu pliuri de sub san, deci merge si pt burtoasa de primavara 2011 si am prins si un trening de la tex, de fleece, pt rechinasa, am dat 20ron, e super misto de scos la primavara pe afara.
aaa...si mi-am facut o pofta de deeemuuuuuuuuuult , un meniu de la Mc'd
Acum bineinteles ca stau cu greata in gat..ca plutesc toate gratios prin stomac

Poze cu burta nu punca acu am colac de sunci de nesimtire, nu de motiv de bebe

Ramonika, ai mers la vreun gineco sa intrebi ce si cum cu menstruatia care nu a venit?nu de alta da sa va apucati si voi de treabaCa la ce vesti ai tu de la munci...mai bine faci bb2.

Lumi, bafta multa lui daddy cu noua afacere, stii tu cat te invidiez++++ pt relatia voastra? bineinteles ca e infinit mai greu pt tine cat sunteti despartiti, dar si cand va intalniti..mereu artificii, mereu profitati la maxim de timpul petrecut impreuna, pe langa ca va puteti permite sa plecati mereu in vacante, la Londra and so on. Asa ca daca ai privi d.p.meu d.v. sa vezi ce te-ai mai invidia si tu, si uite asa trec mai usor zilele si saptamanile fara daddy acasa.

Floricik ,pup si pe Zburly bolnavioara sa scapati mai repede de bubite, si de starile rele. Cand o duceti sa o lasati in grija lui buni?

Alexa, dulcica tare rozalinda ta, abia astept si eu sa vina toamna sa miros pielicica dulce de bebelus

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara.
Am culcat copilul.La fel de repede si azi.La pranz a fost ceva mai usor ca ieri si zilele trecute.A durat 20 de minute.A supt si eu il mangaiam pe ochi,iar el ii tinea inchisi.Intr-un final a adormit.Fara tam-tam ca zilele trecute.
Lumi vazut site-ul.Cam in domeniul asta lucreaza cumnata mea.Firma la care e manager se ocupa cu recrutarea tinerilor pentru studii afara.Incepand de la tabere pentru prescolari pana la oferte pentru studenti.
Am gasit un site cu slinguri ieftine.www.bebeinbrate.ro/ro/magazin/slinguri-fixe-pouchuri" target="_blank">slinguri

sus,sus,sus,2 linii asteptam,prietene felicitam.
hai Many,hai Raluci
sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Ramonika umblu la semnatura?adaug majorete si pentru matale?
Licurici bravo pentru shopping.Maine si eu cutreier magazine.Sunt reduceri si la Kiabi.Iei 3 produse si platesti 1.Asa ca tre' sa iau si eu ceva ce vroiam de mult.Sper sa mai gasesc.
Monis camasi in carouri,cam ce vrei tu au la Kiabi.Am vazut in seara asta pe site-ul francez.
Floricik sa treaca repede bubitele.
Am iesit cu Geo azi in parcul de langa bloc.A fost asa fericit.E prima data cand il las pe jos.Asta pentru ca umbla in picioare.S-a prins de o bancuta,a mers in jurul ei,vroia sa stea pe iarba(aici nu am fost de acord.parcul e plin de caini).
E fascinat de ciorbica acrita bine.Pana acum nici nu vroia sa o vada.
Meniul de azi:
-09.00 para bucatele,cateva cuburi de ananas din conserva,cateva linguri de smantana
-11.30 tzitzi si nani
-13.00 ciorba de gaina de curte cu ceapa,morcov,dovlecel,fasole verde,zarzavat(rosie,ardei,telina frunze si leustean) si fidea acrita cu zeama de varza + o felie paine taraneasca
-15.30 tilapia(peste alb) cu cartof,morcov si o linguritza ulei de masline +oregano si busuioc la cuptor
-18.00 lv cu 7 cereale milupa bio (cam 150 gr)
-19.00 tzitzi si somn.
Intrebare:e prea apropiata masa de cereale de cea de tzitzi si somn?Nu mai suge asa mult seara,dar de cand papa cereale nu se mai trezeste noaptea asa des sa suga.
Suge cam la 02.30-03.00 si dimineata la 06.30-07.00.Peste zi papa san cand il culc la pranz.

hai Many,hai Raluci

Mergi la inceput

Monis de unde stiu ce marime sa iau la sling?Am vazut la Diana unul la 60 ron si m-ar interesa.

hai Many,hai Raluci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

Monis de unde stiu ce marime sa iau la sling?Am vazut la Diana unul la 60 ron si m-ar interesa.

de George-Stefan (15.11.09)

hai Many,hai Raluci

daca e vorba de sling fix, trebuie sa te masuri si vezi unde te potrivesti www.sling.ro/instructiuni/marimi/" target="_blank">aici. pentru ca eu nu ma potriveam niciunde m-am sfatuit cu Diana si am luat unul la recomandarea ei. Si tot e cam mare. Adica mi-e bun daca suntem amandoi imbracati de iarna.
Mersi de pont, o sa ma uit in Kiabi ca tot planuiam, dar vorba nu e deloc de carouri, care pot lipsi linistite, ci de croiala camasilor .

noi ne-am echipat sa mergem la o petrecere, sa vedem cat ne permite pitix mic si drag, care ramane cu buni.

nb

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Monis mersi.Corespund la 1,dar cupa sanilor e la 2.Vom vedea.
Camasile cu carouri sunt la croiala pe care o vrei tu.Am vazut si simple,dar putine.

hai Many,hai Raluci

Mergi la inceput

Licurici burtica.Vezi ca zmau a dat banii pe meniul de la mc,iar daca te indragostesti de baie nu te mai scoate la papa in oras.
Monis sa va distrati la petrecere.

hai Many,hai Raluci

Mergi la inceput

Declar pagina mea.
Vad ca nu mai e nimeni prin zona.
Ralu cum a fost azi la job?

hai Many,hai Raluci

Mergi la inceput

poze noi

hai Many,hai Raluci

Mergi la inceput