Prietene la bine si la greu - 98

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Monis si Laurairina, pupici de la Razvan si multumiri de la mami
Mai asteptam voturile voastre, dragi mamici, bineinteles daca va face placere

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Chiar daca sunt cu moralul la nivelul solului,am si eu cateva cra-cra-uri:iubita mea ma face sa zambesc/rad toata ziua- ii place sa danseze si de ieri face si piruete,cu mainile sus
Si cea mai importanta veste:mananca! Cu tam-tam, fructele nu cu prea mare pofta,dar legumele au inceput sa-i fie prietene-avem 3 zile cu 200g Si am observat ca ii place mult ciorba-daca pana acum am acrit cu lamaie,astazi am primit niste bors proaspat de la matusa mea. Am facut ciorba pt noi,cu un praf mic-mic de sare,fara prajeala,a iesit suuuupeerr-fata mea intindea capusorul,cu gurita deschisa,sa-i dau!!!
Oh,si daca nu mananca ciorba,tot e buna ca ii dau intr-un castronas si se joaca cu lingurita,asa ca pot sa o hranesc.

Merge singura(nu accepta sa fie tinuta de manuta),ma asculta cand ii spun ca nu are voie sa faca/atinga ceva,stie sa arate aproape toate animalele din carticelele ei,imita vreo 6-7,daca ii cer sa-mi aduca ceva(rom/eng),imi aduce,stie sa arate aproate toate partile corpului(in engleza doar capul,ochii,urechile si nasul)
Vocabularul ei cuprinde:mama,dada,baba(asta e cu foooarte multe intelesuri:bye-bye,apa,bebe,papa...), ga-ga(gata-preferatul ei la masa),bu(buf),taa(touch),ii(ear),pu(pasare),tzitzi,da,nu si nana(nani).

M-am intins cu cra-cra-urile cat o zi de post,dar pisicioasa mea doarme,Richard e in avion si eu tare ma simt a nimanui....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Lumi imi pare rau ca te simti asa.Nu esti a nimanui.Mai bine du-te in pat langa pisicoasa,priveste-o,si iti vei da seama ca nu esti singura.Maine suna-l pe R,spune-i ca il iubesti ,el iti va raspunde la fel si nu vei mai fi a nimanui.
Pana atunci ne ai pe noi.

sus,sus,sus,2 linii asteptam,prietene felicitam.
hai Many,hai Raluci
sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Monis sa dea DD sa ai gura aurita

Lumi iti trimit o imbratisare calda ca sa nu te mai simti singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna

Monis , citit deocamdata pe diagonala povestea de pe "mami,...", ca atat am apucat, dar am trimis povestea unei gravidute in ultimul trim.
Poze avem ceva ( nu multe) dar nu apuc sa le postez. Acum sunt in compul ala mare ( Doamne ce or mai rade pustii nostri de rasnitele alea, parca vad ca si laptopurilke vor fi istorie pentru ei). Daca ma lasa mihnea, am sa incerc maine sa pun cateva. Eu am vazut pozele cu Iuli... de fapt le-am savurat.... stii tu ca mi-e drag de el de mor.

Despre invatat "nu"" la masina de spalat si aragaz
La aragaz l-am luat langa mine cand era incins cuprorul, i-am spus ca e ufff si el a simtit nevoia sa verifice. L-am lasat ( inainte pusesem eu mana sa vad daca nu ramane pielea acolo si nu a ramas) , a vazut ca e uff si a spus si el. Acum ma intreaba daca e uff si daca nu isi pupa imaginea reflectata in sticla cuptorului. Butoanele sunt o mare atractie si daca nu sunt cu ochii pe el le invarte "macar putin". Daca il vad doar le atinge si zambeste. Ii repet ca nu e voie pentru ca face "au"....asa ca se deplaseaza la sertare si scoate cat de multe chestii poate, le studiaza, linge, le cara inapoi.

La masina de spalat e mai greu . Asta e pe hol, fix in fata camerei in care se joaca el, deci e superatractie. Tot asa ii spun ca nu are voie. Nu vreau nici eu sa fie un mare "nu"masina dar, m-a curentat putin odata, asa ca mi-e teama. Tot cam asa , i-am spus ca e "au" si , pe cat posibil, respecta povestea, dar mai da "rateuri". Mai lucram.

Lumi pupam mamica si printesa . Trece timpul, stii prea bine. Acusica va revedeti

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Lumi nu esti a nimanui, esti cu noi, esti a noastra,
imi pare rau ca ati ramas iar fara daddy, dar ma bucur ca Annabelle reuseste sa te inveseleasca, probabil numai ea iti da puterea sa treci peste perioadele fara R, o sa creasca ea pisicoasa si atunci veti fi impreuna pana la batraneti, hai, inca putin

Monis nu stiu daca e asa buna ideea, sa nu ma injuri dupa ce vezi ca Santi se urca singur si fuge in picioare pe canapea si se tranteste pe langa ea, direct in freza ...la stadiul asta e Sabina acum ...oricum imi place de Iuli, ca e perseverent
legat de intonatie ma-ma si ta-ta, la noi e invers, Sabi zice mieroasa ma-ma (cu accent lung pe prima silaba) si tea-tea scurt si raspicat, in seara asta iar m-am enervat ca nu mai adormea si a trecut sotul la "aparat", dupa 5 minute aud dialog din dormitor:
Sabi: ma-ma
Sot: eu sunt tata
Sabi: ma-ma
sot: eu sunt tata
Sabi: maaa-maa
sot: tu, eu sunt tata
moment in care am intrat eu hilizindu-ma , s-a lipit maimutica de mine si a adormit imediat

ps: mi-a placut mult povestea de pe blog

Alexa sigur ca te vedem, imi place starea ta "in love", pupam si Maysaa razacioasa si addicted to mom

Andre m-ai prins, a fost doar o mica inspiratie statusul tau de la mess

Floricik ce face Ema? e roseola sau nu e roseola?

Strumfy sper sa nu revina aftele la Andra

a'propos de electrocasnice si copii Sabina mea s-a prins ca toata "papa" vine din frigider si trage cu indarjire de usa doar doar s-o deschide paradisul, am lasat-o sa isi bage nasul cat eram eu langa ea, prima data a insfacat un ou din cofraj si a fugit

Licurici unde esti? hai, varsa tot

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!

LA MULTI ANI, LAURA alias LICURICI, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copilasii tai si de marele zmau! (nu stiu de ce am impresia ca vor fi mai multi copilasi decat ai acum in plan )

LA MULTI ANI, RAMONA! multa sanatate si fericire alaturi de frumusica ta cu par adorabil si de restul familiei!

Sunt curioasa ce mai fac mucosii Gabitzei, ca azi am trait pe pielea mea ce povestea ea cu micul dejun. Am avut nervii pe moatze toata ziua. O maraiala continua si aruncat cu mancare, isi facea sila daca insistam cu mancarea etc.
Strumfy, si la noi e la fel cu mancarea, de cand s-a anuntat maseaua asta, mama ei

In rest in seara asta a fost in forma maxima, de 30 min se chinuie tacsu sa o adoarma, ca mami are treaba pe forum .

Floricik, sper sa mai fi trecut febra. Pana la urma i-ai dat ospamox? Ca daca i-ai dat si fata are inca febra inseamna ca a fost un virus urat si ca pana nu-si face de cap nu prea ai ce sa-i faci. micuta bolnavioara. Daca crezi ca ajuta, poti folosi ca varianta (dar in situatii extreme, peste 39 febra, 1ml algocalmin fiola-recomandare pediatra noastra).

Monis, ma bucur ca ai gasit o solutie pentru seara. La noi tati o adoarme seara de cand era bb mic.

Lumi, tare ma bucur pentru pisicoasa ta. Abia astept sa mai terminam si noi cu dinti, masele si vaccinuri ca sa ne revenim (sper) cu mancarea.

Cam atat m-a dus neuronul pus pe moatze. Pup toate fetele.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Atat pot sa spun:

La multi ani Licurici-burtici!!!!!!!!!!!
La multi ani Rgagapie!!!!!!!!!!!!!!
Sa fiti iubite, sanatoase si sa va bucurati de puii vostri!

Licurici, sa stii ca abia de acum de la 30 ani incepe viata, asa ca bun venit

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

La fel ca si Monica , atata pot spune:

La Multi Ani Licurici drag! Sanatate si sarcina usoara!

La Multi Ani Ramona!

Febra nu mai avem de azi de pe la pranz si am scapat de antibiotic si de data asta (insa asteptam rezultatul exudatului), Doamne ajuta!

Monis, super articolul despre febra, stii tu punct ochit, punct lovit. Am totusi ceva de zis insa pe maine!

Va pupam nu inainte de a ura sanatate maxima puilor bolnaviori!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Andre, sa traiasca buni! Te asteptam cu cat mai multe cra-cra-uri si sa ne mai povestesti de voi.

Lumi, greu trebuie sa va mai fie fara daddy, dar cu o asa printesa langa tine, nu esti singura. Felicitari ptr cra-cra-uri.

Monis, ce poveste emotionanta
Cand aflu cam ce program avem in tara, dau de veste

Ralu, bafta maine la munca si tin pumnii ca Mateiutul sa se comporte bine fara mami.

LauraG, bine ai revenit! Ce mare a crescut Nicholas.

Diana, spor la invatat si multa bafta!

Multa sanatate fulgusorilor bolnaviori Si David este mucios, temperatura 38,2 si marait (cred ca il supara vreo maselua)

Pupici si noapte buna, cu cat mai putine treziri!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput